Bilder från bali

Ligger ju lite efter i uppladdningen av bilder från resan...
Känns lite konstigt att vara hemma faktiskt. Man vänjer sig fort med värmen och kulturen. Man blir inte precis på bästa humör när man tittar ut genom fönstret och det spö regnar ute.
Hoppas det blir fint på lördag som det står att det ska bli:)
Have a nice one!!!

God morgon Sverige

Nu har jag äntligen fått sovit i min egen säng. Finns Inge bättre. Dock konstaterade vi att den är alldeles för liten. 1.40 räcker inte för 2. Det blir för trångt. Idag börjar jag jobba igen, ingen vila här inte! Nu är semestern slut och det är bara att sätta igång igen. Idag jobbar jag i city butiken. Nu måste jag duscha så jag kommer i tid, ska sminka mig för första gången på en månad. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör. Känns som det är lite som att cykla för oss tjejer;) have a nice!!!

sista dagen i paradiset

vi har precis vaknat och det känns väldigt konstigt att det är sista dagen. 1 månad har gått otroligt fort. Nu ska man tillbaka till verkligheten igen. Det är inte så bra väder idag så vi tänkte åka iväg och shoppa det sista och eventuellt gå på spa:) Det går fortfarande inte att lägga upp några bilder så jag får göra det när jag kommer hem.
have a nice one!!!

jag blir sa trott sa trott

Nu nar jag tog mig tid for att lagga upp lite bilder fran villan som vi flyttat in i sa gar det inte. Har forsokt lagga upp 1 bild i en timme nu:( Anton drog precis och surfade och jag ska ge mig ut pa lite shopping. Kan inte aka hem om anton har shoppat mer an mig:) det gar icke!!!

Have a nice one!!!

Lite lyx ar man vard:)

Nu borjar denna resa ga mot sitt slut. Vi har bara 5 natter kvar nu.
Kanns lite trist men vi har verkligen haft det underbart.
De sista dagarna ska vi lyxa till det rejalt. Vi har hyrt en egen villa med privat pool och bubbelpool:)
det ar helt sjukt fint. Vi har eget kok och hur stort som helst, helt fantastiskt.
Det blev lite dyrare an vad vi planerat men det ar vi varda. Vi har gratis Wi Fi sa jag tankte lagga upp massa bilder i morgon. Nu vill vi bara ga och lagga oss sa vi far aka dit i morgon bitti.

Vi ses i villan!

Have a nice one!!!

Det blir ingen surf stjarna utav mig

Idag har jag testat pa att surfa for forsta gangen pa den har resan. Jag har provat tidigare men har nu konstaterat att det inte ar min grej:)
Jag ska prova i morgon igen men det ar sa sjukt svart att stalla sig upp.
Igar var vi runt och letade snacklampor. Hittade till slut 2 olika som vi fick till jatte bra pris. Vi ska hamta de idag sa nu ar det bara att hoppas att vi far med oss de hem. Just nu ar Anton och belmekki ute och shoppar lite, de tog moppen och akte runt pa lite olika outlets. Anton har handlat mycket mer an mig an sa lange, han som sa innan vi akte att han inte skulle kopa nagonting:)

Lite bilder fran igar...

Forsokte mig pa en Kenza... men det blev inte alls lika graciost:)






Det var allt for mig for idag...

Have a nice one!!!

Gili ♥

Nu har vi kommit tillbaka till Kuta igen efter 5 natter pa underbara Gili.
Vi har snorklat med skoldpaddor och badat i turkost vatten:)

Vi hittade Joline igar hon jobbar pa ett hotell dar och ska vara dar i 6 manader. Det var jatte kul och se henne igen. Vi satt och pratade hela kvallen och fick sakert i oss 7 rom och cola var:)



Nu har vi bara 11 dagar kvar har, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta pa. Vi vill aka till Balian men vadret dar har inte varit sa bra sen vi kom. I Balian ar man ganska beroende av vadret da det inte finns sa jatte mycket att gora om det regnar. Vi far se vad vi hittar pa.

Fler ol vid solnedgangen blir det iaf:)


Dags for middag...
Have a nice one!!!



Ett kort inlagg

Hej hej... vill bara meddela alla darhemma att vi lever och har det bra:)
Vi ar just nu pa den stora gili on efter 3 natter pa den minsta.
Vi har haft det jatte bra och vi bodde hur fint som helst. NU ska vi stanna har i 2 natter och forsoka hitta Joline, en tjej vi bodde och jobbade med i Nya Zeeland. Far se om vi hittar henne.
 
Have a nice one!!!


