Redo för middag och drinkar:)





Nu blir det middag på supper i Åre och drink maraton... Tur att det är Lina som kör imorgon:)

Ha en trevlig kväll!

Have a nice one!!!


Nere på byn

Måste erkänna att jag är lite seg idag, nu har jag intagit soffläge efter en liten tur på byn. Vi var och hälsade på kicki en sväng på hennes jobb sen var vi och handlade lite middag och gosaker tills ikväll.
Vi ska laga middag till det gifta paret och det blir en mycket lugn kväll. SKÖNT!

saknar min baby där hemma... ses på söndag älskling!

   

Kram från oss i Åre!

have a nice one!!!



Åre♥

Nu är jag i åre med de här dårarna:)



Efter en 4 timmars bilresa var vi äntligen framme i åre. Då var det bara att snabbt byta om och fixa till sig lite. Planen för kvällen var bygget där Hoffmaestro spelade:)
De är ju så sjukt bra! Vi hade riktigt roligt, blev en massa vin och jag fick till och med Kicki att dansa. Hon dansar ALDRIG annars:) Tycker lite synd om henne som jobbar idag, jag hade inte klarat av att jobba idag om man säger så:)



Ikväll blir det lugnt! Laddar för lördag...

Have a nice one!!!


Allt händer alltid på en gång...

Vissa helger har man absolut inget att göra. Man är ledig hela helgen men det finns inget att hitta på. Nu bara för att jag skulle till Hudik i helgen och gå ut med Gina tjejerna, så ska min vän Lina upp till Åre och hälsa på vår gemensamma vän Kicki. Hon har fyllt 30 nyss och jag har inte firat henne än. Självklart vill jag ju jätte gärna följa med men jag vill ju samtidigt oxå åka till Hudik. Nu blev det bestämt att det blir Åre i helgen. Åker upp i morgon efter jobbet. Har inte träffat Kicki på jätte länge och inte nog med att hon fyllt år, hon har oxå gått och gift sig för ett tag sen. Ser fram emot en riktig tjej helg och jag hoppas verkligen att kylan ger med sig. Nu håller jag på att tvätta lite party kläder och jag försöker packa väskan. Måste lära mig att inte över packa!!! Man behöver inte ha med sig kläder för 2 veckor när man ska vara borta i 3 dagar. Det är så svårt bara att planera så långt innan. Jag måste ha lite att välja på:)
Have a nice one!!!

Brrrr

Är förberedd för bussresa upp till övik. Det är alltid så kallt på bussen men nu är lång kallingarna och mössa på:) Här ska inte frysas!
26 minus står det på termometern, det är fan helt sjukt kallt. Man vill bara stanna inne.
Men jobbet kallar....
Have a nice one!!!

På måndagar är jag trötter

Jag är så sjukt trött på måndagar! Måste vara den segaste dagen. Det är så sjukt jobbigt att kliva upp och när jag kommer hem från jobbet är jag helt slut. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu, känns som klockan är typ 12! I morgon åker jag till Hudik och jobbar. Har bara 3 veckor kvar i den butiken för de ska börja tillhöra en annan region. Känns tråkigt nu när man lärt känna alla:( På lördag ska jag till Hudik och gå ut med tjejerna där som en liten avslutnings grej. Ska bli intressant:) Har aldrig varit ut där. Spännande:)
Nu säger jag god natt till er för idag... ska inte sova än, lite för tidigt än men inte långt kvar:)
Have a nice one!!!

Super bra handkräm

Jag är helt förälskad i den här handkrämen, man blir verkligen bebis mjuk om händerna. Den finns på åhlens och kicks. Vet inte vad den kostar, fick den av jobbet i present:)
Have a nice one!!!

