Happy Halloween...

Eller vad man säger på svenska:)

Ny fixad i håret och laddad för kvällen!!!

Från oss alla till er alla...





Have a nice one!!!


Grattis middag till mammsen

Hade igår en middag för mamma som fyllt år, det var jätte mysigt och vi åt jätte god mat. Jag hade ju lagat;)
Tog lite kort på min fina mamma och finast av alla, mormor:) Kan inte fatta att hon är 94 år!
Sandra hade med sig Mats så grabbarna fick oxå vara med på ett kort.
   

    

Nu ska jag strax åka till alex och fixa barret... ska plocka ihop lite saker först. Tänkte vi skulle göra lite ansiktsmasker och så ska jag färga hennes ögonbryn.
Ikväll blir det uttgång, ska sitta här några stycken innan. Kalle och Lisa som vi reste lite med i Bali är hemma och ska kika förbi. Har inte sett de på ett tag så det blir kul!!!

Have a nice one!!!


On my way...

Till mormor, ska hjälpa mamma med middagen. Blir fläskfile i ugn med mögelost, till det potatisgratäng och sallad:) Åkte ut till Birsta förut för att byta en sak slutade att jag kom hem med en ny ljuslykta och en jätte mysig filt från Boom. Världens mjukaste! 
Kaos på birsta kan jag säga, bilar överallt och det kryllade av folk.
Gjorde det jag skulle snabbt sen drog jag!!!
Nu är det dags att gå...

 Have a nice one!


På lördag...

Ska jag äntligen få färga mitt hår. Jag har bara tonat det hittills eftersom jag RÅKADE använda sprayblond sista tiden på min resa. Det blev inte så poppis hos min frisör och kära vän Alexandra:) Hon har vägrat färga mig, hon har bara vågat tona det och det sitter inte så jätte bra. Tydligen kan det gå av för det är nått i den där sprayblond grejen som inte är så bra... ooops, det visste ju inte jag!!!
Det ska bli jätte roligt och träffa henne och surra lite oxå, vi har inte setts på ett tag. Kan behöva en liten update!

En gammal bild på oss

Nu har jag precis bokat tåg till Öland oxå över nyår. 800 kronor var inte så farligt. 30:e då drar vi och kommer hem den 4:e på natten. Idag blir lite av en slö dag. Måste åka till Ikea och byta några förvarings lådor som jag köpte fel. Måste damsuga lite oxå... tror Anton har hål i läppen när han käkar framför tv:n:)

Du behöver inte oroa dig Malin... Ska inte strejka men det är kul med kommentarer IBLAND iaf;)

Have a nice one!!!


Häng med Vargen

Är hemma hos Vargen och hänger lite... Ska strax hem och laga lite middag. Kicki är på väg hit så jag tänkte säga hej till henne innan jag drar hem. Till alla singel tjejer så är Vargen singel... han ville att jag skulle meddela det.
Vill du ha chans på romans så hör av dig!!! Han är värd en bra tjej.

Have a nice one!!!


Pikaboo

En mycket lugn vecka på bloggen... har inte vetat vad jag ska skriva riktigt. Det har inte hänt så mycket.
Ska strax dra iväg till birsta för mina sista timmar denna veckan! Vargen är på besök oxå så det blir en fika på stan direkt när jag slutar:) Tror inte han är helt nöjd nere i estocolmo för nu har han varit hemma bra mycket på sista tiden;) Eller så saknar han mig helt enkelt!!!

På fredag ska jag till mamma på kvällen och hjälpa henne laga middag. Vi ska fira henne för hon fyllde ju 60 aldeles nyss. Det blir vår lilla familj med respektive.
den 30:e åker vi till öland för att fira nyår med antons familj. Det ska bli super kul. Anton kommer fira jul med min familj och så blir det nyår med hans.
Våran första jul tillsammans, mysigt!

Nu måste jag gasa på lite...

Have a nice one!!!


En ny vecka

Veckorna och helgerna bara gasar förbi... Kom precis på att jag inte bloggat på 2 dagar! Det går så fort, nu är det redan tisdag. Jag är iaf uppe med tuppen som vanligt. Sitter och väntar på min chef som ska med mig till Hudik idag:) Vad ska man göra i helgen då? Vet nån om det är nåt roligt som händer? Det är ju faktiskt Halloween!
Fick samtal av Vargen igår som undrade om det är nåt roligt som händer i helhen, han tänkte komma upp isf!

