Blev en julskinka ändå!

Ikväll ska vi få äta ett lite för tidigt julbord, jag har precis griljerat min första skinka:) hoppas den blir god. Mer på bordet har vi köttbullar, prinskorv, sill, rödbetssallad och massa annat gott. Vi fick ett julbord i år ändå:)
       
       Just nu ligger julskinkan och myser i ugnen....

  

Antons familj har med sig sin vovve hit, Shanti. Det är en jätte söt liten
vovve, inte liten men hon är ung, bara 8 månader.
 

  

Idag har tjejerna som sagt varit och shoppat lite, alla kom hem med en påse utom jag. Jag var så koncentrerad på att inte handla nåt så jag glömde handla det jag verkligen behövde: Tomma plast flaskor att hälla shampoo och balsam i. Snacka om klantig!!! 
Killarna är och bastar inne i stan, Snart kommer de hem och då är det food time! skynda er.... Jag är hungrig:)

Have a nice one! 

En ny morgon

Läste precis nyheterna på aftonbladet och det verkar som vi har gjort det bästa valet när vi bokade om. Tydligen säger demonstranterna att de är redo att slåss till döds för det handlar om deras värdighet. Känns som det kommer ta ett tag det där. Känns bra att ha 20 dagar på oss och fundera om vi ska åka in i Thailand över huvud taget. Kanske blir en liten visit till Bali istället:) Aldrig fel!!! Blir självklart Bali i juli oxå så oroa er inte ni som kommer och hälsar på.
Nu ska vi äta lite frukost, sen blir det tjej dag på skånes största shopping galleria, passar mig utmärkt:) Imorgon kvart i 1 går färden tillbaka till huvudstaden, 7 underbara timmar på en buss. Tur vi har I poden laddad med massa filmer.
När vi kommer fram ska vi göra klart all packning så vi är helt redo, känner verkligen hur det pirrar i magen nu!

Have a nice one!


ombokat och klart

Japp... nu var det klart!  I stället för att flyga till Thailand blir det Vietnam istället. Det var det enda alternativet vi hade, om vi inte ville stanna i sverige en vecka till. vi kommer göra Thailand med det får bli senare, även fast man gärna vill så måste man tänka förnuftigt. Man vill inte utsätta sig för fara i onödan.
Så.... Ho chi minh city here we come!!!

See ya tomorrow babies!!!

kapten morgan och jag

Idag har varit en riktig slappar dag, sov ända till 11 sen har vi bara suttit i soffan hela dagen. Vi har fått massa tips vart man ska åka osv. av Camilla, freddes tjej. De gjorde samma resa för ca ett år sen. Nu väntar jag på middag... vi ska äta hemmalagad hamburgare. MUMS!
I handen har jag ett glas med kapten morgan och cola, det är så sjukt gott. Vi har även köpt en karta BIntang Öl för gammla tiders skull. När vi var i Bali med Camilla och Fredde var det det enda vi drack typ, det är Indonesiens national öl.
Våran otur fortsätter tyvärr att hålla i sig lite, det går för närvarande inte att landa på Bangkoks flyplats så vi måste nog boka om imorgon. Antingen flytta fram resan eller boka om till en annan destination. Förstår inte varför detta ska hända nu??? Det löser sig får jag väl hoppas.

Nu börjar jag känna lukten av hamburgare så nu är det dags att dra:) Men här är ett litet kort på mig och Lucas, han trivdes bra i min famn. kanske har lite känsla för det här med barn ändå:)


Nalle björnen är en present från en väldigt stolt farbror,
Anton hoppas att det kommer bli favorit nallen som om några
år saknar både ögon och öron:)

Have a nice one!!!

Helsingborg

Efter en väldigt blöt dag på stockholms gator har vi nu äntligen kommit fram till Helsingborg. Hoppas verkligen våran tur som backpackers vänder snart! Idag skulle vi ta kort i en fotoapparat till visum, slutar med att jag blev av med 70 kronor och fick sen gå därifrån utan kort. När vi några timmar senare hittar en ny automat som funkar ser anton drogad ut på sina kort och jag ser ut som en 12 årig trollunge. Det går fint för oss.... vi passar verkligen för det här:)
Vi kom till slut fram till thailändska ambassaden iaf och där flöt det faktiskt på väldigt bra. Visumen blir klara på måndag så då är det bara att hämta upp de. Till lunch blev det Mcdonalds orkade inte traska runt i snöblasket, där får Anton för sig att han ska kasta hamburgaren på sig själv så när vi går därifrån har han dressing över hela benet:) 

Nu är vi här iaf, i underbara men blåsiga Helsingborg. Har nu fått träffa lilla Lucas oxå, viken liten prins!