I like surprises

Igår överraskade vi Butikschefen på Gina i Birsta som nyss fyllt år, med en liten fest, jag och Bella lurade upp henne hem till mig först. Efter det tog vi med henne hem till Sara som låtsades ha inflyttnings fest men som egentligen hade bjudit hem massa folk för att överraska Jessika. Hon blev jätte glad och det blev en mycket lyckad kväll.
Är relativt pigg idag, hungrig som en tok. Min mage kurrar som om den aldrig fått mat i hela sitt liv:) Det är irriterande att alla matställen öppnar klockan 12 på söndagar. Jag vaknar alltid så tidigt. Inget gott har jag hemma heller:(
Jag har lyckats skapa ett beroende oxå. Ett spel på Facebook:) Bejeweled Blitz heter det och det är så sjukt kul. Man kan inte sluta spela! Igår satt Anton hemma och spelade hela kvällen så nu har han fått värsta bra rekordet som jag måste slå idag. Ska börja nu tänkte jag...
Have a nice one!!!

Härlig dag... men sjukt kallt om fötterna.

Vi tog en tur upp till sidsjön även fast det var ganska kallt. Vi köpte med oss grillkorv och apelsin festis:) Tog även med vårt basoka plockepinn. Den första halvtimmen var det jätte skönt sen började det värka super mycket i fötterna för det var så kallt! Måste ta och köpa mig ett par riktigt varma skor som jag kan ha dagar som denna.
I kväll ska jag laga en ny maträtt, fick tips från min chef:) Har lovat Anton att se hockeyn i kväll, hoppas det blir en spännande match. Hejja Sverige!
Have a nice one!!!

Äntligen ledig tillsammans

För första gången sen jul har jag och Anton äntligen en ledig dag tillsammans. Vi hade tänkt dra iväg och åka bräda men känns lite för kallt och ingen sol är det heller. Får försöka hitta på nå annat skoj.
Igår såg vi filmen 2012


Bra special effekter men ganska löjlig till och från.
Värd att se dock för specialeffekternas skull:)
Hoppas verkligen inte det här händer i verkligheten!
Nu blir det frukost, skönt att vara ledig....

Have a nice one!!!

Noll koll

Nu är jag äntligen hemma igen, har känt mig helt borta. Jag har inte haft tillgång till dator på 2 dagar så jag har inte läst mina favvo bloggar eller kunnat uppdatera min egen. Egentligen har det inte hänt något speciellt, det har varit mycket jobb och byggande av kuber till skyltfönstren. Gina har jeanskampanj som startar idag, har fått in mycket fina modeller.
En riktigt fin modell med riktigt bra pris är Silvia. Finns i 4 färger, 199:-


Nu måste jag uppdatera mig i blogg världen:)
Have a nice one!!!

Måndag kväll

Väskan för veckan är nu packad. I morgon åker jag upp till Piteå och Luleå igen, 3 butiker på 3 dagar. Kommer inte hem förrän på torsdag kväll. Ska försöka blogga men jag brukar vara ganska trött på kvällarna. Det blir många timmar i bilen och hårt arbete på kort tid i butikerna.

Nu myser jag i soffan och ska se finalen i biggest looser. Hoppas Ali vinner!
Have a nice one!!!

Glad alla hjärtans dag♥

Önskar jag er mina läsare...


Och dig min kära! Mitt älskade hjärta...

Som ett helt nytt kök...

Nu när vi äntligen har fått vårt nya köksbord så känns det som vi fått ett helt nytt kök:) Det känns som det är mycket större nu, och det är jätte skönt att man kan gå fram till fönstret. Inte för att det finns så mycket att titta på men om det skulle hända nått så har man första parkett:)
Vi har precis kommit hem från min kompis Helenas examens fest. Hon har pluggat till tandläkare i Umeå i 6 år och är nu äntligen färdig. Nu ska hon få boka in mig och göra en grundlig undersökning. Kan behövas då jag inte varit hos tandläkaren på typ 3 år. Jag har aldrig haft några hål och hoppas att jag inte förstör min fina statistik.

Lite shopping från igår... ser skum ut på galge men den var jätte fin på!

Monki 350 kronor... Den är nu på rea 75%
Solglasögon från Bianco 200 kronor... Oxå på rea 75%
Sjukt stora men jag gillar de!
Have a nice one!!!

