The phillippines:)

Tjohooo

Blev en liten twist i planerna med ett nytt resemal...
Vi ar nu i filippinerna och ska vara har i 2 veckor innan vi aker till malaysia for att traffa antons familj. Har an sa lange bara kommit till huvudstaden men imorgon bar det vidare till kusten. Det ar verkligen jatte snalla manniskor har och de pratar hur bra engelska som helst om man jamfor med laos och thailand. det marks att de tycker det ar jatte roligt med turister for de stirrar verkligen:) Alla ler och halsar hela tiden.

Forsoker lagga upp lite bilder som vi knappt med antons nya super kamera men det gar INTE sa bra!
Antons kamera blev tyvarr stulen i Thailand med exakt alla bilder fran hela kambodja,vietnam och thailand. Jag grat en hel dag men tog mig till slut i kragen och insag att jag har ju fatt uppleva detta iaf, det betyder mer att ha det i minnet an att kunna visa det pa kort... men det var himla storigt!!!
Nu ar en ny kamera inkopt och Anton ar helt nojd!!!
Vi har ju filmkameran oxa med massa filmer maste kopa en sladd bara sa vi kan lagga upp har pa bloggen.

Det ar sjukt bra shopping har!!! Sandra... det ar verkligen ditt paradis:) Handlade ett par skor idag for 40 kr, en kjol for 200 pa Mango och ett linne pa top shop for 50. HELT NOJD!!! Lite dyrare an vad du skulle kunna hitta for har men det var i ett stort kopcentrum med riktiga butiker. Gangra birsta med 100 typ!!!
Hoppas alla har det bra darhemma, blir alltid jatte glad for en kommentar:)

Have a nice one!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0