Hello Stockholm

Jobbar 7-16, sen gasen i botten till stockholm. Längtar längtar!!!
I´m happy...
Have a nice one!!!

En tidig påskmiddag

I kväll är Vargen här på besök:) Vi har ätit en liten tidig påskmiddag och nu sitter vi och kollar på dating in the dark. Jag älskar det programmet. Jag skäms så fruktansvärt samtidigt som jag bara måste titta:)
Alldeles nyss sa en av killarna efter han kysst en tjej.... Det var gott!!! Så kan man väl inte säga, jag skäms ihjäl.:)
I morgon åker jag till sthlm efter jobbet:) Längtar jätte mycket.  Det blir till att gå upp tidigt på torsdag så jag hinner med allt. Klockan 3 åker jag vidare till Öland.
Nä nu ska jag umgås med Vargen...
Have a nice one!!!

Håkans bar

Ligger just nu på hotellet i övik och väntar på att Håkans bar ska börja. Kan skratta ihjäl mig åt den människan. Känns konstigt att ligga i sängen när det fortfarande är ljust ute:) ha en trevlig kväll alls och missa inte Håkan:) har lärt mig blogga med iphonen nu:) have a nice one!!!

Halva Gina fest:)

Tyvärr kom inte så många som jag hoppats på, många hade andra planer. Får skylla mig själv lite för min framförhållning var inte den bästa den här gången. Vi blev 5 stycken iaf och vi hade jätte kul. Det var sjukt mycket folk ute, som vanligt vid löning.
Nu börjar påsken närma sig och vi har precis bestämt att vi ska åka och hälsa på Antons familj på Öland. Det är några timmars resa men vi är ju ledig tors-mån. Jag funderar att åka till Stockholm redan på onsdag kväll och köra ett shopping race på torsdag innan vi fortsätter till Öland. Vi ska åka bil med Antons morbror från Stockholm på eftermiddagen. Ska bli skönt och bara slappa lite, såg att vädret skulle bli kanon i södra Sverige i Påsk. Låter kanon:) Kanske kan få en liten bränna i fejjan:)
Här är lite
lite bilder från gårdagen...





Have a nice one!!!

Lördags pyssel

Idag håller jag på och pysslar här hemma. Pappa har precis varit här och borrat upp en spegel och hylla ovanför sängen. Det blev jätte bra men tyvärr får det inte plats några ljuslyktor på hyllan som jag hade tänkt från början. Jag får kolla om jag hittar några jätte små någonstans.
I kväll kommer mina Gina tjejer hit på förfest, både birsta och stan. Vi träffas sällan båda butikerna så det ska bli roligt. Hoppas alla kommer bara, jag vet inte riktigt hur många vi blir.
Nu ska jag fortsätta pyssla lite innan jag måste börja göra mig i ordning,
Jag har börjat måla om grejorna i sovrummet som ska bli vita, började med sängbordet.
Have a nice one!!!

Sailor trenden

Vad vore våren utan ränder?
Det här har jag beställt:)

Fick bli lite färg oxå...


Have a nice one!!!

25 mars 2010

3 och ett halvt år av kärlek...
Förhoppningsvis många år till:)
have a nice one!!!

Antons nya tatuering:)

Nu har Anton börjat tatuera på sin andra arm. Han har bara gjort första sittningen än så den är långt från klar. Det ska bli en solnedgång, hav och en flamingo ska oxå få plats:) Tror den kommer bli jätte fin när den är färdig.
Man blir lite sugen men jag är alldeles för feg.
Nu börjar mitt nya favvo program, dating in the dark:) Måste se...

Have a nice one!!!

Våren flyttar in

Idag har våren flyttat in
Blev väldigt besviken när det var minus grader i morse och när jag såg att det ska snöa i veckan. I lördags kändes det verkligen som om våren hade kommit:( Det har iof sig inte stoppat mig från att göra vår här hemma. Alla vita gardiner är uppe och det känns så ljust! Längtar nu tills all snö är borta och jag kan börja använda mina nya tygskor. Då är det vår:)
Have a nice one!!!

Ny vecka

Är fortfarande mätt sen gårdagens alla gosaker, har nog slagit rekord på hur mycket man får i sig på en helg:) Jaja nu är det ny vecka så nu stryks allting:)
Jag är uppe med tuppen som vanligt, kände mig nästan pigg i morse när klockan ringde. Känns viktigt att understryka nästan. Jag har haft en jätte bra helg iaf och längtar redan till nästa. börjar veckan med birsta....
have a nice one!!!

