AW med bästa ylva!

Träffade Ylva för en öl efter jobbet! Trodde jag iaf. Tydligen dricker man järn klockan 5 när man har semester och är på besök i huvudstaden. Nä nu går ögonen i kors. God natt!!!


En paus i packningen

Är ute i god tid och packar för resan till Helsingborg. ylva är på besök i storstan så jag tänkte göra klart allt ikväll så jag kan träffa henne efter jobbet: Men en liten paus måste jag få:)
 
 
 

För exakt 1 år sen....

var vi på Bali! Underbara bali. Har lite panik över att vi inte kommer åka dit i år men jag hoppas Biarritz levererar:)
Nu är det 3 arbetsdagar kvar sen börjar vår semester. Det blir först en roadtrip ner till Helsingborg och en liten avstickare till Köpenhamn. SEN den 2:a augusti åker vi 2 veckor till Biarritz (Frankrike) Som jag längtar!
 
 
 
 
 
 

Sundsvalls häng!

 
 
Det blev en en snabbvisit till Sundsvall för oss i helgen. Igår var vi på Elins 30 års fest och resten av tiden har gått åt till att få tiden att räcka till både familj och vänner. Tror att jag lyckades rätt bra den här gången:)
 

Överskottsenergi på kvällskvisten!

Fick ett ryck här hemma och möblerade om lite. Ingen bra ide tyckte Anton eftersom han snabbt insåg att det skulle bli han som fick lyfta allt! Men när han såg sin färdiga whisky hörna så blev han nöjd:)


Fler sånna här kvällar tack!

Önskar lite att jag hade semester imorgon men jag får vänta ytterligare 2 veckor. Idag levereras fin väder iaf. Kolla in den här bilden på Anton, det ser typ ut som han brinner! Cooooooolt!:)


Halleluja!!!

Appen är igång igen! Vilken lycka:) Nu kan jag visa bilderna jag knåpat ihop med den där appen jag pratade om. Collage


Got to love fridays

Lite lätt sunkig efter en dag på jobbet men solen lyste och humöret var på topp. Det blev en AW på snaps med Anna. Vivi kom också förbi och även Anton och Micke.
 
Solen tittade även fram imorse när vi vaknade så det blev ett morgon dopp och frukost i vinterviken men innan det ett fin present från fåglarna.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneakpeak

Jag längtar absolut inte till hösten eller vintern för den delen men kan inte förneka att jag älskar höstkläder.
Butikerna börjar redan fyllas med stickat och höstfärger.
 
 
Den här jackan kan jag absolut tänka mig. Finns snart på Gina tricot.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny app!

 
Älskar min nya ap som man kan göra collage med!

Några tappra läsare kvar

Hej på er
 
Blogg.se har fortfarande inte fixat sin app som jag brukade blogga med därför den dåliga uppdateringen. Måste snart ta ett beslut om jag ska byta ställe eller hur jag ska göra. Ni är några tappra läsare kvar iaf, tack för det!
 
Vad har hänt då?

Jag har fyllt 30! Det firade vi här hemma på slottsidan. Mycket fina vänner kom och vi hade en jätte bra kväll.
Mikael tog jätte fina bilder och detta är några av de.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack alla som kom och gjorde festen helt fantastisk!
 

RSS 2.0