Lördag dag, lördag kväll

Lördag dag...

Jag och Alexandra åkte ut till hennes tvillingsyster Caroline som precis har fått en liten bebis, lilla Gabriella. Hur söt som helst. Väldigt lik Carro tycker jag.
Hon var så sjukt snäll och hoppet om att en dag få en snäll och lugn bebis är nu tillbaka:)

Fina familjen


Det var lite svårt att få henne att kolla in i kameran:)

Tack för en jätte mysig dag...

Lördag kväll...
Det var premiär för Allstars nya rockklubb. Mellan 20.00 och 23.00 spelade de bara rock. Kanske inte min cup of tea men Anton tyckte det var kul. Vi gick inte dit förrän klockan 21 ungefär innan satt vi hemma hos Angelica och drack lite vin och surrade. Blev såklart oscar senare på kvällen, det var verkligen jätte mycket folk igår. Kaos i jack kön, fick stå jätte länge och vänta.
Idag ska jag ha en frossar dag, har varit jätte duktig och inte ätit några gosaker på 2 veckor. Idag ska jag äta allt jag är sugen på. Tror jag måste prova en Ben & Jerry har inte ätit det än. Jag vet... katastrof!

Have a nice one!!!

Sneak preview

Den är inte riktigt färdig än men ni får ändå en liten förhandsvisning på min nya garderob. Skåpet är monterat och på plats, fyllt med alla nödvändiga tjej grejer. Anton är faktiskt oxå nöjd, nu slipper han mina saker slängda överallt.
Han ser det som en investering till en bättre vardag helt enkelt:)
Nu ska vi bara borra upp skoskåpet på väggen och hänga upp fler krokar som jag kan hänga skärp och väskor på. Tänkte även jag ska försöka hitta en pall som jag kan sitta på vid skåpet. Ska åka förbi blåbärstippen i morgon och se om jag kan hitta nått fynd. På Ikea hade de bara jätte tråkiga.
I kväll ska jag bjuda baby på Sushi som tack för att han slitit så hårt den här veckan.
Tack älskling för hjälpen...
Have a nice one!!!

Studs studs studs

Anton tjuvknäpper på mig när jag försöker vara duktig och träna lite. Jag ser tydligen urlöjlig ut säger han:) Kan delvis hålla med när jag ser den här bilden:)
Jobbigt är det iaf!
Nu väntar köttfärsbiffar med feta ost och soltorkade tomater...
Have a nice one!!!

Walk in my walk-in closet

Här ska snart min walk-in closet stå färdig!
Idag har vi varit och köpt mitt dröm skåp som jag har velat ha hur länge som helst. Nu har vi äntligen plats för det när vi inte behöver ha en stationär dator längre. Min alldeles egen garderob med bara mina saker:)
Anton håller på att bygga ihop det nu, är på sida 9 av 30 i instruktionen. Det närmar sig:)
Jag har även köpt ett skoskåp, hängare till väggen, Spots till taket och en klädstång.
Ska fortsätta bygga ihop klädstången nu och hoppas på att Anton snart är klar...
Have a nice one!!!

Pussmun

Känner inte ens igen mig själv:) Har hittat ett program som man kan göra lite roliga saker med. Tryckte på lite allt möjligt och då blev bilden såhär. Kul kul! Kan inte munnen alltid vara så pussvänlig:)
Nu ska jag göra någonting mycket tråkigt... Betala räkningar!
have a nice one!!!

Blåsningen:)

Blåsningen på sagan om ringen turen:)
Have a nice one!!!

För tidigt med Små blommigt?