Taco dinner

Sitter just nu hemma hos Bleng och Alex och kollar på Bandy finalen. Anton älskar bandy så idag hejar vi på Bajen:)
Vi ska äta tacos här ikväll, ska bli super gott. Massa gosaker har de köpt oxå vet inte riktigt vad det är vi firar:)
Igår var vi tjejer hemma hos Alexandra på middag. Det var jag, alex, bleng, larsson och hanna. Det var jätte länge sen vi sågs och bara pratade masa strunt. Jätte mysigt var det:)
Nu dukas det fram taco på bordet så nu måste jag hugga in!!!
Have a nice one!!!

Cooking time

I kväll kommer min pappa och hans sambo Sonja hit och äter middag. Jag ska laga mitt favvis recept och sen kommer vi nog se finalen av Lets Dance. Anton har satsat pengar på att Claudia ska vinna så vi håller tummarna för henne. Vi har oxå klippt ihop lite roliga klipp från resan som vi ska visa. Kommer bli riktigt trevligt.
Har ingen ny shopping att visa så jag lägger ut lite bilder från schlager kvällen istället.

Have a nice one!!!

Mr green

Vem är den gröna gubben???
Tror ni jag blev rädd när jag sitter i lugn och ro med ett glas vin i handen och den här gröna gubben flyger fram och gastar. Jag höll på att dö jag blev så rädd. Vi var hemma hos en vän på middag när han helt plötsligt får för sig att gasa ut från toaletten i den här dräkten. Guess who??? Jag ger en ledtråd... He is a big pooper:) hahaha även kallad Gunde:)
Nu kommer jag sova gott!!!
Have a nice one!!!

Tänkte säga god natt!!!

I morgon börjar jag jobba 06.30!!! Måste gå upp kvart över 5. Det är inte normalt!!!! Tur att det börjar bli ljust på morgonen. I morgon jobbar jag i stan butiken, vi ska ha VM Utbildning med båda butikerna. Ska bli kul:)
Eftersom jag ska upp så tidigt måste jag börja tänka på refrängen så jag säger god natt nu!!!
Have a nice one!!!

På väg mot mitt blondare jag

Ett steg närmare blont men fortfarande lite koppar. Har svårt att släppa den än:) Var hos Alex i lördags och fixade färgen, den blev jätte bra! Kom på att jag inte lagt upp någon bild.
Måste skynda mig att äta frukost nu innan Jessica kommer och hämtar mig. Måste vara i Umeå klockan 10.
Have a nice one!!!

Ett måste ha!!!

Jag har egentligen köpstopp den här månaden men jag kunde inte låta bli att köpa den här tröjan:) Tycker den var jätte fin. Förhoppningsvis är den inte fin på, jag har inte provat den än. Har jag tur är den jätte ful men det har jag svårt att tro. Den är från HM och kostar 199:-
I morgon åker jag på möte i Umeå. Stannar i Övik på vägen hem och sover där så jag kan jobba i butiken på onsdag. Blir kortvecka den här veckan, är ledig fredag:)
Vi hörs på onsdag kväll!
Have a nice one!!!

Wipe out

Vi sitter och kollar på Wipe out. Hur kan folk ställa upp i det. Det ser ju ut som de halvt slår ihjäl sig.
Nu är äntligen maten klar, jag är så hungrig! Hoppas det är gott:)

Have a nice one!!!

Tjejfest och schlagerkväll

Det blev ingen hemma kväll igår som planerat. Jag skjutsade upp Anton på förfest i Haga sen gick jag till Sandra på tjejfest. Vi såg schlagern och hade riktigt trevligt. Tyvärr vann inte låten jag hejade på, jag tyckte Salem al Fakir skulle vinna men så blev det ju inte. Jag tycker Annas låt är lite tråkig, hon oxå för den delen:) Men det blir nog bra till slut, de låtar jag har tyckt varit bra förut har det gått dåligt för så att jag inte gillar den här kanske är ett bra tecken för Sverige:) Jag hade verkligen jätte kul ute igår oxå, en väldigt lyckad kväll:)
Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag gick ner och hälsade på Anton i butiken, han var uttråkad och ville ha lite sällskap. Det är så skönt nu när våren börjar komma:) Skinnjacka och katt tassar...
I kväll ska Anton laga vegetarisk lasagne, blir första gången jag äter det.
Have a nice one!!!

