on the road:)

Ok nu ar vi inne pa varan 3:e dag med campvanen, det gar fort. Det ar sa sjukt vackert har, sa gront! Det ar massa djur pa vagarna, losa kor och vildhastar. Forsoker fa lite bilder men de ar sa nyfikna nar man kommer nara:)
Har knappt jatte mycket fina kort haller pa och forsoker ladda upp men det gar som vanligt inte sa bra!

Idag ar vi pa vag till en sjo som vi ska campa vid ikvall, igar korde vi kustremsan pa ostkusten och vi badade tom. Inte lika varmt som asien men betydligt varmare an tranviken:) Det var klarbla himmel igar och perfekt temperatur.
Nar vi ar klar med campingen ska vi hoppa pa Kiwi experience, ett buss bolag som tar en runt om i landet med massa olika aktiviteter. Ska oxa bli kul. Sen ser det aven ut som om vi ska pa surf skola i 5 dagar... kan man lara sig tro! Det ar fragan:)
NU ar det dags att rulla vidare om vi ska hinna vara mil idag:) Ha det sa bra sa lange!!!

Have a nice one!!!

Kommentarer
Postat av: Pappewappsen

Det verkar vara ett fint land, med natur ungefär som i Sverige? Fint att ni tog en rundresa med campern, det brukar bli bäst om man skall uupleva annat än streetan. Och sedan skulle ni hoppa på en buss, det verkar också kul, men hoppa inte ifrån någon Bangle jump är du snäll. Det är en sådan adrenalinkick, så många har berättat att de fått dödsångest. Jag önskar inte dej det!!!

2009-03-07 @ 07:52:47
Postat av: Ylva

Jag vill oxå va där med er nu och utforska....Snälla plocka upp mig på vägen =) Kisskiss Hughug

2009-03-08 @ 14:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0