Hemma igen

Har nog aldrig varit så mätt som jag är nu...
Jag har proppat i mig massa godskaer hela kvällen. Först åt jag en jumbo portion med mat sen blev det ostbollar, chips, jordnötsringar, chokladboll och chokladkaka. Känns som jag ska sprängas!!!
Men trevligt var det, tyckte det var rätt person som åkte ur idol. Det var hennes tur helt enkelt.

Imorgon ska det jobbas mellan 9 och 4 så det är dags för sängen nu, måste ladda för imorgon då det blir party!!
Ölen är på plats i kylen, det enda som fattas är ett gott humör och en outfit, har inte riktigt bestämt än vad jag ska ha på mig får bli nån gammal trasa den här gången. Hade tänkt att ha min kjol jag köpte på gina men den jobbade jag i idag så det blir inge kul... Ja ja partyklackarna ska på iaf:)

Pictures from the evening





sleep tight!!!



mys kväll

Ikväll har jag blivit lämnad ensam ful hemma, Anton ska inventera på jobbet så han ska inte komma hem förrän sent. Det är då man har tur att man har vänner som Bleng och Alex, de bjöd hem mig på en mys kväll. Vi ska käka lite middag och se idol såklart. Först är det food shopping på konsum i nacksta som gäller, Bleng ska laga sin super pasta sås, vet inte vad det är för nåt men det blir säkert super gott.

Nu ringde bleng så nu är det bara att gasta på med mössa, vantar och vinter jackan.



Have a nice one

Friday

Äntligen fredag... Tyvärr så känner inte jag den där helg känslan på fredagar som andra gör. Jag ska jobba hela helgen så min helg kommer inte förrän nästa onsdag. Ibland önskar man att man hade ett måndag till fredags jobb typ 9-5.
Har räknat ut att det är bara 18 dagar kvar på jobbet nu!!! och 1 månad tills vi lämnar sverige. Vi ska åka till Helsingborg dagarna innan vi åker för att hälsa på lill skrutten Lucas. Det är antons brorson och vi har inte träffat honom än. Lite svårt när han bor i Helsingborg och vi i sundsvall. Måste ju träffa han dock innan vi åker annars kommer han ju vara en storpojke när vi kommer hem.... nästan i alla fall.

Nu blir det dusch och frulle, har två timmar på mig att göra mig iordning innan jag börjar jobba, Det blir Kingen de!!!


Have a nice one

Puzzel Bubbel

Är ett väldigt underskattat tv-spel...
Har Alex och Danne här på besök och har aldrig sett alex så nöjd och Danne så fokuserad. Själv har jag spelat i ca 2 timmar, så nu ser jag inte skillnad på färgerna längre, det är då det är dax att lämna över kontrollen till nån annan :)
Det är så himla kul att spela med Anton, han är färgblind så jag vinner hela tiden, HAHA!!!

Blev ingen ansiktsbehandling ikväll, det blev så sent så vi sköt upp det till nästa vecka istället.
Sitter och planerar lite inför lördag, ska ju på en liten halloween fest och då är min fråga...
Måste man klä ut sig till nåt speciellt eller kan man bara vara maskerad?
Jag vill ha en sån där mask som täcker halva ansiktet sen vill jag sminka andra sidan med nå coola färger.
Tror det får räcka för mig!

Game night

 
                          


Have a nice one

godmorgon

It´s a very white day...
Den lilla snön som kom igår ligger faktiskt kvar, ska bli jätte mysigt och gå till jobbet.

Har fått en komentar om datumen på bilderna jag lägger upp, att de är lite felaktiga. Det är tyvärr så att jag har en mycket dålig kamera och vi håller på att ska beställa en ny tills vi åker, men vi har lite beslutsångest vilken vi ska ta. Vet inte hur många gånger jag har ställt om datumet men det försvinner liksom. Ni får ha överseende med det ett tag till:)
Hade inte ens märkt att det stog 2006 :)

Ikvälll ska jag träffa alex, hon ska få en ansiktsbehandling av mig. Jag brukar göra det på henne 2 gånger i månaden ungefär men nu var det ett tag sen så nu är det dags!
Ja men då var det dags att bege sig till el worko!

Chao!!!

       

                         Hittade bara det här jätte gamla
                                  kortet på mig och alex :)


Första snön :)

Ikväll kom första snön... mysigt mysigt. Tyvärr lär den väl inte ligga kvar så länge.
Välkommen vintern!!!



     Lite halv dålig bild, men det syns att det snöar i alla fall

                                God Natt!!!