      
    
     

   Så här såg man ut när man traskade runt i stockholm,
   även att jag fick beröm för min basker från erikshjälpen
   för 15 kronor, HELT NÖJD!!!!

Nu ska vi äntligen få sova tills vi vaknar, eller tills Lucas vaknar iaf:)

Sleep tight my friends

Estocolmo

Nu har jag kommit fram till stockholm. Inatt ska vi bo hos Moa, Antons stora syster. Tyvärr är inte hon hemma hon är och hälsar på föräldrarna på Öland men vi hinner träffa henne på måndag innan vi åker iaf.
Min dag började tyvärr inte så jätte bra. Vi hade bokat tåg till stockholm för jätte länge sen så vi fick tag i en jätte billig biljett. När vi sen kommer till tågstation så är det fel på loket så vi får sätta oss på en buss istället, VILKET SKÄMT!!!
Istället för 3 timmar och 19 minuter på ett mysigt tåg med massa benutrymme fick vi tränga in oss i en buss med noll utrymme istället. Bra början på min backpacker resa! 4 och en halv timme senare kommer vi till slut fram till stockholm och här är det kallare och mer snö än hemma. Imorgon bär det av till Helsingborg, ska äntligen få träffa lilla Lucas.
Nu har jag fått i mig middag och ett glas vin så nu mår jag gott!

Have a nice one!

hemmagjord tatuering

ikväll har vi käkat middag med bleng, alex och sandra. Mitt i allt får grabbarna för sig att de skulle tatuera. Alex hade en tatuering på benet som han gjort själv, Anton fick nu uppdraget att fylla i den. De var helt spänd, speciellt Anton som i ca 10 minuter fick känna sig som en riktig tatuerare:) Resultatet blev faktiskt riktigt bra för att tatuera för första gången.



Imorgon klockan 10.11 går tåget mot huvudstaden, en vecka senare går flyget till thailand. Tack och hej då sundsvall för denna gång, ses i augusti:)
Kommer sakna er alla mina vänner! Tack för alla fina presenter:)

Good night!

god natt

Nu sitter vi här, jag och min baby hemma hos Bleng och Alex. Har precis lämnat vårt fina hem, vi har städat och tagit bort alla grejor. Måste dit imorn en stund och städa det sista, kommer kännas skumt att låsa dörren en sista gång och veta att man inte ska tillbaka på 8 månader. Det är så himla svårt att säga hej då till alla, det är mycket svårare än man tror. Men det kommer gå fort tror jag! Nu ska vi kika på en film och chilla lite. 
Tack för en trevlig kväll min kära familj och tack Sandra för god mat och gott fika, Grattis igen syster!!!

Sleep tight my friends 


Grattis syster

Idag fyller min syster år, grattis till dig Sandra!
Hon hade sin födelsedags fest igår, det var riktigt kul faktiskt. Idag ska vi dit på middag och fika, längtar jätte mycket är as hungrig. Hela familjen kommmer oxå så det ska bli kul att träffas lite speciellt när jag inte kommer se de på ett tag. Nu ska vi fortsätta med lägenheten ska bara få upp Anton ur sängen först, lättare sagt en gjort!
Han ligger och smyger....

Gårdagens partaj:)





Hade på mig min jätte fina spets klänning från Indiska igår som jag fick av mina Gina tjejer sista dagen på jobbet, den ska absolut med i resväskan:) Tack tjejer!

Have a nice one!

ni är ju så söta...

Detta är vad jag tittar på just nu... 3 killar som svettas över nåt så simpelt som ett tv spel. Man hör aldrig så mycket svordommar som när det spelas NHL. Ganska roligt att lyssna på faktiskt:) Fattar inte hur man orkar spela 4 timmar i sträck, själv får man ont i tummen efter 10 minuter. Själv är man en nintendo 8 bitars fan, det skulle jag kunna spela hur länge som helst! Helst Mario bros såklart:)
    
                Jimmy, Micke och Anton in action!


Sleep tight mi amigos...


