Sista April

Gud vad månaderna går fort! Det är redan sista April, helt sjukt.
ikväll ska vi ha en liten grillfest:) Hoppas regnet håller sig borta bara. Anton säger att han ska grilla även fast det spöregnar så han får väl göra det då. Jag har precis marinerat fläskfilé och champinjoner. Det ska bli så gott:)
Lite vin blir det nog oxå:) hehe.
I morgon har vi Birsta fest på våningen. Hela Birsta ska äta och dricka sen ska min systers pojkväns band spela. Det ser vi fram emot.
Ha en trevlig fredag!
Have a nice one!!!

cover all mix

Klickade hem den här från bellme.se i förrgår. Har glömt bort att gå in på den sidan. Brukade alltid gå in varje dag förut men det var alltid så dåliga grejer så jag slutade. Alla säger att den här ska vara super bra och för 200 spänn ska jag prova. Tror den går på över 350 annars.
Nu är jag ledig i hela 4 dagar:) Det var 3 långa dagar med tjejkvällar både i Birsta och Övik men nu är det skönt att vara ledig. Vet inte varför jag är vaken den här tiden... eller jo det vet jag ju. Herr Johansson även kallad mister ALARM hade ställt 10 stycken för att komma upp till matten i morse. Tack älskling!
1 månad kvar till Bali idag.....
Have a nice one!!!

Tjejkväll på Gina:)

Tema hos oss i personalen är fest!!!
Have a nice one!!!

Jag har fyndat

Har tittat på den här kjolen länge nu och tänkt att den blir perfekt till sommaren och Bali. När den nu kostade 49 kronor gick det inte att låta bli:)
Glöm inte tjejkvällen i kväll!
Have a nice one!!!

Nya kuddar

Här är resultatet av Kuddarna Anton sydde till balkongen. De blev jätte fina, han är så duktig. Vet inte om jag hade lyckats så här bra:)
I lördags när jag var på Erikshjälpen hittade jag den här. Perfekt förvaring för kuddarna och filtar ute på balkongen:) Endast 65 kronor
I morgon är ni alla som har möjlighet att komma bjuden på tjejkväll på Gina Tricot i Birsta. Vi har 20% på hela sortimentet och det kommer även vara lite tävlingar med chans att vinna fina priser.
Hoppas ni kan komma så ses vi där:)
Have a nice one!!!

Vårens första grillning

Köttet är marinerat och grillen är på. Ska äntligen grilla för första gången i år.
Idag har jag mått oförskämt bra faktiskt. Blev inte lika hårt för mig som för Anton:)
En bild från igår...
Have a nice one!!!

...

Nöjda tjejer:)
Have a nice one!!!

I kväll ska vi ut

Sitter hemma hos Bleng och väntar på resten av gänget som ska med ut. Alexandra är känd för att inte komma i tid till förfesten:) Anton och Alex spelar rock på Allstar i kväll mellan 20-23. Får se om vi går dit en sväng innan vi går vidare till Oscar. I dag var jag på Erikshjälpen och lämnade 3 påsar med kläder. Kändes jätte skönt att äntligen få iväg de. Var även förbi vårmässan en sväng. Inte så mycket att hurra för men kom hem med schampo och balsam från Tresemmé iaf. Tänkte göra manikyr för 100 kronor men Danne som jag var där med såg inte ut att ha tålamod och vänta:)
Nu ska jag hämta en ny öl... ha en trevlig lördag!
Have a nice one!!!

Redo för vårmässan

Scarf från Nya Zealand, Väska beyond retro, jacka HM
Måste ju göra mitt årliga besök på Vårmässan... Ingen vår utan den:)
Have a nice one!!!

Happy friday

Äntligen helg:)
Sitter och väntar på Anton som aldrig blir klar någon gång. Vi ska åka och storhandla innan han börjar jobba. Han har smörjt in tatueringen i en halvtimme nu! Suck.
Sen ska jag hjälpa syster min att rensa ur hennes garderob, hon behöver ett kritiskt öga:)
Have a nice one!!!

Love them...

Love love love!!! Invigde de i förrgår. Jag jobbade i de från 8 på morgonen till 17 på kvällen. hade lite ont men inte så jätte farligt:) Jag köpte inlägg på Bianco i birsta, de har ju 50% eftersom de ska stänga. Funkade super bra.
Måste berätta en rolig sak som hände på bussen igår. Ibland kan jag bli otroligt fascinerad av människor och kommer ibland på mig själv att jag sitter och tok stirrar. Igår hände detta, jag stängde tom av musiken på Iphonen för att höra vad han sa. Han satt iaf och pratade om Ånge och att han inte gillade Ånge längre. Han var jätte svår att sätta någon ålder på, men att dömma av moppemuschen var han väl ca 16:) Tjejen han pratade med sa iaf:
Ja men du måste ju gilla Takida iaf? Du jag är faktiskt släkt med Takida. Hur då frågade tjejen? Min mamma undervisade typ halva Takida i skolan. Jag föll då ur min trans och as garvade så hela bussen stirrade. Tur var att vi svängde precis in på Öviks busstation och där skulle ju jag av så jag flydde ganska snabbt:) Vilken söt:)
Nu ska jag steka pannkakor:)
Have a nice one!!!

