Ute och slirar:)



Igar var vi ute och tog nogra ol, kanske 2 for mycket:) men det var jatte kul! Det har
 ar nagra tjejer som ar med pa samma Kiwi buss som oss. Tyvarr Aker alla at olika
hall har i queenstown sa vi var tvungen att ga ut en sista gang. Det ar sa roligt for man
traffar sa manga fran olika lander. Langst fran vanster har vi en tjej fran danmark, sen holland,
Australien, Usa, Sverige:) och sist Danmark. Lite coolt faktiskt!!!



Har ar jag och tjejerna fran Danmark... Ditte och Christina:)

Nu ska vi ut och spana runt lite i denna vackra stad....

Have a nice one!!!



Franz Josef glaciaren



Nu har jag precis kommit tillbaka fran min 2 timmars promenad vid glaciaren. Anton kor heldag och kommer sakert ha med sig massa fina bilder hem. Jag nojde mig med att ga runt om och titta lite, fick nagra bra kort men det ar inte latt att fa med sig sjalv nar man ar ensam. Imorgon gar bussen vidare till Queenstown, det finns massa activiteter att gora dar men har tyvarr inte rad med alla. Maste satta mig och kika ikvall vilka jag vill gora. Jag tror hela bussen ska hoppa bungy jump men det ar jag for feg for. Sen har jag lovat min kara mor att inte hoppa sa jag far nog halla mig till det. Sky dive fick racka!
Vi har gjort fardigt en CV som vi tankte ga runt och lamna pa stallen vi skulle vilja jobba pa. Vi ar bara i Queenstown i 3 dagar sen aker vi vidare med bussen men vi kommer tillbaka dit efter nagra dagar igen sa det kan vara bra att ha lagt ut lite tradar:) Glomde beratta att jag traffade en svensk tjej pa festen som hade en lyonne jacket pa sig... jag kunde inte halla mig och sa Har du Gina Tricot pa dig? Det visade sig att hon jobbade oxa pa Gina i sthlm, Coolt... da var gina snacket igang:) Det var kul!


Jag bad en kille att ta ett kort pa mig och glaciaren och detta var det basta jag fick,
hans barn vagrade sluta gasta runt bakom sa de fick oxa vara med pa ett horn!



Ikvall ska vi ga pa spa... eller det ar typ ett spa det finns 3 olika pooler man kan bada i och man far vara dar hur lange man vill. Det ska bli mysigt! Endast 100 spann bland det billigaste man gor har i NZ kan jag lova. Det ar sjukt dyrt... men latt vart det!!!:)

Have a nice one!!!

Team party



Igar hade vi tema fest med hela kiwi bussen ganget.... Tyvarr var det inget tema dock utan man fick vara utkladd till vad man ville. Det blev svarare da faktiskt. Jag bestamde mig for att vara geisha och lyckades till slut overtala Anton att ga som tjej. Han var sa sjukt snygg!!! Alla killar raggade pa honom sa till slut vagade han inte ga pa toaletten langre:) hahaha... det var sa kul! Han lande min bh som han stoppade mandariner i, sag inte klokt ut men det var brost iaf. Han klagade hela kvallen pa hur hart den satt och hur obekvamt det var... Nu vet han hur vi tjejer har det:)
Idag var det prisutdelning pa bussen det fanns 3 priser. De som vann var en tjej som var elefant, en kille med plastpasar indade runt hans kropp forutom stjarten som hangde ut, en harig stjart dessutom. Den tredje som vann var nagon som jag aldrig sag, vet inte hur jag lyckades missa honom men det gjorde jag iaf:)
Det var en lyckad kvall, lite jobbigt att ga upp klockan 8 och satta sig pa bussen men det gick bra.


Imorgon ska Anton hajka upp for en valdigt kand glaciar, Franz Josef. Jag darimot ska fuska lite och bara ga pa en prommenad dar man kan se den fran. Turen han ska gora tar 8 timmar och man gar mest uppfor. Tror jag skippar det;)

Have a nice one!!!

