Sydney

♥ Stralande sol med inte ett moln pa himmlen. Vaknade tidigt spand pa att fa ga upp och se sydney i dagsljuset:)

Vi kom ganska sent igar sa vi la oss pa en gang, tyvarr var inte sangen den basta. Jag kande fjadrarna i ryggen hela natten:( Anton gastar att han har blamarken:)
Nu har vi precis atit frukost och ska borja bege oss mot operahuset, lite spand ar jag:) Vi har 3 hela dagar har och kanner att jag vill hinna med och se sa mycket som mojligt.

Nu kan jag antligen beratta att jag har fatt ett nytt jobb hemma i Sverige:)
Ville inte saga nat forran det var helt klart men jag har fatt job som Visual Merchandiser pa gina tricot i birsta, huddik och O-vik. Hoppas jag stavade det ratt:) Kanns jatte kul att komma hem till.
Jag kommer jobba mycket med hur butiken ser ut, fonster dekoration, styling av torso och dockor. Ar laddad till tusen:)
Kommer sakna tjejerna i stan men far traffas pa fritiden ist.

Nu maste jag ut i solen och mysa runt...

See ya soon!!!

Have a nice one!

Ingen midsommar

Nu ar det dags for midsommar darhemma, har blir det inget firande alls. Nar man forsoker forklara for manniskor hur vi firar sa later det ganska sjukt sa de flesta skrattar bara. Nar man tanker pa det egentligen... Vi bygger en stang av blommor och sen dansar vi runt som grodor:) Jag gillar det men som sagt det later ju skumt! Det enda vi far gora ar att dricka som om det ar midsommar:)

Det ar riktigt bra stallet vi ar pa nu, det var en underbar frukost imorse. Har inte atit sa mycket pa lange. De hade pannkakor, toast, cornflakes, nybakat brod, allt man kan tanka sig vilja ha pa frukost bordet. OK inte allt... det fanns ingen ost:) Det basta av allt var att man fick ta sa mycket man ville!!! Annars brukar man bara fa en ihop plockad tallrik.

Jag ville bara skriva nagra rader innan vi drar vidare till nasta o, tror inte det finns internet dar.
Och pappa det jag menar ar att du ar en punktlig man, och du har lart mig att vara det oxa! Darfor ar det inte latt att anpassa sig till fiji time:) Om man ska pa utflykt vill man ju veta nar... man vill inte fa svaret its fiji time!!!:)

Miss you all

Have a nice one!!!

Hej igen

Lite langt mellan gangerna nu men som sagt det finns inte internet nagonstans. Vi haller fortfarande pa och o luffar lite, har 6 natter kvar nu sen ska vi tillbaka till fastlandet igen. Snart bar det av till sydney oxa. 4 kalla dagar dar innan vi kommer till Bali. Ska bli sa kul att traffa alla dar! Syrran, alex, danne, lucke camilla, fredde och sanna& kalle. Ska bli sjukt kul!!! Nu ar det inte langt kvar tills man intar sundsvalls gator igen! Hmm vet inte vad man ska tycka om det men det blir nog bra det oxa. Saknar mamma och pappa, mormor och sandra jatte mycket! Och alla mina vanner oxa saklart. Helt sjukt att det snart gatt 8 manader, det har gatt sa fort.

Allt ar kanon har iaf, mamma behover absolut inte vara orolig. Kunde inte svara pa ditt sms for det gar inte att skicka harifran. Sen ar det ingen mottagning heller nagonstans. Kommer till fastlandet den 21 da kan jag hora av mig.

Vi slappar pa for fullt, har pratar alla i fiji time. Det betyder att 5 minuter kan vara 1 timme, sa min gammla militar till papppa skulle fa panik har.
Ja men nu vet ni att jag lever iaf...

Have a nice one!!!

Tack for alla gratulationer:)

Antligen har jag fatt tag i en dator, det var inte sa latt kan jag saga!!! Tack alla snalla for era fina gratulationer, jag blir sa glad!!!

Vi har det sa himla bra har pa Fiji, oarna vi varit pa hittills ar underbara. Det ar verkligen paradiset:)
Idag har vi varit och badat i den bla lagunen dar de spelar in den bla lagunen, jatte fint vatten och fin strand. det ar verkligen jatte varmt har, det ar en chock efter nya zeeland:) En paradis chock!!!
Oarna ar super smaa och det ar typ bara ett resort pa varje o. Har nog aldrig varit sa avslappnad nagon gang:) Finns inte mycket att stressa for har!
Ledsen att jag inte kan skriva sa mycket men det finns inte internet nagonstans. Jag far gottgora med bilder och grejor sen:)

Man kanner sig lite som en pensionar har... det ringer klockor varje gang man ska ata. Da ar det bara att springa och satta sig och ata och se glad ut. Maten ar toppen! Den ar nyttig men mattande, det finns inget snacks alls, tror jag kommer bli smal som en sticka har:)

Nu ringer snart mat klockan for oss opch vi har en oa att vandra over for att komma tillbaka till varan resort.
Anton vill att jag ska skriva att han ar brun som en pepparkaka!!! TONT!!!

have a nice one!!!

hellooooo Fiji

Antligen framme!!!

Nu har vi kommit fram till Fiji:) sa himla skont med varme igen...
Idag har vi bara legat pa stranden och njutit av varmen, vi ska strax bege oss in till stan och kolla pulsen lite.
imorgon aker vi ut pa en 20 dagars bat tur till oarna, ska bli nice!  Ville bara meddela att allt ar bra och att vi ar framme!

Have a nice one!!!

RSS 2.0