Sista dagen på jobbet

Är snart på väg till min sista dag på jobbet för ett tag, 8 månader utan jobb, I like it!!! Jag har jobbat hårt i 1 år nu och verkligen försökt att spara varenda krona. Det är inte lätt ska jag säga, det tär på en ordentligt. Men nu äntligen är det dags att låta pengarna rulla...
Igår kväll var vi hos mamma och åt, jag kämpade hela kvällen med att försöka få en fin bild på mig och mamma. Men hon var helt missnöjd med alla så det blev ingen bild. Istället knäppte hon på oss och det var första gången hon höll i en digitalkamera, vi skrattade så vi fick ont i magen. Lilla mamma... du är ju så söt. 
   
  

Time to run!
El worko väntar......

Have a nice one


Freeeeezing....

Idag är det riktigt kallt.... är egentligen bara 5 minus grader men det känns som ungefär 30 minus! Jag hade tid på vårdcentralen imorse så jag var uppe ganska tidigt. Som tur var skulle mamma ut till birsta så jag fick åka med henne dit. Tog en promenad hem i kylan och trodde helt seriöst att öronen skulle frysa till is. Nu kan ju jag vara lite känslig men det var kallt altså. Snart ska jag börja jobba, börjar klockan 1. Stänger med Malin idag, det ska bli kul! Jag gillar Malin:)
Ikväll ska vi på middag hos mamma, hon ska bjuda på pölsa, potatis och rödbettor. Det är nånting som jag aldrig skulle få för mig att äta hemma men det blir nog gott!

Nu är det lunch time innan jobbet....

Have a nice one


Så här ser mitt hem ut

Herregud... det är inte lätt att packa till en sån här lång resa. Vad tar man med sig??? Jag tyckte jag hade packat jätte bra och lite, jag var helt nöjd men nu gatsar Anton att jag tagit med för lite. Jag som trodde han skulle bli stolt:(
Jag har iaf insett att jag har ett litet problem... jag handlar aldeles för mycket kläder. Altså det är sjukt! Mitt nyårslöfte får bli att när jag kommer hem ska jag handla mindre plus att jag ska ha en mega rensing. Som tur är så hade mamma precis rensat ur sin monster garderob i sitt gästrum så nu ligger mina kläder där och myser.
Såhär såg det ut i vårat sovrum för nån timme sen...

   

Även köket hade bombaderats av kläder, dock inte utav mina utan Antons aldeles för stora samling av t-shirtar. 

  

Nu är jag helt slut iaf efter denna extremt jobbiga kväll så nu är det sängen som gäller för mig!

Sleep tight my friends!!!

I´m back!!!

     

Nu är jag tillbaka i sundsvall igen, tillbaka hos min baby. Hade jätte trevligt uppe i umeå, det var skit trevligt och träffa Helena. Vi lagade middag och snackade hela kvällen. Idag har vi sprungit runt på stan, hittade den perfekta presenten till min syster som fyller år i helgen. Hittade även en liten present till lilla Lucas som vi ska besöka nästa vecka. Kan inte visa de här dock ifall de tittar:) Umeå var sjukt kallt måste jag säga och riktigt blött. Var helt dyngsur när jag satte mig på bussen. Inte skit kul och åka buss i 4 timmar med super blöta strumpor...
Men nu är jag torr och hemma, i ett hem utan grejor typ. Anton har tagit bort de flesta prydnatssakerna så det känns riktigt tomt. Därför ska det bli riktigt mysigt och flytta in till våra kära vänner bleng och alex på söndag, tänkte sova där 2 nätter innan vi far:) Kommer kännas skönt att göra klart allt i helgen.
Nu har Anton lagat middag till mig, stuvade maccaroner och köttbullar.
Kan det bli bättre???
Måste passa på och äta svensk husmanskost, kan bli svårt att hitta det nånstans på resan:)

Have a nice one

4 timmars buss resa

godmorgon!

Nu är det måndag igen, veckorna går så himla fort. Har haft en underbar helg, det är ju så skönt och vara ledig helgen. Nu är det dock dags att jobba igen, 4 dagar kvar bara:) När jag slutar idag ska jag ta bussen upp till Umeå, där ska jag träffa min kära, gamla vän Helena. Vi ska ha en riktig mys kväll. Tyvärr träffas vi inte så ofta eftersom hon pluggar i Umeå. Hon kommer bli en mycket bra tandläkare. Kan inte riktigt förstå hur man frivilligt vill gasta runt i människors munnar, men det är tur vi är olika:)
Kommer hem imorgon kväll och då är det bara att börja packa igen för om 1 ynken liten vecka så åker vi!!!