Vad snall ni ar:)

Vad glad jag blev over alla kommentarer... far ju inte saga tack for alex men vill att ni ska veta att det varmde. Och Alex... det var inget daligt inlagg. hahaha har du funderat pa att bli skribent:) Du skulle passa som det! Du kan det dar med och dansa tango pa tangenterna:)
Vi hade en jatte mysig dag iaf, traskade runt i en national park i 6 timmar med massa fina vyer. Det kanns i benen idag kan jag saga.
Har precis akt varan andra dag med kiwi experience, blev ingen aktivitet idag men imorgon ar det maskerad fest. Ska bli kul och se vad man kan skrapa ihop med mitt bagage, har ju inte sa mycket att valja pa. Funderar pa indian eller geisha! Efter festen ska jag garanterat lagga upp bilder sa ni far se. Forsoker peppa Anton att kla ut sig till tjej. Plattat hans har och lite smink sen ar det klart! Skriv en kommentar till han pa bloggen och peppa honom ni med... kan vara vart det nar ni ser bilderna. www.lejonmanen.blogg.se

Nu ar det dags for lasagne och sen ska jag ta och tvatta barret!

Have a nice one!!!

Min fina baby...

For tva och ett halvt ar sen lamnade Anton mig gratandes i Bali efter 2 underbara veckor tillsammans.... Han skulle hem till Sverige efter 1 ar i Australien och jag skulle stanna 2 veckor till. Vi bestamde att vi skulle traffas igen nar jag kom hem, har knappt varit ifran varann sen dess. Pa den vagen firar vi idag den 25:e 2 och ett halvt ar tillsammans!
Anton du ar en underbar van och du har det storsta hjartat. Du ar helt enkelt en underbar manniska. Dina blaa ogon far mig fortfarande att smalta;)

Baby... Jag haller dig sa kar!!!

Have a nice one... We will!!!


sagan om ringen

Efter en 12 timmars tagresa ar vi framme i Wellington... Det gick mycket fortare an jag trodde. Vi hade massa mat med oss och sen spelade vi massa kort sa tiden skulle ga lite fortare och det gjorde den:)
Igar var vi pa en sagan om ringen tur. Vi fick se lite olika inspelnings platser och fick aven massa inside information om hur det spelades in och lite om skadespelarna och sa. Det var kul faktiskt:)
Tyvarr var inte vadret det basta, det ar ca 13 grader har. Har inte hittat nagon jacka an heller men jag hittade en filt/halsduk som jag gastar runt med. Anton hade sa tur igar att de hade en hel sack med jackor som folk har glomt har och han fick ta precis vad han ville. Han hittade 2 skit snygga kill jackor sa nu slipper han kopa nagon. Jag tyvarr hann inte... de 2 tjejerna som kollade innan oss tog de enda 3 jackorna som jag nagonsin skulle visa mig levande i:) TOO BAD! Just my luck!

           
 

Vi var aven pa ett museum pa morgonen igar... skulle ga pa nya zeelands national museum men gick fel och hamnade pa wllingtons museum. Vi ar sa klantiga! men men det var val intressant anda:)
Fick se den forsta mc donalds trojan, fick aven ett kort pa mig och denna skonhet:)
kommer i nasta inlagg:)

Have a nice one!!!

