Garderobs rensning

Vad åker ner i källaren och vad får stanna kvar i garderoben? Ikväll ska garderoben rensas!


Snart februari

Januari har sprungit förbi! Det är snart februari. Vi har snart tagit oss igenom årets segaste månad. Denna söndag pysslar jag runt här hemma. Ska strax hoppa in i duschen och tvätta håret så jag kan ta av mig mössan när Maria och Jonas kommer på middag och lite söndags mys!
Hoppas ni haft en helt underbar helg!

Äntligen lite vinter

Vintern blir så mycket värre när man inte kan göra de saker som faktiskt är roligt. Som tex åka skridskor! Jag har längtat så länge och nu äntligen:)


Sundsvall

3 Sundsvalls tjejer redo för en kväll på stan


Trotsar tröttheten...

Tar på mig min nya tröja från Urban Outfitters. Målar läpparna röda och går till Angelica och dricker lite vin.
Måste trotsa tröttheten och fira att det är fredag:)

Måste bara klargöra....

Jag brukar inte titta i andras badrumsskåp. När jag gör det är det i min mammas, min systers eller mina vänners. Där jag vet att jag får titta:)
Kände att jag måste klargöra det efter lite sms och kommentarer på facebook idag:)


5 saker jag inte klarar mig utan

Jag själv är jätte nyfiken på vad andra använder för produkter. Kanske låter konstigt men tycker det är jätte roligt att titta i andras badrumskåp. Nu gör jag inte ofta det så bli inte orolig. Det här är mina "jag kan inte leva utan produkter"

Maroccan oil: super bra för alla hår! Luktar jätte gott och håret blir helt fantastiskt mjukt

Biotherme ansiktsserum: den här serien heter skin vivo och det här serumet använder jag under dag och nattkräm. Måste provas! finner inga ord över hur bra det är.

Biotherme ögonkräm: samma serie som serumet. Fick lära mig i hudterapeut skolan jag gick att man ska börja använda ögonkräm runt ålder 17 tror jag det var. Jag kompenserar mina förlorade år med denna som fungerar anti-aging.

Biotherme parfym: doftar helt underbart! Innehåller Ingen parfym så den är perfekt på sommaren så man kan lukta gott men inte riskera fläckar på huden.

Proffs dry schampoo: egentligen måste det inte vara proffs. Jag brukar variera lite för jag kan lätt bli less på lukterna. Kör på den här just nu och tycker faktiskt den är prisvärd. Denna skulle jag faktiskt inte kunna leva utan.


New colours

Gina har för ett tag sen fått in nagelack till sitt sortiment. Jag har köpt det guldiga och vi har nu även fått in massa fina vår färger. Priset är 39:- eller 3 för 99:-


Skurkärring

Med risk för att låta som en riktig skurkärring så måste jag tipsa om detta rengöringsmedel. Mitt matbord såg ut som att det genomlidit 7 svåra år. Det var rödvinsfläckar, trycksvärta you name it!!! Nu är det som nytt:)
Här hemma har vi städar dag. Trist men väldigt välbehövligt.


God morgon lördag

Vaknade med ett lite lätt dunkande huvud i morse:) 2 treo senare och jag mår bra igen!
Fyndade en jacka igår på Gina, 100 spänn. Hade egentligen velat ha den några storlekar större men på sista rea etappen har man inte så mycket att välja mellan.


Tjejsnack

Kvällen fortsätter med finaste sällskapet!


Avslutar denna fredag med en AW

Ska precis träffa upp Anna och vivvi för en AW på malmen. Har längtat heeeela dagen:)


Uttråkad???

Låt Elsas värld underhålla dig!
På ett eller annat sätt är faktiskt den här serien underhållande. Antingen vrider du dig i soffan för att det är så pinsamt eller så älskar du den!
Jag Älskar den!!!

Ska se det senaste avsnittet innan jag lägger mig.
Du hittar serien på tv3 play.
God natt!!!

Skynda fynda!

Det ska jag göra. Alla rea smycken kostar 10 kronor på Gina tricot:)


Nytt hopp om längre och tjockare hår

Ricinolja! Det har ni säkert hört talat om. Många bloggare har testat det och tydligen ska det fungera. Det sägs att håret växer fortare och blir tjockare. Jag har ju nu testat detta i ca 1 månad. Jag har använt det 3 gånger i veckan, 20-30 minuter. Måste faktiskt säga att jag märker skillnad. Jag tycker mitt hår har blivit längre och jag har fått en helt annan kvalite´. Om det blivit tjockare är lite svårt att avgöra men jag ser helt klart en förbättring.
Så nu sitter jag här, med laxeringsmedel i hårbotten. Min är från apoteket och kostar 40 spänn.

5 stjärnor utav 5 möjliga

Nu har jag testat ett av mina nya träningslinnen från Gina. 5 stjärnor får det av mig. Bra passform, fin färg, svettades Inte mer än vanligt och framförallt bra för plånboken! Gillar ryggen jätte mycket. Nästa gång ska jag prova min knallgula sport topp:)


Lägenhetsvisning

I går var jag och Anton på en lägenhetsvisning:) Den var super fin men jag tror tyvärr inte vi var de enda som tyckte det!


Sovmorgon

Det var inte i går jag fick sova ut på en måndag! Gud vad skönt det var. I dag ska jag gästspela på butiken på sergel:) Wish me luck!!!
I dag inviger jag min nya väst:)

Kvällens middag

Ikväll kör vi på krabba:) lite annorlunda men sjukt gott. Han ser sjukt arg ut!!!


En öl eller två...

Det står på schemat för mig ikväll:)
Ha en trevlig kväll!!!

Detta väntar också på posten

Tunika och väst från Gina Tricot 249/299:-

Tillsammans med nya träningskläder, Inte träningsläger som jag skrev igår:)

För exakt 1 år sen...

Var jag brunett! Kommer aldrig ske igen. Man ska aldrig säga aldrig iof, speciellt inte jag som byter hårfärg som jag byter underkläder. Läste i en tidning på jobbet att långt, blont hår är vårens hetaste frisyr.
Tänk att i förrgår var jag helt inne och idag är men tydligen helt ute.
Ja ja så kan det gå!!!
Det är långt kvar tills det är vår...

Beslutsångest.... En helt vanlig fredag helt enkelt.

Varje fredag kommer den smygande, som ett brev på posten. Apropå posten! ska hämta mina träningsläger jag beställt från gina i morgon.
Men ikväll återstår fortfarande frågan, myskväll hemma eller vin med vänner? Vad väger tyngst? En otroligt tung vattenskalle i morgon eller minnena av Ryan gosling i Crazy stupid love. Det är frågan det....


Sjukligt trött

Igår fick jag det bekräftat, det jag egentligen redan visste. Jag är för gammal för att gå på bio en vardag, komma hem klockan tolv och sen tro att jag ska vara pigg dagen efter. Det gick icke, jag är sjukligt trött idag. Men nu tar jag mig i kragen, pallrar mig till jobbet och kör sista dagen på veckan:)

Här kommer en bättre bild på håret som finaste Vivi önskat:)


Sherlock holmes

Bio med de bästa:)


Är jag tillbaka?

Kanske en sväng... Har precis kommit på att blogg.se har en App till ifånen som gör det bus enkelt att blogga från mobilen. Försöker väl mig på en liten comeback! Nytt år och ny hårfärg!!!

// Mariel


RSS 2.0