Morgon prommenad

Gick en sväng runt sidsjön med Anton och jemma i morse. Jätte fint väder men lite blåsigt. Nu har Anton gått och jobbat och jag ska göra mig i ordning för att gå ner till Alexandra på frisör salongen. Ska få bli fin i håret:)

Ha en fin dag...

Have a nice one!!!

Happy friday

Hade kort dag på jobbet idag, 7-13. Skönt att sluta tidigt på fredagar:) I kväll ska jag laga mat till Anton, vi ska bara vara hemma och ta det lugnt. Anton är ganska sliten efter 4 dagar i sälen. I morgon är det schlager finalen, är lite besviken att inte Kalle och Orsa spelmän gick vidare. Vet inte vem jag ska heja på nu??? Det ska bli kul att se vem som vinner iaf. Är lite sugen på att gå ut i morgon oxå men jag har egentligen planerat att vara hemma med baby. Lina och hennes kompisar ska ut och Syrran och hennes vänner ska ut, blir lite kluven. Vi får se vad som händer.
Hittade ett jätte fint halsband idag på Indiska, det var på rea:) 69:-
Ska ha det i morgon om jag går ut:)

Have a nice one!!!

Torsdag kväll

Jag har satt ihop ett litet kollage från Polyvore med olika plagg jag vill ha till våren. Vet inte varför det blir så litet, har aldrig gjort det här förut:) Är för trött för att försöka få till det, får försöka mer i morgon för nu ska jag sova. Äntligen är Anton hemma efter 3 soliga dagar i Sälen. Har saknat honom så mycket:)
Kommer sova gott nu....
Have a nice one!!!

Tjejkväll

I kväll har Bleng och Larsson varit här. Vi har fikat lite och pratat massa gamla minnen:) Man borde verkligen försöka träffas oftare men det är alltid så svårt att få ihop alla då vissa jobbar dag och andra kväll/natt.
I morgon kommer Anton hem, vi har inte setts sen i lördags. Känns som en evighet!
Det är redan torsdag i morgon, den här veckan har gått så otroligt fort känns som det är tisdag eller nått.
Nu ska jag sova, tidig morgon i morgon. Klockan 6 kommer klockan ringa och då kommer det kännas som jag nyss somnat. Varje morgon tänker jag samma sak, att jag skulle kunna ge allt jag äger och har för att få ligga kvar:)

Sov gott...

Have a nice one!!!

ses på onsdag

Nu går bilen mot Övik. Tråkigt att det inte går att blogga med Iphonen. Är det nån som vet om det går. Jag får inte till det iaf så vi ses på onsdag:)
have a nice one!!!

New shoes

Lite dålig bild, har ju ingen kamera hemma.
Din sko 399:-
Här hemma tvättas det för fullt, tvättkorgen svämmade verkligen över. Har redan tvättat 2 maskiner men det svämmar fortfarande över:) Illa!!!
I morgon åker jag till Övik och jobbar, kommer sova där en kväll i veckan nu när jag bara har 2 butiker att åka till. Förra veckan var ju sista gången jag åkte till Hudiksvall. De tillhör nu en annan region och får därmed en ny VM tjej. Känns lite konstigt och tråkigt samtidigt som jag kommer hinna med mer i mina andra butiker. Kommer sakna tjejerna dock:(

Ha en bra kväll alla....

Have a nice one!!!

bra jobbat älskling

Han gick i mål:)
Jag är riktigt imponerad! Riktigt bra jobbat Anton, fattar inte att du åkte 9 mil. Med skadad axel och allt. Du är värd en stor eloge:)

Have a nice one!!!

Vasalopps update

Klockan 8 i morse gick startskottet för vasaloppet. 9 mil på skidor, kan inte annat än berömma de som faktiskt ställer upp frivilligt:) Med startnummer 14653 startade Anton i startfält 10. Jag hade ställt klockan på 8 för att gå upp och kolla, beställde genast sms tjänsten så jag kunde hålla koll på älsklingen.
Klockan 09.49 fick jag första messet, han hade då passerat Smågan och han förväntas komma i mål 18:12.
Klockan 11:22 fick jag nästa mess att han passerat Mångsbodarna men nu förväntades komma i mål 20:45:)
Det verkar som Anton och hans bror åker tillsammans med 4 sekunder mellanrum, Anton i täten:). Hans pappa däremot ligger ca 20 minuter före.Får se hur det går med axeln, om han kan åka hela vägen. Väntar med spänning!
Igår var jag och Larsson på promenad i solen, vi tog med oss hundarna och fika. Det var jätte varmt och vi hade hur mysigt som helst. Finaste bebisen är ju nyopererad så hon måste ha på sig tratten hela tiden, inte så populärt.
Have a nice one!!!