tillbaka igen




Da var man tillbaka i Auckland igen efter 2 underbara veckor med vanen. Nu ar det bara att vanja sig med att aka buss de narmaste 2 veckorna. Imorgon aker vi ner till sodra on och hoppar pa Kiwi bussen som ska ta oss runt den sodra on. Det har varit sa himla kul med vanen man har kunnat aka vart man vill och stannat hur lange man vill sa det har kommer bli lite annorlunda! Det borjar bli ganska kyligt har oxa om kvallarna och tydligen ska sodra on vara kallare. Maste ge mig ut och kika efter en jacka tror jag, har inte sett nan jag gillar men kan inte vanta langre nu. 
Annars hander det val inte sa mycket for tillfallet... ser fram emot att borja jobba snart, vet inte riktigt med vad men det blir sakert skoj vilket som! 
Aven att Anton tvingade med mig i skogen ena dagen... SUCK!!! Han tyckte det var varsta mysigt och ta en prommenad och jag ville bara dar ifran:) hahaha vi ar ganska olika anda! Men ska jag erkanna sa har i efterhand sa var det ganska mysigt... det var en fin skog! Vi har sett Nya Zeelands storsta trad oxa, det ar den storsta stam jag sett nagonsin!!! Man sag ut som en liten myra bredvid. Ganska coolt!
Ja men nu ar det jacka som galler, kan bli en liten casino trip ikvall oxa. Men forst maste det packas om i vaskan vi har 4 pasar var som slapar pa. vi har sa mycket broshyrer som vi samlat pa oss under dessa 2 veckor att vi kan oppna vart eget informations center:) 


Har ar kort pa min nya mossa och min nya skjorta... till dig Sandra:) Och pa varldens sotaste kille....

      


Have a NICE ONE!!!


Jag vagade hoppa fallskarm:)

Fatta att jag, lill fego har hoppat fallskarm idag. Det borjade som en helt vanlig morgon. Lite frusen och seg efter natten. Borjade med att gora frukost da anton bara utan varning sa idag ska vi hoppa fallskarm. Jag satte mackan i haklsen och sa NEJ... det ska vi inte. 3 timmar senare ar jag 3500 meter uppe i himmlen och sitter med dinglande ben utanfor ett plan..... Gaaaaaaaa!!!! Det var helt sjukt! det var sa kul:) Man foll forst rakt ner, frifall i 45 sekunder. Sen akte fallskarmen ut och da kandes det som man studsade upp igen. Sen var det 4 minuter med underbar utsikt och lite berg och dalbana kansla. Kan inte med ord beskriva hur kul det var.




                     

Sahar glad var jag efterat... kande mig som en helt ny manniska!


Nu ska bilen snart borja rulla mot nasta stad, Rotorua! Dar ska vi bada lerbad och fira var 2,5 ars dag lite i forskott. Lerbadet blir varan present till varandra. Roligare med en upplevelse an med annu en sak man ska slapa pa i backpackern:)

Have a nice one!!!

Antligen lite bilder

Hej allihopa...
Har precis vaknat, Anton ar ute och surfar sa jag passade pa att forsoka lagga upp lite bilder. Antligen funkade det, det gick hur fort som helst! Helt underbart:) Det ar lite blandade bilder fran varan roadtrip.
Anton har ju som sagt kopt en surf brada, han ar helt nojd! Nu gar dagarna ut pa att hitta de perfekta vagorna HAHAHA. Tankte jag skulle prova nagon dag men det ar inte jatte varmt i vattnet. Kanske sparar mig till bali anda:)
Nu ar det snart dags att borja kora tillbaka till Auckland, har nagra dagar kvar men sen ar det bara att hoppa pa Kiwi experience bussen och aka vidare till den sodra on. Det blir sakert jatte kul det oxa men det ar helt underbart att aka runt sahar och valja sjalv var man vill stanna och sa. Har inte sa mycket mer att skriva sa ni far titta pa bilderna istallet:) PUSSSSSSSSS



 



        
        

 
 


 
 

Have a nice one!!!






coooolt...

Hello again...
Har rullar vi fram i varan campvan och helt enkelt gillar laget:) Det finns mycket roligt att gora och vi har hunnit med nagra coola grejor. Bla surfat pa body boards nerfor sandbalkar och badat i hotwater kallor pa en strand. Man kan grava gropar under lagvatten och vattnet under ar sjukt varmt, det blir som en egen liten jaccuzi:)
Ar inne pa dag 6 nu och har stannat till i en liten by pa ostkusten sa anton kan kika pa lite surfbrador.
Som vanligt funkar det inte att lagga upp bilder sa jag far forsoka igen nasta gang...