Have a nice one


coolaste handbagaget

          

Måste tacka för dessa fina presenter vi fick igår. Värsta resekitet! Blev ju genast oense med Anton om vem som skulle få använda väskan som handbagage på resan. Finns inget som kan avgöra saken bättre än sten, sax och påse.
Självklart så vinner jag för det gör jag alltid på den leken, Anton är så fruktansvärt förutsägbar. Känner honom aldeles för väl:) Helt nöjd blev jag, Anton däremot inte lika nöjd. 1 timme senare byter jag väskan mot att få hamna längst fram i toa kön, Vad hände????

Aja nu är man en väska fattigare men denna fina dagbok är iaf min, tack Larsson!!! Ska försöka skriva lite varje dag.

        

Nu ska jag slappa lite i soffan innan jag ska till pappa ikväll, vi ska fira farsdag 1 vecka sent. Har köpt en liten present, farsdagspresent, födelsedagspresent och juklapp i ett eftersom jag missar julen och hans födelsedag. Mamma ska oxå få en liten present innan jag åker som tack för att hon hjälpt oss så mycket. Hoppas de blir glada!

Have a nice one


Bye bye party

Igår hade vi våran hej då fest hemma hos oss en sista gång innan vi åker. Var så himla nervös innan för vi hade råkat bjudit ca 40 personer, kändes som det var lite väl många för våran 2:a. Det såg verkligen ut som alla skulle komma oxå men det var några som som inte kom så vi slutade på ca 25. Det var aldeles lagomt faktiskt, 15 till och jag hade inte haft någonstans att bo idag:) Det var en mycket lyckad kväll och vi hade sjukt kul!! kvällen slutade på oscar och vi lyckades hålla ihop hyfsat faktiskt. Nu ska jag gå runt och plocka lite burkar och torka vin fläckar. Nån med vitt vin har inte varit så stadig på benen, eller handen:)

Men först some pictures....







Goodbye my friends....


party lördag:)

Today är det lördag... äntligen:)
Både jag och baby är ledig idag, ska bli jätte mysigt. Ska först ut till timrå och fixa internationella körkort till resan. Man måste ha det utomlands för att kunna köra moppe eller bil. Jag ska inte göra nåt dock för anton ser mig som en trafikfara utomlands sen jag råkade "slira" till lite med moppen i bali:)
Nu ska vi käka frulle för snart kommer min kära far som ska låna ut bilen till oss idag. Tack snälla!!!

Have a nice one!

Nu är det helg:)

Idag får jag äntligen känna hur det känns att ha en riktig fredag. Är nämligen ledig hela helgen!
Ikväll ska vi ha Alex och bleng här på middag, det ser vi fram emot, Ska laga rulader med ört och vitlöks fyllning. Yummie!

Imorgon är det dags för vårt god bye party!!!
Ska bli skit kul verkligen, kan ha bjudit lite väl många men.... det ska nog ordna sig.
Är som sagt ledig hela dagen imorn så jag tror det blir en heldag på la stada, har en outfit redo till imorn kväll men jag måste ändå ner och spana lite:) Nu ska jag göra mig iordning för denna underbara fredag. ska bege mig till jobbet strax!

See ya tonight..                                                                                                                                    


before and after



                       
                                          Mitt nya jag

                       
                                     Mitt gamla jag

Kommer ta ett tag att vänja mig tror, vet att det här kommer vara det bästa för mig under resan eftersom
jag är ju inte riktigt blond egentligen. Vill inte komma hem med halva huvudet
mörkt och halva ljust.
Gillar mitt blonda jag dock!!!

Have a nice one

En tjuv i mitt hus

              
                                               Här är tjuven!!!

Varenda dag så knycker denna man mina fina mysbyxor.... Varför?
Han har nästan likadana själv, förutom att det står quiksilver på benet så är det ingen skillnad. Kan inte bli sur på han heller när han tittar på mig med de vackraste ögonen jag sett:) Det är i dessa tillfällen man har tur att man är det yngsta barnet i familjen. Annars hade jag aldrig fått ärva dessa underbara flanell byxor av min kära syster. Varenda gång hon ser mig i de försöker hon få tillbaka de.
Men det går ICKE surru!!!
Sorry sister... I love them!