Måste hitta laddaren till min kamera så jag kan lägga in lite bilder på mitt nya vardagsrum. Eller nytt och nytt... haha jag har flyttat ett bord, köpt en ny matta och bytt färg till rött. Inte så mycket nytt men lite!

Have a nice one!!!


saturday

Jag sitter med en ansiktsmask i soffan och kollar på tv. Har fastnat i Brooke knows best... Hm jag vet töntigt, dåligt men på nåt sett underhållande. Ikväll blir det uttgång, Ska sitta hemma hos Alexandra Sjölund med Bleng, Lilli, Frida och Bella tror jag. Det blir kul! Min vän Kicki är hemma oxå så jag ska möta upp henne ute.

Å nu är reklamen slut!!!

Have a nice one!!!


I Sandras kök

Hellas kockar för fullt



Nu ska vi äta.. det ser riktigt nice ut!!!

Have a nice one!!!


Pinsamast idag

På väg ut till Ikea lyssnar jag på radion där de precis ska ringa och berätta för en tjej att hon har blivit vald till dagens medarbetare. Hon svarar i telefonen och radioprataren presenterar sig...
Hej det här är bla bla bla från Mix Megapol
Hej säger tjejen
Vad gör du? säger radion
Jag är ute och går med hundarna fortfarande
Jasså.... fortfarande, haha hur länge har du gjort det då?
Hur så??? Vad vill du??? säger tejen

Gud vad pinsamt hur kan hon säga så när radion ringer!!! Jag kunde knappt lyssna färdigt för jag skämmdes så mycket. Hon från radion berättade sedan varför hon ringde och att hon fått ett mail om hur snäll och duktig den här tjejen är på jobbet. Och att hon gjorde alla på sånt bra humör. Det visade hon inte här precis.
Tror hon skämmdes jätte mycket själv oxå när hon insåg vad bortgjord hon var.
Sjuuuukt pinsamt!!!

Jag har iaf varit och smygshoppat lite på Ikea. En ny matta till vardagsrummet blev det, förvarings grejer och lite ljus till alla mina ljuslyktor. Ska pyssla med det nu innan jag och Anton ska på middag hos Sandra. Kocken ikväll är Hellas och det lät som han skulle laga nåt otroligt gott!!!
Det ser vi fram emot.

Have a nice one!!!



Beslutsångest

Jag vet inte vad jag ska skaffa för mobil och abonnemang. Har värsta beslutsångesten. Det lutar nu mot en iphone och Halebop, så störigt bara att man inte kan ringa och prata med någon. Hatar att läsa mig till saker, känns som jag alltid missförstår då! Nu ska jag och baby äta frukost tillsammans innan han ska på jobbet.

Have a nice one!!!


pepparkakor

Gud vad gott det är med mögelost på pepparkakor... Har tryckt kanske 20 stycken:)
Tänkte vänta till lite närmare jul för det känns ganska julit:) Men det gick inte!!!

Ja men då var det helg igen då. Gud va skönt, veckorna går så fort. Anton fick en present av mig idag... En tröja från Gina:) Han har sagt jätte länge att han oxå vill ha en peyton, det är namnet på tröjan. Faktiskt så har vi många plagg som passar killar oxå. Anton lånar ganska mycket av mig, koftor bla.
Imorgon ska jag byta färg i vardagsrummet. Ut med det limegröna och in med det röda. Det ska bli så mysigt, det blir mycket hemtrevligare på vintern. Iaf hemma hos oss, mysigt med massa ljus och lite mörkare färger.

Nu funderar jag på om jag måste gå och hämta mobilen jag glömde i bilen förut??? Känns konstigt utan den men kan vara skönt att inte bli väckt imorgon iof:)

God natt...

