Im in singapore

hej hej

Har nyss precis kommit tillbaka fran lite sightseeing i Singapore... eller vi kom inte sa langt for det borjade ap regna! Vi hann med en liten cool marknad dock... en second hand marknad. Fanns val inte direkt natt att kopa men det var ganska coolt. Sen var det sa sjukt for nar vi kom in sa var det nagon som borjade ropa Brad Pitt ganska hogt... bade jag och anton vande oss om och kollade bakom oss men det var Anton han menade. Han pekade rakt pa anton och sa... You look like brad pitt. Anton blev lite nojd kan jag saga. I och for sig efter att blivit kalld tjej i 3 manader sa ar ju Brad Pitt en klar forbattring:)
Allt spannande som hant mig idag ar att jag slangde en tomat full i ketchup i mitt kna. Hade precis tvattat mina shorts!!!
Anton blir kallad Brad och jag far en tomat i knat... det ar allt bra orattvist ibland:)

Har knappt lite bilder idag som jag tankte lagga ut men det gar tyvarr inte harifran. Jag lovar att bli battre pa bilder men det ar faktiskt inte alltid sa latt med dessa datorer har i asien. En del funkar skit bra men nar man kommer till en liten o ska man vara glad om man ens kommer in pa bloggen.

Imorgon ar det dags for avresa mot Nya Zeeland.... Jag ar tok spand! Ska bli sa sjukt roligt:) Faktiskt skont med lite svalare temperatur oxa. Har i Singapore ar det olidligt varmt, man orkar knappt sta pa benen.
Det ar ganska dyrt har oxa, en ol kostar ca 25 kronor och det ar med rabbat i baren dar vi bor. Annars kostar den sakert 40 eller natt! Tur man inte ska vara har sa lange:) Vi har faktiskt inte druckit 1 enda ol pa en hel vecka! Men ikvall ar det live band har pa guest houset sa ikvall kan det nog slinka ner 1 eller 2:) Vem vet jag kanske tom bjuder pa lite spratten:) HEHE... na sa manga ol ska vi inte dricka:)

Nu ar det dusch dags for mig ska bara vacka min finaste baby som ligger och sover sa sott i sin vanings sang.
Glom inte att skriva kommentar nar du kikar in!!! I love it!

Have a nice one!

lite smatt och gott i bilder:)

Nu mina vanner har jag kampat hart for att ladda upp lite bilder at er... tog exakta timmen ungefar sa nu orkar jag knappt skriva natt:) Det ar lite blandat fran phillipinerna och lankawi. 
  
   
Fraga mig inte vad baby sysslar med i mitten men han ar sjukt lik en krabba


Finare solnedgang an den har ar svar att hitta, 11 personer pa vag ut for
att ata middag.!


 
Middag med 11 personer och 5 separata noter, inte alltid sa latt men
det funkade riktigt bra faktiskt:)


Skadad for livet...

Altsa alla djur har gor mig galen! ni minns sakert mitt mote med kackerlackan i sangen i Thailand. Sen dess ar jag helt skadad, jag spratter och gastar for minsta lilla sten som rullar eller lov som faller. Anton gastar pa mig hela tiden att jag maste sluta men det ar sjukt svart. Vi hade en odla pa rummet pa on dar vi bodde senast. Nu snackar vi inte om en liten gecko utan en ODLA... en mini krockodil!!!
Jag insisterade pa att byta rum sa anton stog i ett horn i receptionen och skamdes:) Jag ar inte den som brukar klaga pa rum eller sa men det var droppen. Bli vackt mitt i natten av en monster odla som forsoker sno vara notter som vi lagt sa fint bredvid sangen. Det var bara att slanga sig in pa toan annu en gang!
Vi bytte rum iaf... och tur for det for detta var odle fritt iaf innan for dorren men utanfor bodde det en odla i vaggen in till grannens balkong. Jag tvingade Anton att jaga ner den i vaggen igen med en sop varje gang vi skulle ga forbi! Tror ni han ar less pa mig??? Haha... vad ska jag gora:) Har andra bra egenskaper istallet:)

NU ar det sangdags for oss!!!

Have a nice one!!!


2 dagar kvar i lankawi

Nu ar det bara 2 ynka dagar kvar med familjen johansson, andersson. 2 veckor har gatt super fort!
De aker till kula lumpur den 19e och da aker vi vidare till ostkusten. Anton ska fa surfa lite:)
Foten har iaf gatt ner, inte svullen langre, tack gode gud. Den var basoka stor, inte latt att ga da:)

Alla hjartans dag var iaf toppen, jag och min darling gick pa en romantisk restaurang bara vi och at den godaste kottbiten. Vi delade aven pa en flaska rodvin sa vi slog verkligen pa stort!!!:)
Jag fick ett jatte fint halsband och matchande armband fran Anton, det var med vita handplockade havsparlor fran filippinerna. Inte handplockade av honom men det var super fint:)
Ikvall ska vi alla 11 personer ut och dansa lite, forst middag vid solnedgangen sen blir det lite party.

Nu har jag mamma och pappa pa msn sa nu ska jag prata lite med de en stund...