               

Nu ska jag till frisören...

Wish me luck!

steg för steg

        

Godmorgon gott folk!
Skönt att få sova ut efter man klivit upp 7 två dagar i rad. Har precis gjort en ansiktsbehandling på mig själv, eftersom Tessan gjorde mig så fin förra veckan tänkte jag att jag skulle underhålla det lite.
Jag är ju egentligen hudterapuet som jag nämt tidigare men jag jobbar inte som det. Jag har dock väldigt stort intresse av det så jag brukar ta hand om mina kompisar då och då. Gör även på mig själv minst en gång i veckan. Det är ofta vänner som ringer och frågar vilken ordning de ska göra och vad de ska använda, därför tänkte jag att jag skulle skriva ner steg för steg så att ni alla kan göra hemma! Jag själv använde decleor och MD hemma, passar mig jätte bra men behöver absolut inte passa alla. Det absolut viktigaste är att man har en bra rengöring och ansiktsvatten som tar bort smink och smuts och ansiktet bör rengöras varje kväll. 1 gång i veckan när man har lite mera tid kan man göra såhär:

♥ Börja med att rengöra ansikte och hals med din rengöring, Tag sedan ditt ansiktsvatten på bomullsrondeller och torka av på samma områden.
♥ Använd sedan en peeling som är till för ansiktet, ska innehålla små korn som tar bort gammla hudceller som ligger och täpper till dina porer (Använder du en peeling för kroppen kan du repa huden)
♥ Det är nu jag brukar klämma men väldigt försiktigt. Använd alltid papper på fingrarna, det är på fingrarna och händerna du har mest bakterier och smuts. Kläm absolut inte för hårt för då kan blodkärl brista och de går inte att få bort om du inte använder laser. Är du svår klämd och har små porer kan du hjälpa till att öppna de först med hjälp av ånga. Håll huvud över en kastrull men varmt vatten, inte så nära utan bara så du får lite ånga i ansiktet.
♥ Efter att man har klämt kan man stänga porerna med ansiktsvatten.
♥ Du är nu redo för att lägga din mask. Det finns jätte mycket olika masker man kan använda beroende på vad din hud behöver. Har du bra hud och ingen problem hy är det alltid bra att lägga en fukt mask. Man kan oxå kombinera 2 masker, börja isf med att lägga tex. en djuprengörande eller ani age och avsluta sen med din fukt mask. Det står alltid på förpackningen hur länge de ska vara på.
♥Beroende på om det är kväll eller dag så avslutar du nu med din dagcreme eller nattkräm, skillnaden på dessa är att din dagcreme skyddar din hud under dagen mot tex. kyla, avgaser, vind eller alla de faktorer som kan påverka din hud negativt. Nattkrämen reparerar din hud under natten från påfrestningar den genomgått under dagen. Tror det är det lättaste sättet att förklara det!

             

Have a nice one!

baby in action

            

            

Just i detta tillfälle håller Anton på att gå lös på städskrubben... Han är helt missnöjd att jag inte nämt att vi hade gångstavar. Hade glömt bort de faktiskt, de är bra att ha men man känner sig ganska löjlig när man traskar runt med de. Är nog en vane sak skulle jag tro.
imorgon är sista dagen på min soppa... Vägde mig igår, har faktiskt lyckats minska mig själv med 2 kilo:) Känner mig något piggare plus att sötsuget har minskat drastiskt. Förut åt jag godis exakt varje kväll men nu känns det inte som jag behöver det alls.
Ska nog ändå fira med en stor godis påse på fredag, det är jag värd!

Imorgon kväll ska jag till frissan, ska försöka göra nåt som gör att jag inte får sån stor utväxt när jag åker. Vill verkligen vara blond men jag har gett alexandra fria händer så vi får väl se vad hon hittar på.
Nu ska jag fortsätta packa ner mitt liv i lådor, är ledig imorgon så det blir en mysig sovmorgon för mig!

Have a nice one!

Det packas för fullt

Problemet när man ska flytta är inte möblerna egentligen, utan det är de där skräp lådorna som du proppar i papper efter papper och skumma saker jag inte ens vet vad det är. Ikväll har vi städat alla sånna lådor, det står 3 fulla soppåsar i hallen med bara massa menigslösa grejor. Istället för att slänga på en gång så stoppar man ner det i en låda. Det är iaf så det funkar i detta hushåll.
Fast enligt Anton så är det bara jag som gör så, han ville inte erkänna sig skyldig till några av grejorna som hittades i dessa lådor. Så pucken och näten på målen till hans hockeyspel, de var det jag som hade sparat:)
Han är så rolig!
Nu känns det iaf som vi är en bit på vägen.