Känns lite tidigt med pastellfärger och små blommigt men det är ju bara så himla fint. Igår åkte min gammla favorit tunika på när jag skulle hem till min mormor och gratta henne på hennes 94 års dag.
Detta är nog det mest väl investerade plagget jag någonsin köpt:)
Gina har fått ganska mycket små blommigt, vet inte... är det för tidigt?
Min helg har iaf varit mycket bra, fredagsmys med filmen sommaren med Göran och på lördag blev det tjejkväll med birsta gänget hemma hos mig först och sen ner på stadshuset till tjejkväll som Salong Purple hade fixat. Man fick lite tips om smink och frisyrer och man hade även chansen att bli stylad.
Jag fick äran att bli sminkad, har inte låtit någon sminka mig på kanske 10 år. Det är nått jag brukar sköta själv. Man litar på sig själv mest när det gäller smink. Det var iof kul att se lite annorlunda ut, det blev fint.
Nu blir det studsning för min del sen Blir det till att laga mat!
Have a nice one!!!

Måndag morgon igen

God morgon alla!
Då var det måndag igen, helgen gick otroligt fort. Jag har inte ens hunnit blogga. Får berätta lite mer sen om vad som hänt. Nu måste jag snart åka på jobbet. Fick en kommentar av Caroline som inte kunde se filmen jag la in igår. Måste kolla upp det. Är det fler som inte kunnat se den?
Have a nice one!!!

gillar du bratwurts

Roligt klipp från våran resa...
Nu vet jag äntligen hur man lägger in filmer, nu blir det en om dagen:)
Have a nice one!!!

Äntligen helg!

Gud vad skönt att det är helg. Har varit en stressig vecka med 2 personalmöten i mina butiker. Kom precis hem från Övik och det är sååå skönt att vara hemma.
I kväll ska jag överraska Anton med en mys middag. Har hittat ett nytt recept på fläskfilé som jag ska testa. Fläskfilé i ugn med en sås på creme fraish och fårost. Hoppas det blir gott!
I morgon fyller min fina mormor 94 år. Henne ska vi fira på söndag med smörgåstårta. Känns som det var igår som hon fyllde 70 och jag och Sandra spelade in ett band till henne när vi sjöng Staffan var en Stalledräng. Eller Sandra sjöng jag försökte mest flåsa fram nått i rätt melodi:) Jag var då 4 år, känns inte som man kan kräva så mycket. Sandra var bra iaf:)
Nu ska jag åka på Ica och handla till kvällens middag...
Have a nice one!!!

Home sweet home

Jag har verkligen fastnat för den romantiska stilen, nu börjar allt bli klart i köket oxå. Tror jag måste ta bort bärs grejen dock, känns inte så jätte romantisk. Försöker smyga in lite rosa, Anton har inte sagt nått än. Jag väntar bara på att han ska börja gasta. Tur han är färgblind:) Snart ska pappa flytta oxå och då ska jag få deras köksbord:) det kommer bli så fint!!!
Hittade gardiner på Jotex som jag vill beställa, hoppas den nya katalogen kommer snart. Beställde den för några dagar sen. Kan väl inte ta sån lång tid! Tror de kommer bli jätte fina i köket till sommaren.
Zooma
JOSSAN knytlängd 2-pack

fr. 298,-

www.jotex.se


Have a nice one!!!




Som sagt... Tisdag is the day:)

Nu har jag studsat första gången på studsmattan, det var helt ärligt rätt jobbigt:)
Ska bli spännande och se om det ger nått resultat. Anton är skeptisk men jag har hört att 10 minuters studsande ger lika mycket som en 30 minuters promenad:)
Får sätta på Viktoria secret visningen på tv, då jävlar kommer jag att studsa.
I Wish I was an angel...
Have a nice one!!!

soffmys

Här hemma slappas det i soffan för fullt...
Har äntligen slängt ut julgranen. Hörde på radion idag att det var en skam mot traditioner att ha julgranen kvar den här tiden. Jag fick värsta paniken... vill ju inte disrespekta julen:) Dock var det inte så hemskt om den inte var tänd och det var inte min. Jag hann inte vara hemma mer än 5 minuter innan jag hade tagit ner den.
Viktigt sånt där!
Inte har jag börjat hoppa studsmatta heller. Hur dålig karaktär kan man ha. Skulle börja måndag och idag är det måndag... Skärpning Mariel. Tisdag is the day har jag hört:)
Have a nice one!!!