En fika på stan

Idag är Jonnas sista dag hos oss, imorgon bitti åker hon tillbaka till Öland. Hon har en 9 ½ timmes tågresa framför sig. Är inte ett dugg avundsjuk!!!
På fredag ska hon på halloween fest så hon ville gå ner på stan och köpa lite utklädnads saker. Hon hade köpt kläder och skor men efterssom hon ska vara djävul så behövde hon en treudd och horn. Vi hittade skit snygga grejor på skämtsaker och barnvagnar, blev dock inga horn utan en mask istället.

                 

Vi träffade även upp min syster och Ylva på stan och tog en fika, har inte träffat ylva på ett tag så det var trevligt och prata ikapp sig med henne. Malin på mitt jobb hade lunch precis när vi skulle fika så hon mom oxå med en sväng.

                     
                           Ylva                    Malin                    Jonna

     
        På Charm                 Syster, jag & Jenny          jag & syster

Nu ska jag ta och laga lite middag, ska göra lasagne. Har värsta pressen på mig för tydligen gör Anton och Jonnas mamma en super god lasagne. Jag ska göra mitt bästa!!!
Undra om det finns nått bra recept på recept.nu, kan vara min ända chans :)

Å höll på att glömma fick ju fin besök när vi satt och fikade. Lilli min arbetskamrat och vän tittade förbi en sväng, de var ute och shoppade. Har inte nämt Lilli i min blogg än, känner att det är dags för det för det är verkligen en toppen Tjej.



                                                     Lilli med syster

Have a vnice one!!!

Våran reseplan

Det verkar som om jag har blivit för gammal för att sova bort halva dagarna, jag är ledig idag igen och ville verkligen sova ut jätte länge... men icke!!! Anton hade ställt sin klocka på 9 och då vaknade jag såklart av den och har inte lyckats somna om sen dess, Suck!!! Jonna ligger helt nöjd på soffan och sover.
Perfekt tillfälle att blogga lite tills hon vaknar.

Tänkte att jag skulle skriva ner våran reseplan, vart vi ska åka och så. 
 
 ♥  Vi lämnar Sverige den 1 december, då börjar vi att åka till thailand där vi ska stanna i en månad. Kommer fira jul med Antons syster Moa nere på Phi Phi.
 ♥  Runt den 3:e åker vi vidare in i Kambodja, där ska vi kika på lite olika tempel, uppleva kulturen och mysa runt! Kommer stanna där i ca 11 dagar.
 ♥  Sen åker vi nog till Laos i några dagar, det ska finnas någon flod där som ska var intressant att se. Blir nog inte mer än 3-4 dagar.
 ♥  Efter det åker vi vidare till vietnam, har kollat på lite olika platser jag vill åka till och det ser jätte vackert ut, påminner lite om Thailand med vackra stränder och turkost vatten, men vietnam har oxå en väldigt intressant historia som man kan lära sig om. Man kan till och med få krypa i grottor som användes under kriget. COOLT! Här stannar vi nog i ca 2 veckor.
 ♥  Vi är nu på vår sista månad i asien, den kommer vi att spendera i Malaysia. Här ska vi resa runt mycket och se så mycket vi bara hinner, anton vill försöka surfa lite oxå. Malaysia är det första stället vi kommer till som har surf.  Och Anton älskar verkligen att surfa. Han är jätte duktig!
Här ska vi även möta upp Antons familj, de kommer bo i Lankawi så vi tänkte åka och hänga med de lite där innan vi drar vidare.
 ♥  Det är nu den 1 mars och vi drar vidare till Nya Zeeland. Här ska vi stanna i hela 3 månader. Vi kommer börja med att resa runt med ett buss bolag som heter Kiwi Experience, de tar oss runt i nästan hela Nya Zeeland på 30 dagar. Efter det kommer vi bosätta oss i Queenstown, för att eventuellt jobba lite och testa på hur det är att bo här. 
 ♥  Den 2 juni flyger vi vidare till Fiji, Paradiset. Här ska vi Cruisa runt massa små paradis öar med en båt. Här ska även Anton få surfa lite har lovat att följa med på surf läger. Man kanske ska passa på att lära sig lite!
I 3 veckor stannar vi här innan vi åker vidare till vår slut destination...
♥  Bali.... 5 veckor på våran favorit ö. Det blir 4.e gången jag åker dit men inte den sista. Jag älskar Bali det är ett underbart ställe, massa roliga saker att göra och mycket trevliga männinskor. Efterssom vi träffades här för 2 år sen känns det som ett perfekt ställe att avsluta våran jorden runt resa på!

Snart är jag där...