Schlager kväll

I  kväll är mormor och mamma här och äter middag, vi sitter nu och lyssnar på schlager och jag och mamma har olika favoriter. Mamma hejjar på Pernilla och min favorit är helt klart Kalle Moraeus med låten underbart, Love it!!!!
Hoppas de går vidare:)
Ha en trevlig kväll...

Have a nice one!!!

Underbart väder

Vid Sidsjön igår

Ser ut att bli lika fint väder idag som igår. Jag är uppe tidigt idag, har precis sagt hej då till baby. Var tvungen att gå upp och se till att han fick med sig allt:) Han är på väg till Sälen där de hyrt stuga under Vasaloppet.
I morgon då gäller det!
I kväll ska min mamma komma hit och äta, självklart blir det schlager oxå. Jag har inte sett en enda gång i år. Det är på tiden:) Hoppas det är några bra!

Have a nice one!!!

friday afternoon

Efter en prommis runt sidsjön sitter vi och dricker lite kaffe hemma hos Bleng. Jobbade bara till klockan 1, skönt när det är så här fint väder. Hoppas det blir lika fint väder hela helgen! Ikväll blir det sushi med Baby. Ska valla hans skidor så han är redo för Vasan på söndag. Min duktiga kille!
Have a nice one!!!

Drömmen om Madde ♥

I min dröm lever du, det som hänt har inte hänt. Har drömt detta så många gånger att jag ibland tror det är verklighet. Du finns där, du står där, du lever! Du kramar mig och jag känner din lukt. Du säger att det är orättvist men att det är så här det ska vara. Du lämnar mig gråtandes men du ler. Du är lycklig!
Du finns där, jag känner dig. Mitt hjärta blir varmt...
Min finaste och älskade vän... Du finns tyvärr inte i min verklighet men i mina drömmar lever du för alltid!
Kärlek till dig vännen...

shopping:)

Nu är jag hemma igen och äntligen hade mina grejer från gina kommit:)
Jeans shorts 299:- tröja 149:-


Topp 199:-, skjorta 149:-, jeans 499:-

Solglasögon 59:-, bälte 99:-

Hittade även lite fint i Övik från HM


Skinnjacka 299:-


Skor 129:- styck

Nu fattas bara våren...

I Kväll 21.00 är det säsongspremiär av Greys Anatomi, längtar så jag dör!!!

Have a nice one!!!

Minnet är kort!

Självklart var jag ju tvungen att glömma någonting uppe i Åre. Hade varit helt onödigt att ta med sig allting hem. Min kamera blev kvar, som tur är det inte vår nya kamera utan en gammal skit kamera som jag brukar ha med mig ut. Förhoppningsvis kanske Kicki ska hem till Sundsvall inom snar framtid. Håller på att packa upp väskan från helgen som sen måste packas om för i morgon åker jag till Övik och jobbar 2 dagar.
Trodde jag skulle hinna få min kläder jag beställt men ICKE! Tråkigt:(
Längtar redan till helgen, ska bara ta det lugnt och umgås med mig själv. Ska vara hundvakt åt syrrans vovve lördag till söndag. Ska bli otroligt skönt. Anton åker till Sälen på lördag sen ska han åka Vasaloppet på söndag. Han gjorde illa axeln ganska illa förra veckan, hoppas verkligen han kan åka ändå han har tränat så hårt.
Så på söndag blir det Vasaloppet på tv för att hejja på älsklingen....
Nu ringer klockan på min fiskgratäng som är i ugnen!

Have a nice one!!!

Tillbaka i sundsvall

Då var man hemma igen! Torsdag till söndag gick sjukt fort. Kom hem vid 6 tiden till ett dukat bord och massa ljus tända. Vi åt räkor och så hade Anton gjort sparris med Serrano skinka runt, super gott! Tack finaste:)
Nu är jag på väg till jobbet, blir birsta idag. Nya fönster ska göras och butiken ska hängas,
Idag kommer nog mina kläder jag beställde från gina förra veckan. Hoppas, hoppas!

Have a nice one!!!

RSS 2.0