Så jävla rolig

Den här filmen borde ni se... Hur rolig som helst. Precis min humor:)
God natt!!!

Have a nice one!!!

♥Avatar♥

Jag är kär i Avatar världen... Folket, Ikran djuren, flätan coh svansen:)
Jag är helt förtrollad och längtar redan till nästa gång jag får se den.
Vi kunde typ inte prata om nått annat igår när vi kom hem.
Undra om de ska göra en uppföljare eller om this was it???
För övrigt har jag beställt lite mer vårkläder...
Have a nice one!!!

what to do?

Är ledig och har ingen aning om vad jag ska hitta på, det var länge sen jag var på en liten second hand runda iof. Kanske ska bränna ut till Erikshjälpen och blåbärstippen en sväng:)
fixade håret igår iaf, lite ljusare med koppar i botten, och så blev det lugg...
Ikväll blir det Avatar på bio, hoppas den är bra!
have a nice one!!!

Ny dator, ny TV bänk och "halv nytt" bord:)

Nu börjar det bli vitt hemma hos oss:) Vi har köpt ny tv bänk och målat om vårt vardagsrum bord. På söndag om vi orkar ska vi börja slipa garderoben i sovrummet. Allt ska där ska oxå bli vitt!
Det är kul att hålla på men jag längtar ändå tills allt är färdigt.
Snart kommer Frisör Alex och hämtar mig. Vi ska hem till henne, jag ska laga mat och hon ska fixa mitt hår. Lite vin blir det nog oxå:) Vet inte vad som händer med mitt hår, ska jag klippa lugg eller inte. Ska jag börja gå mot det blonda, bli brunett eller behålla koppar? Det är frågan... vi får se vad det blir:) Det ska bli en mysig kväll iaf.

ha en trevlig kväll alla...
Have a nice one!!!

Honey Im home...

Äntligen hemma igen med min nya macbook i knät som jag först nu får prova.
Såhär efter 5 minuter kan jag bara säga att I love it!!!:)
Nu har jag gjort helg iaf, timmarna sprang iväg efter 2 dagars butikschef/visual merchandiser möte i Umeå. Det blev inte bara möte utan vi var på "typ" Boda Borg men ändå inte.
Jag självklart råkade slå huvudet och har nu världens bulle och blodskorpa i skallen. Så typiskt mig!!! Inte mitt fel dock denna gång. Vi var 3 stycken som stod på en planka som vid rätt tyngd åkte ner. När sen de andra två hoppade av åkte jag rakt upp i luften med huvudet i ett metall hörn som bara satt och myste uppe i taket!
Totalt onödigt...
Imorgon kväll blir det fredagsmys med Frissa Alex, har inte setts på jätte länge! För övrigt blir det en lugn helg. På lördag ska jag och baby faktiskt ta oss i kragen och gå och se Avatar på bio.
Nu måste jag och bullen i huvudet vila för kvällen...
God natt!
Have a nice one!!!

Ny macbook pro

Då var det dags att bege sig till bussen, åker upp och jobbar i Övik idag sen vidare till Umeå imorn för personalmöte. Igår köpte vi en Mcbook pro:) Har längtat så länge efter en ny dator speciellt en laptop som jag kan ta med när jag åker runt. Tyvärr får jag inte ta med den den här gången för Anton är så spänd att han vet inte vart han ska ta vägen. Han ska sitta och lära sig den nu när jag är borta säger han!
Då kan han lära mig när jag kommer hem!
Och nu när vi köpt en ny dator har Anton lovat att i rummet där datorn stog ska få bli min walking closet!
Cant wait!!!



Have a nice one!!!


The Hills Söndag

Vilken underbar söndag jag har haft idag! The Hills maraton hela dagen plus att den nya säsongen började idag. Även nya säsongen av the City började:) The hills började genast med nya intriger, nya "Lauren" Kristin verkar helt vild. Gillar inte henne riktigt men hon ska få lite mer tid.