     

Fartfylld dag

Idag har jag varit ledig, jag och Jonna har haft värsta tjej dagen. Vi började med att göra en liten mini ansiktsbehandling. Sen sminkade vi oss och gjorde oss fina.
Sen drog vi vidare ner till min kära vän Alex på salong purple, som fixade en klipp tid åt Jonna i sista sekunden, Tack Alex!!!
Hon klippte en as snygg frisyr som vi såg på nätet igår, önskar jag oxå kunde ha sådär men med mitt ynka barr så går det tyvärr inte...

Before and after 

   

Sen fick vi låna alex bil och åka ut till birsta. På vägen stannade vi till på erikshjälpen i bosvedjan. Brukar alltid hitta massa roligt där. Och inga undantag idag.... Hittade en jätte fin väska, precis en sånn som jag velat ha jätte länge.
Endast 27 kr!



Jonna hittade oxå en väska och en mysig stickad tröja.
31 kr för väskan och 41 kr för tröjan!



På birsta började vi med att käka en gammal hederlig Ikea lunch, 2 korvar med läsk. Billigt men sjukt gott!
Vi hade tyvärr bara 1 timme på oss att göra birsta city men vi hann med det viktigaste, Gina Tricot och Monki.

Nu är vi hemma igen och väntar på att Anton ska komma hem från jobbet så vi kan äta någon gång, är super hungrig. Man står inte så länge på 2 korvar tyvärr...

Här är lite bilder från dagen

   

Kan nån förklara vad som hände med min skalle på sista bilden??? den fortsätter ju genom taket!!!
SKUMT!!!

Have a nice one


Choklad bollar

Anton håller på att baka choklad bollar åt mig och Jonnis medans vi spelar nåt jätte gammalt, fjantigt sjkuta skjuta tv-spel. Titta vad gullig han är...

           


Tjejerna vann :)

Haha... vad vi är bra, Var på Boda Borg idag och spöade killarna med 12, 11. Vi klarade altså hela 12 banor, helt överlägset. 

Tjej laget bestog av Jonna, sara, alex och mig själv

           

Har tyvärr inga kort på kill laget men de bestog av Danne, Peter, Mackan och Anton. Och faktiskt så är de värda en stor applåd för de tog igen bra där på slutet :)
Vill även tillägga att minen på mitt kort är tillgjord, ser absolut inte ut så där när jag myser runt på Boda Borg!

Kul har vi haft det idag iaf, det är bra träning att gasta runt bland alla banor. jag är ju ganska otränad så jag lär väl vakna med träningsvärk i hela kroppen i morgon. Jobbar mellan 9 och 4, sen är jag ledig i 2 dagar innan min underbara 9 dagar i rad period börjar... Den gillar vi! Nä men det är perfekt och vara ledig mitt i veckan nu när Jonna är här.
Tänkte visa henne Birsta City på tisdag, the place to be:) HAHA.

Igår kväll hade vi sällskapsspelskväll, vi spelade vilda gester och jag höll på att garva ihjäl mig. mackan var helt klart roligast! försökte få han på film, ska försöka lägga in det.
En sak är säkert iaf, sätt inte mig och bleng i samma lag för vi är helt överlägsna.

Some pictures

   

Nu ska vi äta godis, chips och se en film. Har precis mättat min ena mage med fläskfile, potatis i ugn och pepparsås.
Nu ska jag mätta min andra mage med lite sötsaker!

Later skater

mys kväll!

Fredag är den bästa dagen för att ha en mys kväll, det är ju idol på tv, det brukar oxå alltid vara en bra film på femman vid halv tio. Igår var det Man on fire, den är så himla bra men jag gråter alltid som en bebis på slutet, så sorglig!

Vi hade köpt massa gott att äta, vi åt räkmackor med vitlökssås, ägg, citron och sallad. Sen hade vi även köpt chorizo och marinerade vitlökar. Till efterrätt blev det godis. Hatar att Anton alltid blir så mätt när han äter så han orkar aldrig äta godis, då får jag sitta där själv med godis skålen i knät och svulla... Inte bra för självkänslan.

                                      
          

Ikväll kommer ju Jonnis... vi tänkte gå ut och käka buffé på kermit. Sandra, Alex och Bleng ville oxå följa med. Det blir en lugn kväll tänkte gasa upp till oss sen och spela lite spel. Får se om det blir ett glas vin kanske. Är faktiskt ledig imorn :)
Imorn blir det Boda Borg, gud vad jag ska kämpa!!!
Nu jobb 12-15, Lyx lördag........ Efterssom det är rosa bandet gala ikväll ska vi ha rosa tröjor på oss. Vi har även ett erbjudande på en jacka idag, kostar egentligen 399 kr men idag bara 299 kr
Känner att idag kan bli min första dagen outfit, men den får komma sen:)

Have a nice one!!!