På väg på middag

Ska precis dra iväg på middag hos Hellas!
Ser fram emot god mat och lite rödvin. Hoppas ni alla får en bra fredagskväll.
Blev en hel del shopping idag får visa i morgon!

Have a nice one!!!

Längtar till helg

Nu börjar helgen närma sig, och på söndag är det alla hjärtans dag♥
Tyvärr jobbar Anton men bara till klockan 16 så det gör inte så mycket.

För ett år sen hände detta mig på alla hjärtans dag...

♥Jag och Anton går ut och äter bara vi på en jätte mysig restaurang på Langkawi, Malaysia
♥Vi beställer in varsin stek och en flaska rött vin
♥Det är sjukt varmt, minst 35 grader och jag drabbas för första gången i mitt liv för solsting
♥Det känns precis som jag ska svimma vid bordet men spyr istället rakt ut i restaurangen där flera andra par försöker äta mys middag.
♥Alla stirrar såklart och jag skäms så jag håller på att dö
♥Det blev raka vägen hem till sängen för mig efter detta
Hoppas verkligen denna alla hjärtans dag blir bättre än förra... Känns inte som det kan bli så mycket värre iof:)
Igår när jag var hos pappa hade vi en liten bytesmarknad. Han ska få våran gamla tv bänk och jag får ett jätte fint spegelfönster av honom. Jag har velat haft ett sånt fönster jätte länge. Måste bara måla det vitt först såklart:)
Nu när pallen är klar får det här bli mitt nya projekt!

Have a nice one!!!

God natt!!!

Kom precis hem från min pappa. Har varit och hälsat på honom och hans sambo i deras nya lägenhet. De hade inte riktigt kommit i ordning än, fortfarande många kartonger att packa upp men det var en fin lägenhet:)
Nu ska jag ta och sova... är väldigt trött!
I morgon går bussen klockan 8 till Övik
Have a nice one!!!

Sovmorgon

Tog en sovmorgon idag, ska iväg på säkerhetsutbildning med jobbet klockan 11. Får jobba fredag istället.
Jag har varit snorig och hängig jätte länge nu men det bryter aldrig riktigt ut. Är hellre sjuk några dagar och sen är det bra än att gå omkring och må halv dåligt.
Ska springa iväg nu!
Have a nice one!!!

Vad är det för fel på vissa människor?

Jag har alltid varit väldigt godtrogen och tror alltid det bästa om alla. Det är tyvärr inte alltid den bästa egenskapen. Jag blir därför ofta besviken och otroligt förvånad över människors beteende.
Att vara på en 30 års fest med bara folk man känner och sen få höra att hon som ordnat festen har blivit av med sin plånbok. Jag kan inte förstå vem som gör detta!
Det jobbigaste är att vi som var där, blir alla lika misstänkta pga att någon gör en sån här dum grej.
Jag skäms så sjukt mycket över denna människa... Blir förbannad när jag tänker på det!
Tack Kamilla för en kanon fest och otroligt tråkigt att det blev som det blev, hoppas den som gjort det skäms ögonen ur sig och faktiskt erkänner. Det skulle vara det enda rätta även fast det skulle vara svårt att erkänna att man gjort bort sig på detta sätt!
Ska lugna ner mig nu med en milkshake!
Have a nice one!!!

Min nya hyresgäst:)

Jag har varit helt förtvivlad att inga fåglar har kommit och ätit på min fågelmat, men nu äntligen såg jag den första. Tyvärr var han lite för stor för att komma in i huset:) Han försökte dock...
Igår kväll hade vi en överrasknings fest för Jimmy Lemon som precis fyllt 30. Han var i Usa när han fyllde år så vi har inte kunnat fira honom förrän nu. Ville inte skriva ut det här ifall han läste eller någon annan skulle råka försäga sig. Det blev jätte lyckat han anade ingenting. Han var bara besviken att alla var hemma och hälsade på men alla hade andra planer:)
Vi skulle gå ut men Anton och jag tog oss inte riktigt hela vägen fram till oscar. Vi vände halvvägs för Anton var lite lite lite berusad:) Tyckte att det var lika bra att se till att han kom hem eftersom han skulle jobba idag.
Klänningen blev jätte fin med kedjorna på axlarna, satte bara fast de med säkerhetsnålar från fram till bak.
Nu funderar jag på en promenad i solen:)

Have a nice one!!!

