tillbaka igen




Da var man tillbaka i Auckland igen efter 2 underbara veckor med vanen. Nu ar det bara att vanja sig med att aka buss de narmaste 2 veckorna. Imorgon aker vi ner till sodra on och hoppar pa Kiwi bussen som ska ta oss runt den sodra on. Det har varit sa himla kul med vanen man har kunnat aka vart man vill och stannat hur lange man vill sa det har kommer bli lite annorlunda! Det borjar bli ganska kyligt har oxa om kvallarna och tydligen ska sodra on vara kallare. Maste ge mig ut och kika efter en jacka tror jag, har inte sett nan jag gillar men kan inte vanta langre nu. 
Annars hander det val inte sa mycket for tillfallet... ser fram emot att borja jobba snart, vet inte riktigt med vad men det blir sakert skoj vilket som! 
Aven att Anton tvingade med mig i skogen ena dagen... SUCK!!! Han tyckte det var varsta mysigt och ta en prommenad och jag ville bara dar ifran:) hahaha vi ar ganska olika anda! Men ska jag erkanna sa har i efterhand sa var det ganska mysigt... det var en fin skog! Vi har sett Nya Zeelands storsta trad oxa, det ar den storsta stam jag sett nagonsin!!! Man sag ut som en liten myra bredvid. Ganska coolt!
Ja men nu ar det jacka som galler, kan bli en liten casino trip ikvall oxa. Men forst maste det packas om i vaskan vi har 4 pasar var som slapar pa. vi har sa mycket broshyrer som vi samlat pa oss under dessa 2 veckor att vi kan oppna vart eget informations center:) 


Har ar kort pa min nya mossa och min nya skjorta... till dig Sandra:) Och pa varldens sotaste kille....

      


Have a NICE ONE!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0