Gå in och rösta!

Vad gör man inte för en gammal väns vän. Gå in och rösta på den här länken. Sveriges populäraste kök. Tryck på hjärtat längst ner så försvinner hjärtana på bilden och sen kan ni trycka på bilden och rösta. Gilla 3 gånger.
 
Tack för hjälpen bästa läsare!
 
http://inspirationstavling.hemnet.se/photo/show/1014

Fel på appen

Nu var det väldigt länge sen jag skrev. Tyvärr är det något fel på blogg.se appen. Jag kan inte logga in av någon konstig anledning:( när jag går in på vanliga blogg.se går det inte att lägga in bilder. Jätte irriterande! Jag får undersöka saken så är jag strax tillbaka:)

Gammal???

Nu är det officiellt! Jag är gammal. Jag sitter på pendeln och hör mig själv tänka hur sjukt det är att man köper jeans som är trasiga. Hahaha nu har det gått för långt!!!! :)


Good morning

Då var det dags för en ny vecka. Känner mig hyfsat pigg för en måndag morgon. Helgen var lugn och skön. Den bestod av massa tapas, loppis, settlers, fina vänner och bilköer.


Lite tapas i solen

Solen skiner och jag känner mig ovanligt pigg för att vara lördag. Har fått sova ikapp mig lite. Det behövdes verkligen!:)


Kjolen to die for!

Den här lilla godbiten har jag precis klickat hem.
399:- (Gina)
Konstaterade precis att den inte är så fin på bilden men den är verkligen to die for i verkligheten.

En helt fantastisk födelsedag

När jag inte trodde dagen kunde bli bättre blev jag överraskad med middag tillsammans med fina vänner. Tack alla ni som gjort min födelsedag den bästa på länge ❤


Det är inte varje dag man får blombud!

Tack finaste Maria och Jonas för de underbara blommorna! Och tack alla för era fina sms! Nu är man definitivt ingen ungdom längre:)


Känns som det var igår....

Jag bodde hemma hos mamma och var helt missnöjd med hennes knotterlakan hon insisterade på att använda. Nu ligger jag här i mina helt nya knotterlakan jag köpte igår och jag älskar de! Kan det vara för att jag fyller tant imorgon kanske? :)


Dipdye

Kunde inte låta bli att prova färga topparna. Valde en orange färg. Som tur är går det att tvätta ur om jag ledsnar:)


RSS 2.0