Här hemma poppas det popcorn i Antons nya popcornmaskin, vi ska bara ligga i soffan och mysa hela kvällen. Till veckan ska jag på BC och VM möte i Umeå, blir borta tisdag till torsdag. Inte så mycket bloggande med andra ord.

Min favorit bild från igår...
Söta Madde från stockholm var på besök!



Have a nice one!!!

 


Lets dance

Nu har nya säsongen av Lets dance börjat. Det är så jäkla kul och se! Har redan lite favoriter... Vet inte vad han heter men den där bygg killen var ju king. Sen måste man ju hejja lite på Klingen oxå:)
Claudia var oxå riktigt bra.

Ikväll har jag och Anton en riktig mys kväll. Vi håller på och målar om vårt vardagsrumsbord, vitt ska det bli. Vi har kommit in i värsta vita perioden, allt ska vara vitt. Jag har sån tur att min pappa och hans sambo har ett vitt runt matbord som dom tänkte slänga, det ska jag få ta istället nu när de flyttar:)
Ny TV-bänk har vi köpt oxå, vit såklart!

Måste fråga... vad tycker ni om ginas nya model Emanuela de Paula. Jag tycker hon är super vacker!
Kul med ett nytt ansikte:)

Bild: ginatricot.com

Have a nice one!!!

Och just det... missa inte rean på Gina! Allt kostar 49/99.... finns några guldklimpar kvar!

 


Hemma i kylan igen

Snacka om att det är kallt här hemma om man jämför med Öland. Där var det högst 7 minus grader. Nu är vi iaf hemma igen och har precis återhämtat oss från resan hem. Lämnade Kalmar 17.00 och kom hem 04.00.
Klockan 07.00 skulle jag upp igen för att sätta mig på bussen till Övik. 
Jag var duktig och ställde klockan men glömde ställa tillbaka telefonen från ljudlös, jag hörde inte larmet såklart!
Det var bara att kasta sig in i bilen och köra upp istället. 

Det var en super mysig vecka iaf och det var skönt att bara slappa.
 Kul att träffa Antons familj igen, var ju ett tag sen.

Anton med Lucas


Anton och hans bror fredrik



Jag och Jonna Antons lillasyster, Jonna, Antons mamma och Anton
    

Fredrik med sin tjej Camilla, Antons pappa, Jag och Camilla
    

Have a nice one!!!


 


Mot norrland

Jaha då var denna tid på Öland slut för denna gång. Snacka om att tiden gåt fort! Om 2 timmar går tåget och om 13 timmar är vi hemma:)
Ska bli lite skönt att komma hem dock, borta bra men hemma bäst!!!





Bye bye Öland!!!

have a nice one!!! 


Shopping i färjestad

Idag har jag och Camilla varit och shoppat i färjestad, hittade 2 jätte mysiga inredningsbutiker som jag hittade masa fint i:) Ena butiken hade halva priset på alla saker och 70% på alla julsaker. Jag passade på att köpa en julstrumpa till Anton så han inte behöver hänga upp fotbollstrumpan nästa år:)

Ikväll ska vi äta kalkon! Första gången för mig. Ska bli kul att prova. Imorgon blir det mer shopping, inne i Kalmar.

Have a nice one!!!

Nyårsdagen

Då var det första dagen på 2010. Vi har mest bara slappat hela dagen. Pratade precis med Moa Antons syster som är i Thailand. Jag är inte ett dugg avundsjuk:)
För ett år sen på nyårsafton var vi på Koh Lipe i Thailand och skickade upp rislampor i luften...



Saknar värmen, sanden mellan tårna och bara friheten man känner när man är ute och reser.


Öland är oxå bra iof, vi åt jätte god mat igår och drack mycket goda drinkar:)
Ikväll blir det lugnt och skönt, vi ska äta fläskfilé och spela sällskapspel.
Imorgon ska vi tjejer dra in till Kalmar och shoppa lite, måste ju besöka gina och spana lite. De har faktiskt 2 butker här. Nu måste jag vila lite innan midagen...

Have a nice one!!!




RSS 2.0