Jag och Larsson

                     

Var tvungen att kopiera den här bilden från Larsson... Den är från förra helgen när vi var på fest hos henne! Hon hade en MAC som man kunde knäppa massa roliga bilder med, så himla fult,  Men roligt :) HAHA

Maten på bordet:)

Gud vad fort den här dagen har gått... Har inte hunnit med någonting. Sov ganska länge sen begav jag mig iväg till jobbet vid 12 och slutade klockan 7. Trodde jag skulle hungra ihjäl på vägen hem och funderade hela vägen på vad jag skulle äta när jag kom hem.

Då stog min käraste sambo i dörren och gav mig en puss på kinden och han hade lagat middag till mig. När jag träffade Anton hade han inte det minsta intresset av att laga mat men nu inser jag att han har smygit med sina talanger!
Han är faktiskt skit duktig!

  

Nu har jag precis kollat färdigt på Tila Tequila, sånt sjukt sjukt sjukt program men jag kan ändå inte sluta kolla... Imorgon ska hon välja och det måste jag bara se. Hoppas det blir en tjej den här gången! Jag fastnar alltid för sånna här konstiga program, jag dras liksom med in i det och tycker det är så patetiskt men jag måste ändå se. Det är därför jag är en trogen glamour och våra bästa år tittare. Nu har de flyttat reprisen på våra bästa år till 7 på morgonen så nu kan jag inte se längre, för att ställa klockan är inget alternativ. Tur att det finns days bloggen :)

I hegen kommer jonna, antons lilla syster, det blir en lugn helg. Tänkte gå ut och äta och förmodligen åka till Boda borg på söndag, det ska bli skit kul. Var på boda borg i Skellefteå när vi var där på Gina kickoff. Klarade bara 3 banor av 11 så nu ska jag ta revanch!

Sandra... får ursäkta min dåliga uppdatering på dagens outfit, ska bättra mig!

             
En bild på mig och Antons syster Jonna


Turbo städning

      
       Ska jag lämna min kära lägenhet?


Herregud... är helt svettig efter denna timmes turbo städning. Jag och Anton hjälptes åt och städa hela lägenheten innan vi ska visa den för ett par som kommer om en halv timme ungefär.
Vilken pärs! Men fort gick det och fint blev det:)

Skulle egentligen visat före och efter men vågade inte för det såg inte klokt ut. Ni som känner mig vet att det kan göra det hos mig ibland, dock inte lika ofta nu som förut.
Har varit och handla idag oxå... Hela familjen typ, Jag, Anton, Mamma och min 93 åriga mormor. Hela ligan kan man säga. Helt otroligt att min mormor är så gammal men bor själv, handlar (om man kör henne till affären förstås) lagar mat, diskar, Hon är så söt!


     
               Mormor Elin :)

God kväll!

Tröttis!

Jag är så himla trött hela tiden, vet inte om jag är sjuk eller om det är för att det börjar bli så mörkt och dystert ute. Hoppas på det andra alternativet!
Är nu på väg till ännu en dag på jobbet, fick in massa nytt igår som jag måste spana på.
Igår kväll åt vi middag med Bleng och Alex, beställde kina mat,
sen hade Angelica bakat världens godaste morotskaka, den är så sjukt god, åt så jag trodde magen skulle sprängas.


 
The carrot cake!

Nu ska jag ta och springa vidare så jag inte kommer försent, Ikväll är det visning av lägenheten, foodshooping and cleaning time. Kung Kväll!!!

Mitt fynd idag

Hittade en jätte fin kjol i dag på Gina Tricot i birsta, är nästan aldrig ute på birsta
efterssom jag jobbar inne i stan
men när jag åker ut är det alltid kul och kika i den butiken
för de har vissa saker som inte vi har eftersom det är en större butik.

          

   Idag hittade jag den här fina kjolen 199 kr             
                 Tyckte den var jätte söt!
     

Gina tricot

Glöm inte att kolla in gina tricots hemsida...

Nu kan du klicka hem precis vad du vill ha från Gina.

www.ginatricot.com

Enjoy!!!!

Idag är jag ledig

                                            

Det är så himla skönt att vara ledig måndagar, är aldrig det egentligen men idag var jag det. När man har varit ut lördag är det helt underbart att sova ut på måndagen.
Har fått mycket gjort idag även fast jag sov lite längre. Vi har haft problem med våran dvd hur länge som helst, har lämnat den på service typ 5 gånger men nu är vi less. Åkte tillbaka med den till expert så nu skulle de hjälpa oss att reklamera den, Äntligen!!!