Ikväll är det prison break, måste ju se det altså.... Kan inte låta bli även fast jag inte fattar så mycket. I och för sig gör det inte ont i ögonen av att kolla på Michael Scoefield. Börjar misstänka att det är därför jag tittar vecka efter vecka:)
Butiken blev jätte fin idag, kommer bli ännu finare imorgon när allt hängs där det ska. Fick super snygga klänningar idag, perfekta nyårsklänningar. Kan bli lite för varma i Thailand dock! Men för er som stannar i Sverige är de kingen.
Imorgon börjar jag än en gång klockan 8 så även ikväll blir en tidig kväll.

Have a nice one!

Minneslunden

För några dagar sen skulle som sagt min vän Madde ha fyllt år... tyvärr hann jag inte åka ut på hennes grav den dagen så jag var där idag efter jobbet istället. Ylva skulle åka ut så jag och Alexandra följde med. Vi köpte med oss 3 gravljus som vi ställde bredvid Maddes lykta på minneslunden. Det är så otroligt vackert där, det var massor med lyktor som lyste.
Det ser ut som en liten stad när det är mörkt ute... Där vet jag att Madde trivs!

        
       
Ikväll så blir det bara mys i soffan, är helt genomfrusen sen jag var på minneslunden. Det börjar bli sådär jobbigt kallt nu!
Det är ju premiär på sanningens ögonblick ikväll, första avsnittet är med Linda Rosing. Det kan jag INTE missa!!!
Imorgon börjar jag jobba klockan 8 på morgonen, Ska hjälpa till att hänga om butiken. Ska bli jätte roligt men klockan 8 är sjukt tidigt.
Får bli en tidig kväll!!!

Have a nice one!

PS. I love you

Gud vilken bra film, den var verkligen riktigt bra. Alla sa att jag skulle gråta genom hela filmen men det gjorde jag inte.
Duktig tjej!!!
Var dålig på att uppdatera igår men jag var knappt hemma någonting förutom när vi såg filmen. Nu är jag på väg till jobbet iaf börjar klockan 11. Får do some catching up när jag kommer hem!


Have a nice one!

fortsättnig följer...

Nu är jag hemma igen, gick hem tidigt för jag börjar jobba 9 imorgon. Det är så himla kul och prata massa gamla minnen. Ikväll har vi demonstrerat matadoren för sandra som hon av nån anledning hade missat:) För er som inte vet är matadoren en dans stil som jag och Lilli snappade upp på dans golvet på aveny för några helger sen. Den är väldigt underhållande måste jag säga!

Skulle jag veta hur man la in filmklipp så skulle jag visa men det vet jag ej tyvärr. Det får bli lite vanliga bilder istället dock inga på matador dansen!

   
                                         

Nu ska jag tvätta fejjan och bege mig till sängs, tråkigt att alltid jobba lördagar faktisk. Får aldrig känna känslan på fredagar att nu är det helg!
Men men så är det ibland....

Sov så gott!!!

En riktig tjej kväll:)

ikväll är det idol som gäller...
Har precis ätit min bakad potatis som jag fick äta till middag ikväll. Blev lite distraherad av johans gapande i idol på tv.
tycker inte att han var nån hit!
Bredvid mig i soffan har jag tre kära vänner, Bleng, angelica och sandra. Mycket trveligt sällskap:) Väntar på emelie oxå men hon är lite seg så hon har inte kommit än.
Ska ta lite fina bilder som jag lägger in senare. Nu ska jag skala mina fina morötter som jag ska mysa med ikväll.
Vem behöver godis?

Have a nice one!

stressig dag...

Gud vad jag har stressat idag även fast jag har varit ledig. Har varit ute i birsta och flängt runt i typ 4 timmar. Fattar inte hur allt kunde ta sån tid. Vi började på Mediamarkt där vi kollade på filmkamera och digitalkamera. Hittade en jätte söt röd filmkamera som verkade super bra, ser ut som det får bli den. Se fick vi äntligen pengarna tillbaka på vår felande dvd som vi köpte på expert för ett år sen och den har aldrig funkat som den ska. Så efter lite sura miner löste det sig till slut.

