Kuta beach

Vi har nu avklarat var andra dag pa Kuta beach:) Vi ska stanna har 2 natter till sen drar vi vidare till Lembongan. Nu har vi precis kommit hem fran solnedgangen. Vi hittade en jatte mysig bar precis vid vattnet dar vi tog nagra ol och kikade pa solnedgangen. Det kanns helt underbart att vara tillbaka. Allt ar sig likt, lika underbart som vanligt. Nu borjar det bli dags for middag, det ar varsta beslutsangesten varje dag var man ska ata. Igar blev det sushi iaf. Sjukt gott!!! Dit kommer vi absolut ga igen.
Det kanns mycket varmare den har gangen, vet inte om det ar vi som ar ovana varmen men det kanns nastan olidligt ibland. Det blir inte langa stunder pa stranden for det kanns verkligen som man ska branna ihjal sig.

Just nu pratar Anton med sin bror som fick en dotter igar.
Valkommen till varlden Bianca... Och grattis Fredde och Camilla!

Have a nice one!!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Va fint att höra att ni är framme. Daniel och jag håller på att packa för Stockholm, vi ska vara där över helgen. Vi är så sjukt laddade! Daniel har fått bestämma helt vad vi ska göra på torsdag, hans fördelsedag du vet, det blir Skansen hela dagen. Han är knäpp min make. Hälsa Anton och ha det så bra.

Kram

2010-06-02 @ 09:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0