mamma ar hittad:)

Nu har vi antligen hittat igen min kare mor. Det ar sa sjukt for nar anton gick ner till receptionen igar kvall for att hamta handukar fanns det en lapp dar fran mamma att vi ses sen. Det var ca 10 minuter innan han kom ner. Vi tankte genast vada ses sen??? Hade ingen aning vart vi skulle ses. Iaf nar vi var och letade efter deras hotell sa dok de upp pa gatan. Det ordnade sig till slut altsa!!!
Vi gick och kakade middag pa stranden och tog en ol. Bade vi och mamma hade haft en ganska besvarlig resa hit sa vi gick och la oss ganska tidigt. Idag mottes vi upp pa stranden och ska traffas senare for middag.
Vi har det bra har iaf, lite kallare i vattnet dock om man jamfor med cambodia men absolut godkant!
Imorgon planerar vi och hyra mopeder och kora runt on. Laine har ju fatt ryggskott sa han vet inte om han kan kora, vi far se hur det blir. Vagar inte slappa los mamma sjalv har pa gatorna, vill inte att hon gor en larsson:)

Tankte jag skulle beratta lite narmare om varan otur sen vi kom till thailand...

Vi akte fran cambodja klocka 9 pa morgonen, skulle akt klockan 8. De packade in oss som sillar med bagage i hela mittgangen. Det gick inte att rora sig. Vi horde i efterhand att i en av de andra bussarna var det en kille som fick krypa ut genom fonstret och satta sig och bajsa vid vagkanten. Han hade tyvarr inte hunnit sa han fick fortsatta bussresan med bajs i byxorna:)
Val framme vid gransen tog det 2 timmar att ga igenom, med en backpacker vaska pa ryggen var det inte sa jatte trevligt. Nar vi kom over stog det en mini buss och vantade, han korde typ 140 for att hinna den sista farjan over till koh Chang. Trots den snabba farden missade vi den och blev dumpade pa en bakgata i mitten av ingenstans. Han bara drog!!! Vi var 4 par, ingen hade pengra och ingen vistte vart vi var. Vi blev korda iaf till en bankomat dar vi kunde ta ut pengar och sen checka in pa ett hotell.
Dagen efter akte de andra over till koh chang medans vi satte oss pa en buss som skulle ta oss till farjan over hit. An en gang blev vi dumpad mitt i ingenstans vid vagkanten pga busschafforen rakade aka for langt. Det var bara att slanga upp vaskan pa ryggen och borja traska efter mototvagen. Efter manga om och men hittade vi tva taxi mopeder som tog oss till farjan.
Inget bra forsta intryck av Thailand.... Maste saga att de ar mycket otrevligare har an pa andra stallen! I cambodja ar alla glada och snalla aven fast de har det tusen ganger varre an manniskorna har!

Forsoker att lagga in bilder men det funkar tyvarr inte, far lagga upp lite flera nasta gang istallet!!!

saknar er alla jatte mycket!!!

Have a nice one!!!

Kommentarer
Postat av: angelica

hahah nää lika bra att inte släppa loss mamma på en moppe! ingen larsson åkning nu inte :) härligt att ni kommit fram till thai och har det skönt nu! resan blir bättre och bättre... här hemma är det fullt upp med julklapps tänkande :) var hos sandra för någon dag sedan, och hon har ju redan köpt allt julklappar till sig själv :) rolig hon! förresten, jag ska jobba på Gina två dagar nu i jul, bra med extra pengar :) och skoj att göra något annat!

nej nu ska jag slänga mig i soffan och bara mysa med ett glas JULMUST! hälsa anton, mamma o laine!

vi hörs snart igen vännen... ta hand om er! älskar dej puss

2008-12-19 @ 19:28:30
URL: http://angelicatherese.blogg.se/
Postat av: Pappewappsen

Vill bara tala om att i lördagens ST, fanns det ett reportage med bilder på en brand i ett radhus på Logevägen i Njurunda. Gissa vilket? Just det Logevägen 5!!!

Hälsa alla, från Billy!

2008-12-20 @ 15:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0