Have a nice one!!!


ingen tidsuppfattning

Jag vet att jag klagar mycket på att jag är trött och måste upp tidigt osv... Måste sluta med det men jag är så trött varje kväll. Nu är klockan 19 men den känns som 22 minst! Jag har ingen tidsuppfattning alls när jag är uppe tidigt på morgonen. Nu har jag en jobb dag kvar denna veckan sen är det helg.
Imorgon drar jag iväg till Övik för det sista personalmötet denna vecka:)
Känns som jag måste vänja mig någon gång med de här tiderna men att gå upp 06 på morgonen är som att gå upp mitt i natten!!! Inte nice överhuvudtaget...
Hur ska det gå när jag får barn då??? Då kan man ju inte hålla på såhär. Kanske inte är så redo som jag kanske tror ibland:) Tror jag ska ta och göra en ansiktsbehandling på mig själv så jag håller mig vaken ett tag.

Have a nice one!!!


My ride

Idag ska min bil få byta till vinterdärck... kändes lite halv slirit med sommardäck igår när jag åkte till hudik. Väntar på skjuts till jobbet där ännu ett personalmöte väntar. Idag är det Birstas tur. Ska få skjuts med Bobbis... Pernilla heter hon egentligen:)

Have a nice one!!!


Mina vänner Sven och Öm

Altså jag var med om nått sjukt igår natt... Jag kommer ihåg att jag vaknade och as garvade. Har ett svagt minne av Anton som stirrar jätte konstigt på mig. Jag brukar prata i sömnen massa konstiga saker men igår tog jag rekordet... Jag har tydligen tittat på Anton och sagt att mina vänner Sven och Öm kom till våran klassfoto tagning i Gina klänningar. Sen skrattade jag jätte högt och hur länge som helst. Anton frågade flera gånger vilka???
Jag svarade hela tiden... men du vet Sven och Öm!!!
Vadå Sven och Öm??? Vart kom de namnen ifrån... Vad håller jag på med.
Det roliga är att jag minns ingenting imorse när jag vaknade utan Anton fick påminna mig:)
Det gjorde han ju så gärna iof, kommer aldrig få höra slutet på detta. Har en känsla att det förmodligen var roligare när man var med än vad det låter här. Ni får helt enkelt tro mig... det var skit kul!

Får se om jag träffar Sven och Öm inatt igen...

Have a nice one!!!


Fullbokat

Förstår inte att det inte går att få tag i ett hotellrum i Övik på en onsdag???
Kollade idag eftersom jag har möte i butiken tidigt torsdag morgon. Tänkte därför sova över på onsdagen men det finns inte ett enda rum i hela Övik. Det måste vara hockey match eller nåt! Annars fattar jag ingenting???
Blir en väldigt tidig morgon på torsdag för mig, måste typ gå up 05.00!
Det är ju mitt i natten, behöver nästan inte gå och lägga mig:) Mycket frustrerande!!!

Jag och Anton har kollat lite på flyg och hotell till London över nyår. Väldigt billigt måste jag säga. Hittade flyg för 1000 kronor per person och 4 nätter på hotell för 1500 per person i dubbelrum. Absolut något att fundera på:)
Känns som om man skulle åka till åre eller liknande blir det ungefär samma pris.
Har bett mamma kolla lite priser oxå, hon jobbar ju på ticket och kanske hon kunde fixa nå bra:)

Imorgon är det tidig morgon som gäller, måste börja köra till hudik vid 06.45 om jag ska hinna till mötet. Därför säger jag god natt nu. Ska duscha och se om jag kan hålla mig vaken till 22.00 iaf:)

Have anice one!!!


Pyssel söndag

Här hemma pysslas det för fullt idag. Håller på och tvättar lite och jag målar min nya lampfot jag köpte igår för 13 kronor:) Den var mörkbrun men ska nu bli vit!
Blev lite orolig när Antons mobil var avslagen vi 12 idag. Känns som han borde ha varit vaken. Man blir lite orolig när han och Mackan är ute och svänger, vet aldrig vad som kan hända:)
Som tur var fick jag tag i honom tillslut, de låg och funderade på hur de kom hem igår:) Inget ovanligt med andra ord! Nu längtar jag tills han kommer hem. Vi ska äta god middag och kolla film ikväll:)

have anice one!!!


Seg Larsson

Nu står maten på bordet och ingen Angelica är på plats... Gatsa hit nu! Du kallas inte rallylasse utan anledning:)

Have a nice one!!!