Nu sitter jag och väntar på anton, han slutar om en halvtimme då ska vi gå på ica och handla lite småsaker, ska göra lax i ugn ikväll.
Innan han kommer ska jag börja skriva ner lite om jorden runt resan vi ska göra den 1 december, skriva lite om alla länder vi ska till, vad jag vill se där och lite sånt. Ska bli så kul!!!


Kram Kram


Lite bilder från när jag träffade anton på Bali 2006, trodde aldrig det skulle hålla så här länge... MIn kära!!!

      

efter lördag kommer söndag...

Har aldrig gillat söndagar men på senare tid har jag faktiskt insett att det är en väldigt bra dag, man kan vara precis hur lat man vill. Man har ingen press på sig att man måste hitta på nåt eller fixa saker man kan bara vara och mysa.

Idag blir det en mys dag i soffan med en väldigt bakis, anton, film och godsaker.
Var ju på fest igår hos Angelica, väldigt trevligt men man är lite seg. Vi lyssnade på gammla låtar igår som man får flashbacks när man hör, massa roliga minnen.

Lite bilder från kvällen
                                          
     
                               

Ha en bra söndag!!!


...lasse här....

gäst bloggar lite på majsan/barr7musi/majs/cors/gummsi.... (kärt barn har många namn) blogg.
tänkte bara önska er en bra kväll!
nu ska vi dricka , MERA alkohol ( = saft, lättdryck, vartten, oboy, läske blask....?!) 

kram
/"lasse, larsson" angelica


Underbara lördag

NU är det äntligen lördag och ikväll ska jag på tjej fest hos min vän Angelica, hon har fyllt år. Ska bli jätte roligt, har inte gått ut med angelica sen i maj när jag hade min 70 tals fest.
Jobbar dock idag 9-16, men sen blir det raka vägen hem till bleng där vi ska fixa till oss lite och äta lite mat.
En kompis till angelicas sambo alex, Hanna, är frisör och ska komma och fixa vårat hår, Värsta lyxet!!!
Ska bli så himla kul ikväll, jag tror på en lyckad fest!
Har 2 skit bra presenter till födelsedagsbarnet oxå, hoppas de passar bara!!!

Nu är det dags att bege mig mot jobbet, ska jobba mycket hårt idag så dagen går fort :)


Kolla vad liten anton är...


För 2 år sen exakt!
På väg till samma fest.
Angelicas fördelsedgasfest

En dag närmare

Nu är det bara 39 dagar kvar till min livs resa börjar.

Blir så himla stressad för det är så mycket små grejor kvar att göra, Papper att fylla i, ringa försäkringsbolag, hitta hyresgäst, sen har man ju jobbet oxå som man ska gå till varje dag. Jag börjar 12 i dag men jag ska snart gå för jag ska gå förbi min kära vän och arbetskamrat Bleng och dricka en kaffe innan vi börjar :)
Min kära vän heter egentligen Angelica och hon och många andra har frågat vad hon har gjort för att förtjäna sitt mindre smickrande smeknam Bleng (Blengis, Blengman) Och nej hon blenger inte på folk så det är inte därför, det är egentligen en lång och konstig historia och i slutändan kommer hon ändå alltid att heta Bleng :)
Som man säger... Kärt barn har många namn

                 
Jag o Bleng på rockfest!!!       I stockholm                           Gina kickoff 

Dagens outfit

Känner mig lite pressad över detta... Har alltid sagt att om jag hade en blogg så skulle jag visa dagens outfit! Det var mest på skoj men det har ändå blivit till en grej så jag känner att jag måste stå fast vid detta:) Vill absolut inte förlora en trogen blivande läsare, min syster pga att jag missar dagens outfit! Kvällens outfit tänker jag dock inte visa för den består av ett par röd rutiga flanell byxor och ett svart linne.

God Natt

Äntligen ett namn som inte är upptaget...

Ok... Nu var det klart, min alldeles egna blogg. Har tänkt göra det här jätte länge men har inte hittat det perfekta namnet. Inte för att tinamariel är det perfekta namnet  men det var typ det ända som var ledigt. :)

Om 40 dagar exakt åker jag och min kära sambo, Anton på vår efterlängtade jorden runt resa. Har tänkt att ha den här bloggen speciellt för nära, kära, vänner och arbetskamrater så de kan följa mig på min resa.
Känner att jag kan behöva träna lite på hur man gör, hur man lägger upp bilder osv. ett tag innan jag åker så jag är expert när jag är på plats:)
Larsson om du läser detta så vill jag ha hjälp att pimpa den lite... HAHA!!!





MIn kära sambo Anton!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0