Snart första maj!

Nu är det Valborg!


Roadtrip

Bilen är på väg mot Öland för en liten minisemester. Ska bli jätte mysigt!


Måla eller inte måla?

Det är frågan??? Köpte en trä soffa till köket och är lite i valet och kvalet om jag ska måla den eller inte...


En vår med paljetter

Det verkar som paljetterna hänger kvar in mot vår och sommar. Jag vet inte om jag kan sluta förknippa det med jul och nyår men jag ska ge det ett försök. Nertonat med en slapp t shirt och bara ben tror jag kan bli en hit!!!


Har gett jazzen en chans idag på kungliga operan. Är lite smått imponerad faktiskt!:)


Perfekt dag för loppis

Idag har det varit riktig vår. Förutom snön som kom i helgen så var det en perfekt dag för loppis. Fick iväg en hel del:)


Strawberries

Minst lika gott som godis men bra mycket nyttigare


Fina vänner

Är på invito i Sundsvall och dricker drinkar med fina vänner. Snart drar vi vidare till oscar och dansar hela natten lång:) glaaaaaad påååååsk


Underbart påskväder

Firas med kaffe och kanelbulle i solen på södra berget.


Mys hos mamma

Har ätit en jätte god middag hos mamma. Väntar nu på glass och jordgubbar till efterrätt. Grabbarna envisas med att se hockey på tv så jag får underhålla mig själv med ett glas vin.


Easter time

Sinnessjukt vad fort dagarna går, månaderna och åren. Det är redan påsk! Helt otroligt. Vi kommer åka till Sundsvall i 4 dagar. Skönt att slippa stressa. Väskan är packad och efter en halvdag på jobbet i morgon drar vi!


Stylat med bruna ben

Om några månader hoppas jag mina bleka ben har fått lite färg så jag kan använda kjol och shorts utan strumpbyxor. Kan ju behöva bli lite varmare oxå!


RSS 2.0