Idol



Att se idol med Anton och höra hans kommentarer är nästan mer underhållande än själva programmet:) Han är så rolig. För att inte gilla programmet som han säger att han inte gör har han starka åsikter om det mesta:)
Det blev jubel hemma i våran soffa iaf när Camilla åkte ut!!! Hon tycker aldeles för synd om sig själv hela tiden. Det blir så tråkigt att titta på!
Tove var dålig tycker jag men hon brukar ju vara så bra. Reza är helt klart en av mina favoriter, hon är ball!

Nu ska jag ge mig iväg på en second hand runda med syster...
Have a nice one!!!


Lugnt och skönt...

Är temat för denna helg... Ikväll blir det mysmiddag och idol med Anton och imorgon blir det födelsedags present utdelning med Larsson. Jag råkade misslyckas lite med hennes present förra helgen så hon ska få den imorgon istället. Kan inte säga vad som hände än efterssom hon inte vet vad det är än. Allt jag kan säga är att den är bra! Den innehåller massa kärlek...:) Jag tror hon kommer bli jätteglad.


Satt och kikade på lite kort från i somras ena dagen och hittade lite från kräftskivan vi var på. Jag kom på att jag inte lagt in några bilder. Här kommer min favorit iaf...

Det var inte lätt att spela fotboll med de där på ögonen, de fick blåsa av tillslut för alla sprang bara runt och sparkade i luften:)

 

Tyvärr är det ett tag kvar till sommaren men jag ser faktiskt fram emot vintern först
Nu ska vi äta... ha en trevlig kväll allihopa

Have a nice one!!!


Snart helg igen

Bara 3 timmar på jobbet imorgon sen är det helg... Veckan har gått så fort!!! 
Kom precis hem från Övik efter en lång dag med massa information. Kul men intensivt:) 
Nu är jag så trött att jag kommer stupa i säng. Tänkte ta sovmorgon till 9 imorgon:)

Have a nice one!!!


Jobb för fulla muggar

Hello bloggen!!!

Sitter på hotellrummet i Övik med Ak och kikar på tv. Blev en lång dag 8-8 men vi fick mycket jobb. Imorgon har vi personalmöte hela dagen sen bär det av hemmåt igen! Saknar Baby så mycket när jag är borta!
Imorgon fyller min fina mamma år, Grattis Mamma i förskott ifall jag inte hinner skriva imorgon.
Du är bäst!!!

Nu måste jag ta och göra mig iordning för sängen, är sååååå trött!!
God natt och...
Have a nice one!!!


Kan man få för många skor?

Enligt Anton JA... Enligt mig absolut inte!!!

mina nya....



Nu ska jag gasta till tåget...

Have a nice one!!!


I mitt badrumsskåp



Kastanjevatten Åhlens eller Kicks 90 Kronor

Måste tipsa om en jätte bra grej!!!
Om man vill vara lite brun i ansiktet när man går ut, vid speciella tillfällen eller varje dag så kan jag verkligen rekomendera kastanjevatten. Inget Kladd och det täpper inte till porerna utan du får bara en naturlig färg i ansiktet. Man tar bara lite på en bomullsrondell och smörjer ut det så det blir jämt. Vill man inte ha så mycket färg kan man blöta den med vatten först och krama ur. Man blir inte orange och den luktar inte illa, som brun utan sol annars kan göra! Jag har redan fått flera av mina vänner att prova den och de är jätte nöjda:)

För övrigt myser jag mest bara omkring, jag har en ansiktsmask i ansiktet och ska krypa ner i sängen och med spänning vänta på fru Anka! Men först... Sveriges fulaste hem. Måste få tips vad man kan göra för roligt. Om inte Anton åker till Ljusdal i helgen för att träffa Mackan tänkte vi ha en liten makeover här hemma.
Måste ta bort vår fula fondvägg i vardagsrummet... den är hemsk!
God natt people

Have a nice one!!!


The City

Vilken underbar dag... The City på tv hela dagen. Är helt missnöjd nu för att jag måste hämta baby på jobbet och så måste vi handla. Det enda som fattas i the City är Lauren, Lauren är kingen:)
Har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar The City eller The Hills bäst! Får återkomma om det!
Ikväll blir det Taco kväll hemma hos oss, det har blivit lite av en tradition på söndagar. Baby har ingen match idag så ikväll får jag ha honom för mig själv hela kvällen.

