Knits on the way

 
 
 

Perfect shoe!

Av mina senaste inköp måste jag säga att jag är mest nöjd med dessa skor! De är perfekt höga, passar till ALLT och de är otroligt sköna. OK nu ska jag inte förneka att när jag hade de på jobbet förra veckan ville jag kapa benen vid fotknölarna för att jag fick så ont men det skyller jag på min ovana. Inte skornas fel:)


On My wishlist

Jag har egentligen aldrig brytt mig om speciella märken och definitivt inte på klockor. Känns som den inte kan göra annat än att visa tiden vare sig den kostar 100 eller 10 000. Dock kan jag inte förneka att denna klocka från Michael Kors är bra fantastisk!
Din för "endast" 2195:- på hemsidan http://klocktrend.se">klocktrend.se


6 år tillsammans

Om man inte kan åka till Thailand får man gå till Thailand.
Tack Anton för 6 fantastiska år och en mysigmiddag:)

B B cream från loreal

Jag är lite smått kär i den här produkten. Det är är dagkräm med pigment kapslar som jag tycker fungerar super bra. För min hy iaf. Den är lagomt täckande och känns jätte bra på huden. Jag googlade den lite innan och det jag kan konstatera är att alla inte var lika nöjda som mig så prova på egen risk:)


All in black

Förutom min bruna vintage flamingo så är jag idag svart från topp till tå. Som sagt, hösten är här.


Sommaren ett minne blott

Sommaren är ju definitiv över nu och hösten har tagit oss med storm. Jag har kommit på att jag gillar hösten men jag ser ändå tillbaka på sommaren med ett leende på läpparna:)!
jag hade tänkt att göra en bild bomb med bilder från sommaren som varit men som vanlig, får jag väl säga, jävlas blogg.se med mig. otippat? Nja.
 

Stackars bloggen

Helt ensam och övergiven. Kanske nu när sommaren är över kan du få en till chans! I'll be back!


RSS 2.0