Have a nice one!!!

glad alla ♥ dag:)

Hej alla mina nara och kara... glad alla hjartans dag pa er!
Har ar det varmt som bara den idag 35 grader i skuggan:) Jag haller pa att smalta bort!!!
Men man ska inte klaga, antar att det ar super kallt hemma:) Anton har nagra planer for kvallen tror jag men jag far inte veta nagot an:) vet inte vad som ar pa gang. Jag har fatt natt bett pa foten sa den ser ut som en muffin typ. Som tur ar bor det en svensk lakare mitt emot oss sa nu har jag fatt tabletter sa det borjar ge med sig lite, har lite svart att ga bara det ar inga skor som passar:) Hade tankt ge anton parasailing i present, tankte vi skulle aka tandem men jag vagar inte med foten sa han far ha det innestaende.
Jag hoppas ni darhemma har en underbar alla hjartans dag... jag tanker pa er alla idag. Det ar en san dag man onskar man kunde fa komma hem i bara 2 timmar eller nat och bara krama om alla man haller kar...:)

Have a nice one!!!


nyvaken

Hej bloggen...

Idag borjade mitt internet besok lite battre, ingen arabiska an sa lange!
Har pa lankawi ar det super fint vader och idag har vi varit ivag pa en liten utflykt. Vi akte pa en bat tur till 3 olika oar. Bokade aven in en heldags snorklings tur pa fredag, det blir kul. Nar vi kom hem somnade jag pa stranden och vaknade helt yr och tung i kroppen. Var tvungen att rora lite pa mig och till slut hamnade jag har!

Det gar tyvarr inte att fa upp nagra bilder sa jag kan inte lagga upp min shopping som jag lovat min kara syster men det kommer jag lovar! 
Nu ska jag ga in pa fejjan och se om det ar nagon som vill prata med mig dar for ingen ar innhe pa msn... jag ar pratsugen ju!!! Om det ar nagon som vill lagga till mig pa msn sa ar min mail [email protected]

Have a nice one!!!

kastar snart datorn i vaggen!!!

Nu har jag inte skrivit pa nagra dagar sa jag tankte skriva ett langt inlagg med massa bilder men jag blir tokig!!! Allt star pa arabiska, jag forstr inte arabiska... Hon som jobbar har fattar ingenting sa jag ar hemskt ledsen men jag far forsoka nagon annan dag. Om jag sitter kvar har kan det mycket val bli sa att jag kastar denna dator i vaggen och efterssom jag ar en fattig backpacker sa har jag inte rad med det!!!
Jag mar bra iaf, ar pa langkawi med antons familj. Jatte fint vader och SUPER varmt:)

Nu maste jag publicera innan jag blir utkastad fran den har sidan for 10 e gangen! Det som stor mig mest ar att Anton sitter och myser bredvid och allt funkar perfekt for honom....

Have a nice one.... see ya soon!!!!

framme!!!

Antligen framme i malaysia... gick upp klockan halv 3 for att hinna med flyget till manilla. Sen vidare med buss i 2 timmar till nasta flygplats som skulle ta oss till kula lumpur. Ar lite trott faktiskt men har ingen tid att forlora i detta shopping paradis. Kommer inte komma tillbaka hit nagot mer sa det ar bast man passar pa. Nu ar alla 15 kg flyg over oxa sa nu ar det bara att fylla vaskan:) Det blev ett trakigt och kort inlagg igar och tyvarr inget langre idag, ska forsoka ga in senare ikvall och beratta vad jag kopt:) See ya later!!!

och inte att glomma...

Have a nice one!!!

Malaysia here I come:)

Idag ar sista dagen i filippinerna, trakigt men tror att det kommer vara super i malaysia oxa:)
Var precis pa vag och gora slingor det ar billigt har och de verkar duktiga men tyvarr hade de inte tid for mig:( Just nu ser jag inte klok ut sa maste till frisoren snarast!
Idag har varit en underbar dag med massa sol och bad:) Ikvall blir det en god middag och en stor kall ol!

Have a nice one!!! see ya in malaysia


uppdatering av de senaste dagarna


Har ar en av solnedgangarna vi fick uppleva pa on Malapascua i norra
delen av Cebu.


       
En jatte mysig snorklings dag i Malapascua, hyrde bat, snorklade,
grillade tonfisk och kyckling. Anton fick aven lana en harpun.




Akte till en liten strand utanfor masbate, vi och lokal befolkningen:)


Anton blev fast med nagra barn som vagrade sluta spela frisbee, de
tyckte det var hur kul som helst!

Filipinerna ar verkligen ett helt underbart land, det ar inte sa manga som aker hit dock for de har fatt for sig att det ska vara farligt har. Manniskorna har ar mycket trevligare an i resten av asien. Det ar billigt och du behover inte trangas med massa turister. Som vanligt i Asien sa stoter du pa massa svenskar. Vi har rest med ett par fran Chile i 5 dagar nu, de reste ifran oss imorse sa det kanns lite sorgligt:( Nu ar det bara vi 3 igen! Men snart ar vi ett gang pa 11 personer i malaysia:) Och snart ar asien over och jag och Anton reser vidare till Nya Zeeland:) 2 manader har gatt av denna resa och det har varit sa sjukt kul men det har gatt sa fort. Hoppas inte resten av resan gar lika fort! Da ar jag hemma snart:)

Have a nice one!!!

Underbara filippinerna

Tja alla dar hemma

Har inte skrivit pa nagra dagar for jag har varit pa en liten o i filippinerna som bara hade en dator och det var sjukt dyrt. Nu har vi mellan landat i Cebu pa vag till Boracay. Tyvarr ar det daligt vader har och det ska tydligen vara det i nagra dagar. Vi har ju bara 5 dagar kvar sa vi sitter pa internet och kikar vart det ar lite sol. Till Antons fordel verkar det vara sol ett surf stalle uppe i norr sa det ser verkligen lovande ut for han:) Om vi aker dit ska jag fan lara mig jag oxa:)

Nu ska det bokas biljetter sa nu maste jag sluta men vi hors snart igen...

Have a nice one!!!

RSS 2.0