Hade tyvärr ingen kamera med igår kväll så jag har inga bilder att lägga upp! Sorry!!!
Det var riktigt kul igår iaf och som sagt var Hoffmaestro skit bra. Jag, Ylva och Anna åkte från Angelica lite tidigare för att kunna ta stämpel. Vi gick sen upp till mig och tog några fler öl innan vi gasade ner igen.
Här hemma satt Anton, Vargen, Danne, Jimmy, Lina och hennes bror fredrik så vi gick ner tillsammans med de vid 24 tiden!
Nu ska jag gasta iväg med bilen...
Have a nice one!!!


hoffmaestro


Jag och larsson på hoffmaestro... fan va bra de var!!!

god natt och have a nice one!!!


Mitt nya projekt

Håller just nu på att måla om ett bord som jag fått av min mamma, första omgången färg håller precis på att torka så jag tänkte jag kunde blogga lite under tiden:)
Vet inte riktigt vart jag ska ha bordet men någonstans ska det klämmas in!

 
 Före och efter

Ikväll ska jag till Larsson på tjejfest, hon har precis fyllt år så det blir ett jäkla kalas:)
Jag ska åka upp lite tidigare och göra mig iordning och så ska vi käka nån middag. Det ska bli jätte kul ikväll.
Igår lagade ju Vargen middag som sagt och han hade med sig en flska vin, den rann ner ganska lätt:)
Vi gick ner på Svenssons en sväng och tog nån öl, det var trevligt! Har inte varit på svenssons
på över 1 år, träffade lite folk jag inte sett på länge så det blev lite surr om allt och ingenting!
tack för en trevlig kväll Vargen:)
Nu ska jag ladda för kvällen och spana ut en outfit!

Have a nice one!!!


Vilken fin dag

   
Vilket fint väder det varit idag, sjukt kallt bara!
Jag och syrran tog en shopping tur till birsta, köpte 2 par skor. Kunde bara inte hålla mig.
Behövde de verkligen:) :) :)
Nu är vargen här och ska laga mat till mig, känns fel när det är han som fyllt år men han ville det.
Han hade till och med med sig en flaksa röd vin.
 Och lika glad för det är jag....

Have a nice one!!!


Good morning

Skönt det var att sova ut och slippa vakna till alarmet... konstigt nog vaknade jag klockan 9. Kändes helt onödigt när jag kunde sova hur länge som helst. Hur som helst ska jag och syster ut på birsta idag, sen ikväll kommer vargen på besök igen. Var inte så längesen han var här, tror han saknat mig!!!
Vi ska käka lite mat och kolla på idol tänkte vi, han får dock nöja sig med lasagnen som blev kvar sen igår som för övrigt var riktigt god:)
I måndags var Vargens födelsedag och jag glömde den i år igen, vilken dålig människa jag är ibland.
Inga ursäkter... men förlåt! Du är en bra vän:)

Have a nice one!!!


Kan inte fatta...

Att jag under min lång resa längtade efter att få laga mat igen! Jag är redan less på att tänka ut vad man ska äta varje dag plus att det ska lagas oxå. Annat var det när man bara fick sätta sig ner och beställa vad man ville för inga pengar alls. Gud vad jag saknar det!!!
Som tur är har jag en super kille som tycker det är kul och som just nu håller på och lagar lasagne:)
Han är så söt... han frågade precis om han skulle börja med channel såsen, han visste inte vad det hette.
Själv sitter jag och latar mig framför datorn i våran lilla skrubb.

     

Imorgon är jag ledig har redan gjort mina 40 timmar för denna vecka, ska ta mig an och måla bordet som jag inte orkade ena kvällen. När man väl börjar är det roligt, men det känns som ett stort projekt innan!

Idag fick vi snygga paljett leggings till butiken i Hudik som jag tog tar med till stan butiken imorgon.
Endast 8 par, först till kvarn! De är jätte fina!

Nu luktar det lasagne i hela lägenheten, måste gå och kolla läget i köket...
Have a nice one!!!


trött och tärd

Nu ska jag strax bege mig till tåget för att åka til Hudik och jobba, sista dagen för mig denna vecka! Skönt!
Måste sova ikapp mig känner jag, det är tugnt att gå upp 6,7 på morgonen:)
Tänkte pyssla lite hemma ikväll, har ett bord jag måste måla. Lite nervös att det inte ska bli bra bara.
Hörs ikväll!