Onsdag

Ska precis gå till bussen, idag blir det Övik över dagen. Bara Birsta kvar i morgon sen är det helg:)
Hoppas det blir fint väder!
Idag invigs basebolljackan....
Have a nice one!!!

Missa inte...

Rea på Gina tricot. Du kan göra massa fynd för 49/99:-
Mycket bra grejor faktiskt:)
Jag fick med mig basebolljackan hem idag, inte på rea men:)
Det blev en röd. Den är finast tycker jag. Den blåa och röda är redan slut, finns bara rosa och grön kvar.
I morgon är det redan onsdag. Veckorna går så fort. Jag är ledig fre-sön den här veckan, ska bli så skönt. Sen är det ju lön på fredag, det ska oxå bli skönt:)
Have a nice one!!!

Barnkalas

Idag har jag varit på barnkalas. Felicia, Alexandras dotter fyllde 2 år. Börjar bli stor tjej nu och hon har börjat babbla en massa man inte förstår. Jag och Bleng gick ihop och köpte 2 nya filmer. Hon älskar verkligen Nalle Puh men vi tyckte även det var dags att hon börjar gilla Kalle Anka så det blev en av varje:)
Efter idag har jag fått min dos av barn för ett tag. Ett åt gången räcker men idag var det 5 små rackare som flög runt och gastade åt allt. De var ju hur söt som helst men det var skönt att komma hem till baby och en lugn och harmoisk miljö:)
Nu ska det ätas middag... Fläskfile med fetaost röra.
Have a nice one!!!

Längtar till varmare kvällar

Det ska bli så skönt att börja använda balkongen. Det måste bara bli lite varmare om kvällarna sen kan man börja äta middag ute. Vi var och köpte lite nya grejor till våran balkong idag.
Hylla med krokar 15:- (Erikshjälpen)


Stolsdynor (jysk), Matta (Ikea)


Anton ska sy kuddar av det här tyget till vår studsmatta/pall:)

Hoppas det blir sol imorgon, då ska jag hänga på balkongen...

Have a nice one!!!



Balkong häng

Idag efter jobbet åkte jag hem till Larsson i Korsta. Vi fikade och tittade på gamla kort på hennes balkong. Det blåste jätte mycket idag men på hennes balkong var det lä och jätte varmt. Det kändes verkligen som vår:)
Jag är helt chockad över hur man såg ut för 10 år sen och vad hade vi på oss??? Katastrof är bara förnamnet!
Undra om jag kommer titta tillbaka om 10 år på vad vi har på oss idag och tänka samma sak:)
Nu ska jag iaf sova.... Tomt i sängen utan Anton. Han är ute och dricker öl med Fransson.
Have a nice one!!!

Proppmätt!!!

Är helt proppmätt efter middag på Allstar. Hamnade i värsta matkomat:) Nu är jag hemma iaf och nu är det dags att sova. Personalmöte i Birsta imorgon 08.00.
Have a nice one!!!!

Skynda skynda....

Om du ska hinna få tag i en baseboll jacka. Finns i 4 färger, Blå, röd, rosa och grön.
Nu ska vi äta mat, Anton har gjort potatis i ugn och kött med kantarellsås.
I morgon ska vi ut och äta med Frasse och hans tjej på Allstar. Det ska bli gott!
Have a nice one!!!

Vaken sen klockan 04.00

Snacka om att jag är trött nu!!! Jag vaknade klockan 04.00 i morse och kunde inte somna om. Jag skulle iof upp 04.30 så det spelade inte så stor roll:)
Idag har jag varit i Göteborg över dagen. Vi har haft Möte med alla butikschefer, Visual merchandiser på Gina Tricot i hela Sverige. Fick för första gången träffa Görgen Appelqvist, han som öppnade Gina:)
Det har varit en lång men rolig dag. Mycket ny och bra information.
I morgon blir det Övik över dagen, nya fönster ska göras och nya trender har kommit in.

Sov gott alla!!!
Have a nice one!!!

Spårade ur med Kameran...

I lördags:)
Larsson smittade av sig på mig, hon går alltid med Kameran.
Alexandra, du får bjuda på den sista bilden. Sorry!!!:)
Have a nice one!!!

Utgång

Hoffmaestro på Aveny :)
Vilken rolig kväll jag hade. Hoffmaestro var hur bra som helst! Som alltid:)
Have a nice one!!!