Anton skulle så klart äta pizza på ikea och jag fick sitta bredvid som ett fån och plågas, de är ju så sjukt goda men eftersom jag äter min underbara soppa så fick jag avstå denna gång:)
Inne på birsta city blev anton kvar på Carlings och jag på gina tricot, hittade jätte fina rea smycken som vi inte har i stan. Till slut fick jag slita Anton ut från Carlings och börja gasa hemöver.

Nu har jag precis fått mina ben vaxade och en ansiktsbehandling. Fy sjutton vad ont det gjorde altså. Tessan använde nån metall grej som hon drog över ansiktet, det kändes helt seriöst som att hela huden flög av. Nu är det gjort iaf och nu känner jag mig som en ny människa!

Sleep tight my friends!!!

Soppan ser skum ut!!!

Vet inte riktigt hur det ska gå med denna soppa. Den ser inte så vidare god ut måste jag säga. Detta ska jag leva på i 7 långa dagar.



Jag ska försöka ta mig igenom detta och inte ge upp men jag lär nog vara väldigt grinig de närmaste dagarna.
Sorry Anton!!!

Imorgon är jag och Anton ledig samtidigt för en gångs skull, kan inte komma ihåg senast det hände. Så imorgon blir det fixar dag. Ska ordna alla små saker inför resan som vi skjutit upp ett bra tag, alla dessa jobbiga samtal som måste ringas om försäkringar och grejor, men imorgon finns det inga ursäkter!
Vi ska även åka ut på birsta en sväng och se om vi kan hitta en kamera och filmkamera. Skulle vara skit kul om man kunde filma massa på resan som man sen kan redigera ihop till en film eller nåt. Skulle verkligen vara ett minne för livet. Det som kan bli ett stort problemet dock är att få med oss grejorna hem, vi båda kan vara lite, absolut bara lite slarviga av oss :)

Som sagt tidigare så har Alexandra varit här ikväll på ansiktsbehandling, det såg ut så här...



Tjusigt va???
Hon blev så fin så!
Lite synd för henne och pinsamt för mig var när jag insåg att jag glömt att ge henne ansiktsmassagen som jag alltid gör när hon varit så duktig och stått ut med mitt så kallde nostrick, ni som vet vad detta är vet att man har gjort sig fullt förtjänad av en massage :) 
Förlåt Alex, du får en extra lång nästa gång istället.
Nu ska jag gå till sängs och titta på min sambos vackra ansikte tills jag somnar!

Sov gott!!

helgen är här:)

Nu är äntligen min helg här, jag har ju jobbat helgen som var, så min börjar idag istället för nu är jag ledig i 2 dagar.  Idag blir det en väldigt lugn dag, ska besöka min mormor och fika lite med henne. Måste passa på att träffa henne nu eftersom jag inte kommer se henne på 8 månader.
Kommer sakna min familj och vänner otroligt mycket men tänk vad roligt det kommer att bli och se de när jag kommer hem:)

Jag måste handla mat idag oxå, ska prova göra en detox utrensning i 7 dagar. Den består av nån soppa man ska äta 3 gånger per dag och sen ska man kompletera med bla. frukt och grönsaker. Det ska tydligen ge dig extra energi och minska sötsuget.
Det kan jag defentivt behöva!
Har jag tur förlorar jag nåt kilo oxå:)

Ikväll ska jag göra ansiktsbehandling på Alexandra iaf. Blev inte av förra veckan så nu är det dags. Ska bli mysigt att träffas och surra lite oxå, det brukar bli mycket av den varan när vi ses.
Förutom under ansikts massagen för då somnar hon alltid:)
Ett bra tecken! då vet jag att jag gör ett bra jobb:)
På torsdag är det min tur att bli ompysslad. Ska träffa Tessan som oxå är hudterapueft, vi ska göra lite behandligar på varandra . Det ska bli underbart, har inte fått en ansiktsbehandling sen jag slutade på maskrosen. Vilket är över 2 år sen.
Det är inte samma sak att göra på sig själv!

Men nu ringer frukost klockan ska rusa till mormor , hon har defintivt bättre frukost hemma än vad jag har!

Have a nice one

Jag är en hemsk människa

Jag har glömt din födelsedag Vargen!!!  Gud vad hemsk jag är...
Du som alltid kommer ihåg min.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och undrar om jag kan kompensera min glömska med några fina ord om dig Vargen, Min vän!