Have a nice one!!!


Desperate

Ikväll börjar en ny säsong med desperate housewife:) Och det bästa av allt är att Anton ska på match så han kommer inte vara hemma och störa!!! Bara jag, sängen och husfruarna:)
Måste skynda mig att duscha och laga mat så jag är redo!

klickade hem denna fina kavaj från Gina igår... har inte provat den men hoppas den passar 


Gör den det blir det min lördags outfit då jag ska till Larsson på tjejfest. Hittade den prefekta presenten idag i Övik. Kan tyvärr inte visa vad det är eftersom hon är en av mina trogna läsare:)

Nu Mat...

Have a nive one!!!


Bensinstopp... alltid lika kul!

Hur kan man ha sån otur att man får bensinstopp 100 meter från sin parkering? Det händer bara i mitt liv. Precis när vi ska svänga in på gatan vid oss stannar bilen mitt i korsningen! Visste inte vart vi skulle ta vägen. Som tur var gick det en man förbi som hjälpte oss putta in bilen åt sidan. Det är fel på våran bensin mätare så när det är kvartstank är det egentligen slut! Vi hade lite tur att Ok bara låg 2 minuter därifrån, det var bara att traska ner och köpa en dunk med bensin. Allt detta med en pulserande huvudvärk!

Förutom denna lilla incident har jag haft en bra dag! Var på loppis i bergsåker och hittade en kandelaber för 40 kronor:) Nu har jag precis kommit hem från Bleng. Ylva och larsson var där och hälsade på så jag gasta upp och fikade lite kladdkaka och åt massa godis. Nu ska jag ta och packa väskan för imorgon, jag ska upp till övik igen i 2 dagar. Ser fram emot hotell frukosten igen:)

Men först lite bilder från igår....

        

                                                                

 

Have a nice one!!!


♥ kärlek ♥


     Örhängen och halsband från guldfynd, ( råkade se påsen:))

Fick igår jätte fina smycken från min Baby, vi hade varit tillsammans i 3 år förra fredagen.
Kände mig sjukt dålig när han hade köpt så fina presenter och jag hade ingenting till honom.
Jag har verkligen inte hunnit med mig den här veckan, det har varit fullt upp!
Så nu ska jag bege mig ut på stan på present jakt...

Ikväll kommer det lite folk till oss för Anton fyllde ju år för ett tag sen, vi tänkte gå ut en sväng och
ha en riktig slappar söndag imorgon!
Sen vill jag önska Bleng och Alex välkommen till the neighbourhood, de bor nu endast 1 trappa upp i samma hus!

Have a nice one!!!


Fredagsmys;)

Titta vad jag fick....



Har saknat dig oxå älskling, tack för jätte fina blommor. Du är bäst!!!

Nu ska vi äta räkor och massa andra gosaker till Idol, Ha en trevlig kväll


Have a nice one!!!





En lyckad öppning

Nu är jag äntligen hemma igen från Övik, det är jätte kul att åka iväg och jobba på öppningar men det är såååå skönt att vara hemma igen. Allt har gått jätte bra och öppningen blev jätte lyckad. Vi öppnade i onsdags i 3 timmar för stan hade tjejkvälls öppet. Vi hade täckt för dörrar och fönster med stora affischer,  5 minuter innan öppning tog vi bort de. Jag har nog sldrig sett så mycket folk på sån liten yta någonsin. De unga tjejerna skrek som om vi hade en kändis gömd någonstans, det fanns inte golvyta till alla! Vi fick anlita vakter som fick stoppa folk vid ingången som sen blev insläppta när folk gick ut. Det var 3 svettiga timmar men som sagt mycket lyckat.
Jag känner mig helt slut i kroppen så jag funderar faktiskt på att sova några timmar innan Anton kommer hem. Om jag inte gör det känns det som jag kommer somna vid 8. Då blir nog inte baby så glad på mig, var ju trots allt ett tag sen vi sågs! Tydligen har han planerat middag och det blir nog bara fredagsmys för oss ikväll.

God eftermiddag....

Have a nice one!!!


RSS 2.0