Have a nice one!!!


on the road:)

Ok nu ar vi inne pa varan 3:e dag med campvanen, det gar fort. Det ar sa sjukt vackert har, sa gront! Det ar massa djur pa vagarna, losa kor och vildhastar. Forsoker fa lite bilder men de ar sa nyfikna nar man kommer nara:)
Har knappt jatte mycket fina kort haller pa och forsoker ladda upp men det gar som vanligt inte sa bra!

Idag ar vi pa vag till en sjo som vi ska campa vid ikvall, igar korde vi kustremsan pa ostkusten och vi badade tom. Inte lika varmt som asien men betydligt varmare an tranviken:) Det var klarbla himmel igar och perfekt temperatur.
Nar vi ar klar med campingen ska vi hoppa pa Kiwi experience, ett buss bolag som tar en runt om i landet med massa olika aktiviteter. Ska oxa bli kul. Sen ser det aven ut som om vi ska pa surf skola i 5 dagar... kan man lara sig tro! Det ar fragan:)
NU ar det dags att rulla vidare om vi ska hinna vara mil idag:) Ha det sa bra sa lange!!!

Have a nice one!!!

Vi har hyrt en campervan:)

Imorgon borjar roadtripen runt den norra on i NZ. Jag min bajby och varan campervan:) i 2 veckor ska vi mysa runt som 2 kampare. Idag har vi forberatt med kartor i stora lass och bag in box vin:) Anton ar tyvarr den anda som far kora eftersom jag inte har natt inernationellt korkort... Sa jag far noja mig med att va kart lasare och underhalla min chaffor.
Ska bli sa sjukt kul har langtat efter det har jatte lange:) vi har allt i var lilla van diskbank kokvra och en dubbel sang kommer bli hur bra som helst:)
Aterkommer nagon annan dag med bilder.

Har kommer i alla fall en bild fran Singapore (nar vi dricker sling). En sling 4 personer 4 sugror haha



Har kommer varjefall 2 bilder pa lite shopping jag gjort, mest for min kara systers skull:)

           

Have a nice one!!!!!



en dag i Aukland:)



Idag har vi verkligen varit duktiga... Vi har fixat alla viktiga saker som bank konto och taxfile nummer. Vi hann aven med lite roliga saker. Vi akte bla upp i ett 220 meter hogt utsikts torn. Tog lite fina bilder:)
        

Igar hittade vi ett casino dar man kan spela om 4 svenska ore per gang, vi spelade bort ca 8 kronor var. Det var hur kul som helst sa vi tankte ga dit en svang ikvall oxa:) Forst ska vi ga forbi en backpacker bar som har en stor ol for 8 kronor bara idag.... Ar man backpacker sa ar man:)
Har kikat lite pa camper bilar idag. Ser ut som vi kommer hyra en san och aka runt lite pa norra on. Bara jag och min Bajby!!! Sen blir det Kiwi experience pa den sodra on.  Haller pa att funderar pa att aka pa surf camp oxa, maste ju lara mig innan Bali sa jag kan aga Kuta beach:)

Nu ar det ol och casino dax...

Have a nice one!!!

Hello there!!!

Det kanns som jag kommit hem till Sverige. Aukland ar ganska likt sverige, rena gator och liknande byggnader. Det ar sa fint har! Samma klimat som en Svensk sommar. Vi kom pa plats gansak sent sa vi har inte hunnit kika runt sa mycket men imorgon blir det upptackningsfard:) Klockan ar ganska sent har och jag ar ganska trott, blev inte maga timmar somn pa planet. Det fanns aldeles for manga filmer att se:) Ville bara meddela att jag var framme!!!
Hors snart igen!

Have a nice one!

Nu lyfter vi!!!

Nu ska jag precis ga ombord pa planet till NZ...
Bye bye asia, see ya next time
Hellllo Aukland:)

Have a nice one!

RSS 2.0