Sushi time

Antligen nar jag for en gangs skull tog med minneskortet och har tid att lagga upp bilder da fungerar det inte. Sjukt typiskt!
Vi har det bra iaf, dagarna rullar aldeles for fort. I gar kvall var vi med youssef till en ryskt tatuerare har i bali. Hon har tydligen pensionerat sig vid 24 ars alder och bor numera har. Hon hyr en jatte villa dar hon har en tatuerings studio. Hon tatuerar bara de hon vill, och hon verkar lite oberaknelig. Ibland staller hon in i sista minuten for hon behover definitivt inte pengarna. Youssef hade lyckats fa tid och gjorde en jatte fin 30, 40 tals tjej pa insidan armen. Det verkar som hon kan gora Anton oxa innan vi aker sa han ar helt spand. Far se vad det blir for roligt.

Ikvall blir det sushi igen, svart att lata bli nar det ar sa gott.
Som det ser ut drar vi till Gili pa fredag, det ska bli mysigt. Gili ar verkligen underbart.
Ni far ha det sa bra sa lange...

Have a nice one!!!


Hello Sweden

Har rullar tiden pa aldeles for fort, bara 3 veckor kvar nu. Vi ar ju som sagt tillbaka i Kuta igen men snart bar det av till Gili. I gar traffade vi upp Belmekki som oxa ar har men han har bara 2 dagar kvar nu innan han aker till Thailand.
Vi var och at sushi tillsammans och tog nagra drinkar har och dar. Trevlig kvall!
Jag och Anton gjorde precis ett tappert fosok att springa runt pa poppisarna och shoppa lite men det ar sa varmt att ni anar inte. Man blir helt yr i skallen. Det blev 14 filmer iaf och sista sasongen av Entourage. Som jag har langtat efter den:) Vi har hittat ett nytt stalle som vi bor pa, Vi betalar 30 mindre an pa ronta men det har har pool och det ar mycket battre annars oxa. Det gar att skolja ur schampoot i duschen och det gar att spola i toaletten, rena lyxen:)
Onskar jag kunde lagga upp lite bilder men det gar sa otroligt sakta. Jag har varken talamod eller tid.
Ja men nu har ni fatt en liten update iaf.
Tack snalla for alla gratulationer pa min fodelsedag oxa:)

Have a nice one!!!

.....

Hej hej

Jag vet att jag inte uppdaterat sa mycket men mina tankar har varit pa annat hall.
Vi ar iaf tillbaka pa Kuta, lembongan var underbart. Lugnt och skont!
Har massa fina kort att visa. Nu ska vi ta och leta upp Belmekki... Han ar har 3 dagar till sa vi ska hanga lite med honom tankte vi.

Have a nice one!!!


Sorg

En sjal dor och en ny fods... Finaste finaste.

♥Jag saknar dig!♥


Nusa Lembongan

I morgon ar det dags att dra sig vidare, vi aker da till Nusa Lembongan dar vi ska fira min fodselsedag:)
Vi har blivit rekomenderade ett jatte fint hotell dar vi ska bo, hoppas vi iaf det kan ju vara fullt.
Det ska bli otroligt mysigt, lite lugnare an har i Kuta.
Vi har varit pa varsta shopping svangen idag. Har hittat jatte mycket fint. Far visa det nar jag kommer hem fran lembongan for jag har inte knappt kort pa det an:)

Tankte lagga upp lite bilder vi knappt. Har inte blivit sa jatte manga for vi ar ganska rosa for tillfallet. Fattar inte hur vi kan vara det nar vi anvander 40!







Nu har det tagit en halv timme att lagga upp de har bilderna sa nu far det racka for den har gangen...

Have a nice one!!!

Kuta beach

Vi har nu avklarat var andra dag pa Kuta beach:) Vi ska stanna har 2 natter till sen drar vi vidare till Lembongan. Nu har vi precis kommit hem fran solnedgangen. Vi hittade en jatte mysig bar precis vid vattnet dar vi tog nagra ol och kikade pa solnedgangen. Det kanns helt underbart att vara tillbaka. Allt ar sig likt, lika underbart som vanligt. Nu borjar det bli dags for middag, det ar varsta beslutsangesten varje dag var man ska ata. Igar blev det sushi iaf. Sjukt gott!!! Dit kommer vi absolut ga igen.
Det kanns mycket varmare den har gangen, vet inte om det ar vi som ar ovana varmen men det kanns nastan olidligt ibland. Det blir inte langa stunder pa stranden for det kanns verkligen som man ska branna ihjal sig.

Just nu pratar Anton med sin bror som fick en dotter igar.
Valkommen till varlden Bianca... Och grattis Fredde och Camilla!

Have a nice one!!!

RSS 2.0