Våran reseplan

Det verkar som om jag har blivit för gammal för att sova bort halva dagarna, jag är ledig idag igen och ville verkligen sova ut jätte länge... men icke!!! Anton hade ställt sin klocka på 9 och då vaknade jag såklart av den och har inte lyckats somna om sen dess, Suck!!! Jonna ligger helt nöjd på soffan och sover.
Perfekt tillfälle att blogga lite tills hon vaknar.

Tänkte att jag skulle skriva ner våran reseplan, vart vi ska åka och så. 
 
 ♥  Vi lämnar Sverige den 1 december, då börjar vi att åka till thailand där vi ska stanna i en månad. Kommer fira jul med Antons syster Moa nere på Phi Phi.
 ♥  Runt den 3:e åker vi vidare in i Kambodja, där ska vi kika på lite olika tempel, uppleva kulturen och mysa runt! Kommer stanna där i ca 11 dagar.
 ♥  Sen åker vi nog till Laos i några dagar, det ska finnas någon flod där som ska var intressant att se. Blir nog inte mer än 3-4 dagar.
 ♥  Efter det åker vi vidare till vietnam, har kollat på lite olika platser jag vill åka till och det ser jätte vackert ut, påminner lite om Thailand med vackra stränder och turkost vatten, men vietnam har oxå en väldigt intressant historia som man kan lära sig om. Man kan till och med få krypa i grottor som användes under kriget. COOLT! Här stannar vi nog i ca 2 veckor.
 ♥  Vi är nu på vår sista månad i asien, den kommer vi att spendera i Malaysia. Här ska vi resa runt mycket och se så mycket vi bara hinner, anton vill försöka surfa lite oxå. Malaysia är det första stället vi kommer till som har surf.  Och Anton älskar verkligen att surfa. Han är jätte duktig!
Här ska vi även möta upp Antons familj, de kommer bo i Lankawi så vi tänkte åka och hänga med de lite där innan vi drar vidare.
 ♥  Det är nu den 1 mars och vi drar vidare till Nya Zeeland. Här ska vi stanna i hela 3 månader. Vi kommer börja med att resa runt med ett buss bolag som heter Kiwi Experience, de tar oss runt i nästan hela Nya Zeeland på 30 dagar. Efter det kommer vi bosätta oss i Queenstown, för att eventuellt jobba lite och testa på hur det är att bo här. 
 ♥  Den 2 juni flyger vi vidare till Fiji, Paradiset. Här ska vi Cruisa runt massa små paradis öar med en båt. Här ska även Anton få surfa lite har lovat att följa med på surf läger. Man kanske ska passa på att lära sig lite!
I 3 veckor stannar vi här innan vi åker vidare till vår slut destination...
♥  Bali.... 5 veckor på våran favorit ö. Det blir 4.e gången jag åker dit men inte den sista. Jag älskar Bali det är ett underbart ställe, massa roliga saker att göra och mycket trevliga männinskor. Efterssom vi träffades här för 2 år sen känns det som ett perfekt ställe att avsluta våran jorden runt resa på!

Snart är jag där...

     

Kommentarer
Postat av: angelica

töntig resa!! ;P

puss och kram

2008-10-29 @ 23:11:31
URL: http://angelicatherese.blogg.se/
Postat av: Erika Norberg

Nya Zeeland är grymt!!! Finns mycket att göra där, åker ner dit 5 veckor den 26jan. Ha en jätte härlig resa!! Lycka till

2008-10-30 @ 15:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0