Hemma efter en dag på stan

Har precis kommit hem efter en dag på stan. Träffade Bleng och Alexandra för en fika. Har inte varit på stan på jätte länge, blir mest Birsta nu för tiden:)
Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen, blir uttgång ikväll. Förmodligen oscar som vanligt!
Igår berättade bleng om en blogg som hon brukar läsa som jag har fastnat för. Om ni inte redan varit in där borde ni kika in den. Dollyblond heter hon, hon har skit bra stil och hon gör sina egna handsmycken bla. Man kan beställa av henne oxå och de är jätte fina. Hon gör även huvudsmycken och lårsmycken. Blev helt inspirerad så ikväll ska jag sätta egna kedjor på en gammal topp som jag ska ha ikväll. Får se hur det blir:)
Måste börja hoppa in i duschen snart så jag hinner bli klar i tid...
Have a nice one!!!

Ja då var det dags för fredagsmys igen!

Love love love fridays....
Väntar på Anton som är och handlar mat, han ska laga en mysmiddag till mig ikväll.
Det är någonting med fredagsmys, fredag är helt enkelt en dag med hög mysfaktor.
Idag har jag bara gjort bra saker! Jag har målat min pall, gjort ansiktsbehandling, bestämt outfit för imorgon kväll, gjort hårinpackning, städat och packat upp min väska.
Såhär blev pallen... inte klar än iof
Fick precis veta att det blir tacos till middag:) Det är så sjukt gott, absolut en favorit.
Have a nice one!!!

Min säng är bäst!!!

Även fast hotell sängar här i Sverige är otroligt sköna så är min egen säng ändå bäst. Det var så skönt att komma hem igår och lägga sig i sin egen säng. Nu har jag precis vaknat och jag är grymt hungrig. Vi stannade aldrig och åt middag igår utan vi körde utan stopp i 6 timmar. Vi ville bara komma hem.
Veckan har varit bra iaf, långa dagar men riktigt kul att träffa tjejerna i de andra butikerna.
Idag funderar jag på att börja med mina målarprojekt jag har här hemma. Har lite ärenden på stan oxå men de får vänta till imorgon tror jag!
Have a nice one!!!

Långt upp i norrland, i Luleå...

Hej bloggen!

Blev en sen kväll igår hann inte med att blogga nåt. Vi körde till övik på morgonen, jobbade där till halv 6 ungefär. Efter det började vi köra mot Luleå, ca 40 mil. Sammanlagt från sundsvall 60 mil. En riktig Norrlands roadtrip.
Idag har vi jobbat i Luleå butiken hela dagen och imorgon ska vi till Piteå. Ska försöka börja åka hemåt senast 16 imorgon så vi inte kommer hem allt för sent.
På fredag ska jag ta en riktig sovmorgon, är ledig så jag ska verkligen sova ut. Det ska bli helt underbart!

Nu ska jag krypa ner i hotell sängen och få en stor kram av täcket!

Have a nice one!!!


Min nya pall

Hittade en jätte fin pall på blåbärstippen i lördags. Den är perfekt storlek, tänkte måla den vit bara så passar den in bättre. Endast 70 kronor:) Hittade oxå en liten vägghylla som jag oxå ska måla vit. Tänkte att jag skulle odla lite färska kryddor i den till sommaren. Har inte direkt de grönaste fingrarna men jag ska försöka iaf:)
I morgon börjar min Norrlands turné:)
Ska göra 3 butiker på 3 dagar, Övik, Luleå och Piteå. Deras Visual Merchandiser ska åka till Nya Zeeland i 1 månad så de behöver någon som täcker upp för henne. Det blir jag och min chef som åker tillsammans, hinner mer om man är 2. Ska försöka blogga lite om jag får tag i dator:)
Nu måste jag packa lite, håller på att tvätta för fullt så jag har några rena kläder!

Have a nice one!!!

RSS 2.0