Lamnad igen...

Jaha da var man lamnad igen... nu har tjejerna som vi traffat har i Queenstown akt vidare till Cristchurch for att prova lyckan dar. Det ar sa trakigt att saga hej da hela tiden. Men vi har sagt att vi ska halsa pa de och da skulle de baka bullar till oss. I forrgar hade vi en liten fest pa hostelet, sen gick vi ut. Vi korde en ny dricklek som vi larde oss i Laos. Den ska jag lara er alla nar jag kommer hem. Det roliga ar att den alltid gor sa att en manniska blir utsatt och far dricka hela tiden. Det ar bara att be till gudarna att det inte ar en sjalv:)
Den har gangen var det Joline pa den nedersta bilden som akte dit. Det slutade med att hon blev utkastad fran bada barerna vi gick till. Det roligaste av allt var att hon tyckte det var sa konstigt for hon skulle ju bara vila lite tyckte hon. Hon var sa sjukt rolig!!! 

                      Jag och Felicia pa Buffalo bar


              Anton och Felicia gor sina fulaste miner som de
                         var helt nojda med hela kvallen



              Jag och Joline 5 minuter innan hon fick gasta ut, 
                           Tycker inte hon ser sa full ut!!!

Hoppas Kalle och Sanna kommer ner snart... de landade i Auckland i forrgar och det verkar som de ska borja rora sig nerat. Hoppas hoppas!!! imorgon flyttar vi in i personal rummet, ska bli kul. Ska knappa lite kort sa ni far se hur det ser ut. Det ar fortfarande en av tjejerna kvar, Marie. Hon ska stanna 2 veckot till iaf sa det ar kul:) Sa det blir vi 3 sa lange.




Have a nice one!!!



Kommentarer
Postat av: Pappewappsen

Hej M o A! Ni tar väl e-postadresser på alla som ni träffar. Nätverk är guld värt!!

Glöm inte e-postbrevet till farfar, Marre?

2009-04-20 @ 09:07:25
Postat av: Anonym

Kollade du det jag sa på Youtube? xx

2009-04-20 @ 22:00:15
Postat av: angelica

åhh fina fina majsan! :)

här hemma börjar det att bli vår! vi grillade för första gången idag och det var GOTT! snart kommer du hem! tror tiden nu kommer att rusa iväg, vår sen blir det sommar och då kommer majsan hem!! :) längtar längtar! saknar dej... hälsa anton med!

peter hälsar så mycket! :) puss puss

2009-04-20 @ 23:10:40
URL: http://angelicatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0