Betalt och klart

Nu är det klart! 1 månad i Bali ♥...
Jag längtar verkligen efter värmen nu. Det ska bli så skönt att bara ligga och slappa under en palm med en bra bok. Eftersom vi varit på Bali förut blir det ingen stress att man måste åka runt och se olika saker, det blir bara semester. Självklart ska vi åka runt till våra favorit ställen men det blir inte som vår förra resa, full fart varje dag.
Bilder från Bali 2006/2007...







Have a nice one!!!


Redan frisk:)

Vet inte riktigt vad jag åkte på för konstig sjukdom. Jag hade feber igår kväll/natt men nu mår jag jätte bra igen. Jag är fortfarande lite tung i huvudet men annars pigg:) Jag har nu bäddat rent i sängen, kändes som jag var tvungen att ta bort sjukdomen ur sängen. Jag köpte jätte fina påslakan på Hemtex innan jag åkte till Öland. Längtar nästan tills jag får lägga mig i sängen.
Påslakan 149:- Hemtex

Have a nice one!!!

Hemma från jobbet

Första gången på 8 månader som jag är hemma från jobbet. Jag har klarat mig länge från att bli sjuk men nu gick det inte länge:( Känner mig bättre än igår kväll men jag är absolut inte pigg.
Det blir en vilodag i säng och soffa. Hoppas jag blir frisk så jag kan jobba i morgon.
Snart helg oxå, vill inte vara sjuk!
Have a nice one!!!

Tror jag börjar bli sjuk:(

Nu är jag hemma igen efter en natt i Övik. Tyvärr känner jag mig inge vidare:( Jag ligger redan i sängen och tror jag är på väg att bli dyng förkyld. Det ringer i öronen, jag är snorig, har ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Inte bra!!! Hoppas jag klarar mig utan feber iaf.
I kväll skulle Alexandra komma och äta middag och vi skulle färga hennes fransar och bryn men jag förstår att hon inte vågar komma ifall hon skulle bli smittad.
Nu ligger jag iaf här i sängen och deppar och det enda som får mig på liiite bättre humör är shoppingen från Stockholm)
Det mesta från HM...
Bustier (eller hur det stavas) 129:-


Topp 149:-, tröja med spets 79:-


Linne 99:-

Från Monki..


Kofta 300:-

Nu ska jag vila och krya på mig lite...
Have a nice one!!!



5 dagar ledigt är nu över

Herregud!!! Vad fort de där 5 dagarna gick. Vi är redan hemma och det är dags att gå till jobbet igen. Snacka om att veckorna rullar förbi.
Jag blev väldigt chockad när det snöade nästan hela vägen mellan Stockholm och Sundsvall. Trodde det var slut på det nu!!! På Öland fanns det inte ett spår av snön, utan där såg man blåsippor på många ställen.
Nu har jag packat om väskan. Det blir jobb på birsta idag till 17 sen åker jag raka vägen till Övik och sover där. Vi ska ha VM utbildning där tidigt i morgon bitti.
Visar en bild från Öland. Anton och hans otroligt söta brorson som tyckte det var sjukt kul med web kamera:)
Have a nice one!!!

Nyduschad och osminkad

Ganska skönt ibland att göra ingenting. Idag har varit en otroligt skön dag, jag har absolut inte gjort någonting. Jag har precis duschat och ligger nu i soffan med datorn i knät. I morgon börjar vi åka hemöver igen. Åker först med Antons morbror till Stockholm och sen tar vi våran bil därifrån. Vi har haft otroligt mysigt men det ska bli lite skönt att komma hem oxå:)

Have a nice one!!!

Påsk på Öland

Glad Påsk på er!
Här på Öland skiner solen, och vi ska strax gå ner till havet och grilla:) Det är jätte varmt och skönt ute. Igår blev det första ölen på en uteservering. Inglasad uteservering kanske är rätt ord:) Hela familjenJohansson/Andersson med respektive är samlad för första gången på jätte länge. Det är svårt när alla bor så utspritt.
Nä det är alldeles för fint väder för att sitta här inne...

Have a nice one!!!

Mot Öland

Sitter nu i bilen med Antons morbror, hans fru och Anton kusin. Vi är på väg till Öland och sitter just nu i bilkö ut från Sthlm. Igår kom jag till Stockholm ganska sent. Jag hade lånat nycklarna till vargens lägenhet på Drottninggatan. Tack Vargen:) jag var sjukt trött så det blev sängen på en gång. I morse var jag uppe rätt tidigt, redo för en dag på stan. Blev en hel del faktiskt:) får visa när jag kommer hem. Nu ska jag luta mig tillbaka i bilen, för jag är helt slut efter dagens maraton:) Have a nice one!!!

RSS 2.0