♦ Du är snäll
♦ Du är en jätte bra vän
♦ Du lyssnar alltid när jag babblar massa gojja
♦ Du ställer alltid upp
♦ Du förlåter mig alltid när jag glömmer din födelsedag...

Kan göra denna lista hur lång som helst, för du är toppen Vargen och jag uppskattar din vänskap väldigt mycket. 
Förlåt för att jag glömde din dag!

Den 5.e oktober...

Nä det är ingen vanlig dag för det är vargens födelsedag HURRA  HURRA HURRA

My friend


Grattis min vän

Idag skulle min kära vän ha blivit 26 år gammal, men tyvärr så finns hon inte med oss längre.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Madelene....
Du finns i mitt hjärta för alltid och jag vet att du vakar över mig. 
Tror du är den där fågeln som alltid dyker upp överallt och jag undrar alltid vad den gör där, alltid så konstiga ställen.
Det är du som tittar till mig och säger halobas.


Du var en underbar tjej och JAG ÄLSKAR DIG!!!

prisonbreak

Altså är det bara jag som inte fattar vad sjutton de håller på med??? Jag fattar verkligen nada. Tycker det är spännande och allt men när jag tänker efter vad det är jag kollar på så vet jag inte. Skulle nån fråga mig imorgon vad som hände på prisonbreak skulle jag inte kunna svara för jag vet inte även fast jag så hela programmet.
För invecklat det där för mig...

Ska ta och titta på 2 ½ men nu istället, lätt sett och mycket roligt!!!

Sleep tight!

sovmorgon :)

Imorgon har jag sovmorgon, ska sova såååå länge. Känner mig helt slut efter denna helg! Ser så himla mycket fram emot nästa helg som blir mycket lugn och harmonisk:)
Räknade antal jobb dagar som är kvar idag... kan meddela er att det är endast 15 stycken! Tiden går så sjukt fort nu.
Snart sitter vi på tåget och konstaterar att vi ska inte tillbaka till Sundsvall på 8 månader.
Inge fel på denna stad egentligen men ibland blir det bara så himla trist. Tror att när jag får komma iväg ett tag och leva i min kappsäck med kackerlackor och ödlor så kommer min lägenhet och sundsvall kännas som en dröm.
Vill verkligen trivas här igen som jag har gjort nästa hela mitt liv men som jag inte gjort på senare tid.
ja.... vi får väl se hur det känns, tillbaka kommer jag i alla fall!

Nä nu går ögonen i kors, och jag har läst samma rad ca 20 gånger.

God Natt gott folk:)

Have a nice one

En lyckad kväll

Jag mår aldeles för bra för att vara sant idag :) oförskämt bra!!!
Det var en mycket rolig kväll igår
Fick tyvärr aldrig tag i den där halvmasken jag ville ha, eller jag fick tag i den men den passade inte. Inget för nån med normalstora ögon eller liten näsa! Den var helt sne.
Det blev en häxhatt, blod i mungipan( fråga ej varför) och svarta ögon. Lite passivt måste jag säga om man jämför med många andra som var här. Men det fick duga:)

           
               
                                   De som ansträngde sig lite mer var...

             

                                           

Lite senare på kvällen kom Lilla Malin förbi, hon hade sagt att hon skulle komma men man vet aldrig med den där Malin ;) Även Lilli och hennes Eddie kom förbi en sväng. De var egentligen på en maskerad några gator längre ner men de kom upp och sa hej en sväng. De var super söta i sina kläder. De hade verkligen gått all-in!!!

                                                   
                                          Syns inge bra på den här bilden att 
                                                 Lilli var Amy Winehouse                  


Vi hade bestämt att vi skulle gå på aveny och lyssna på kristet utseénde och så blev det, brukar kunna ändra sig det där. finns alltid en dragningskraft till oscar, men inte ikväll!!! Eftersom vi bor så nära gick vi ner och tog stämpel vid 9 ungefär när de öppnade, och tro det eller ej men då var det redan kö??? Vem går dit klockan 9? 
JAG tydligen och många fler!

                                             pictures from the evening

         
                          

                                        Knäppte till och med kort ute
                                     Det brukar jag aldrig lyckas med
             
                         


                           Avslutar med ett kort  på mig och min kära 
                                   syster som jag hittade i vimmlet

            

Time to run to el worko...

Have a nice one!!!

RSS 2.0